Új hozzászólás Aktív témák

  • eReL1

    tag

    Nos, sokat morfondíriztam a tévévásárláson. Megkérdeztem itt is a véleményeket, meg egy-két ismerősömet is (nem sok plazmatulaj van körülöttem :(). Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

    Mindezek alapján arra jutottam, hogy plazmatulajdonos leszek, vállalva a kockázatot. Megprálok figyelni a ghostingra/beégésre, illetve átalakítani a tévézési szokásainkat, hogy sokaáig tartson a szép kép :).

    Most épp akklimatizálódik a frissen vásárolt P42UX30E típusú készülék. (MM 115e + 3 év kiterjesztett MM garancia 9e HUF-ért). Holnap üzemelem be. Kíváncsi vagyok nagyon :). G30-at akartam, de nem mertem a +65 ezret vállalni első plazmatévéként.

    Tegnap megnéztem egyéként a tévét, és valaki otthagyta a képen a T-iptv-jének a netes menüjét ki tudja, mennyi időre. Én levettem a képről, és hát eléggé látszott. Még ma is ott volt rajta, igaz, sokkal-sokkal halványabban. Lehet, hogy a fehérmosás kihozná?

    Off.: érdekes az MM-akciós megoldás: tegnap akció nélkül 120e volt az ára, majd mára azt írták ki, hogy 135e helyett 115e :(.

    Semmi sem biztos. Még az sem biztos, hogy semmi sem biztos.

Új hozzászólás Aktív témák