Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz janos666 #4280 üzenetére

    Hát igen, ez elég semmit mondó válasz, ráadásul a garanciális részre sajnos nem vonatkozik, hogy egy kalap szart gyártottak.

    #4281 janos666: Figyelj, egy szerencsétlen román azért kevés ehhez, ezt úgy megsúgom. Nekem tele van a router logja ilyenekkel, meg már a tűzfalon is a feketelista. Némelyik csak úgy jön magától, hálózati sebezhetőségeket keresve, hogy azt kihasználva hozzáférjen a routeredhez, azt hozzáadja egy bothálózathoz meg ilyesmi, némelyik meg célzottan jön, értsd úgy, hogy ott van neked is a torrent, érdemes ellenőrizni a peer listát, ugyanis én is észrevettem már párszor, hogy egy-két csatlakozott aktív peer próbálkozik a nyitott porton, meg más portok szkennelésével is, ami után feketelistára is kerül, így ha aktív feltöltő volt, észre is veszem mert csökken a sebesség, volt már így román digis is, ugye pl. ncore mindenki számára hozzáférhető, akár az amatőr magyar románoknak is, nálam is többször megfordult már a peerlistában román digis IP, amelyik később fel is kenődött a tűzfalon, szóval ez nem újkeletű dolog, főleg ha még torrentezel is.
    Hidd el, azt a modemet nem ez az egy próbálkozás akasztja meg, hanem a sok kapcsolat, amit igazoltál is a kapcsolatok számának a redukálásával, csak hogy egyrészt csak mérsékelte a problémát, másrészt eléggé bekorlátoz így is a mindennapi alap internetfelhasználási szokásaidban, szóval ne félj tovább menni, nem az az egy román emberke a hibás :DDD

Új hozzászólás Aktív témák