Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz Wesder #174375 üzenetére
Hiába próbálod kasztokra lebontani. A fejlesztő = fejlesztő cég és annak minden dolgozója, belértve a marketinget és a managementet is Szóval ne John Doe-t képzeld el, aki reggel 8-ra bejár a melóhelyre és alapból mérgelődik a crunch, család meg a szar fizetés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
-
kecsu10
aktív tag
válasz Wesder #174524 üzenetére
Aha köszönöm, akkor saját motor hajtja. Ma is néztem, szerintem nem is szebb mint a Last of us 2, max picit, és az egy PS4 játék. Nem azt mondom, hogy mindenkinek van annyi erőforrása és ideje, mint erre volt a Naughty Dognak, de meg lehet csinálni ha akarják. (PS3 topik elejét tanulságos volt olvasni amúgy, kb ugyanaz a nóta ment szűk 20 éve is: nem drága, drága, a pc még drágább emiatt már most halott, kb semmi sem változott).
-
F-ECT$
titán
válasz Wesder #174578 üzenetére
Engem mondjuk ez pont nem zavar. Amit megveszek, azt általában el is kezdem játszani (van backlogom, de az inkább kívánság lista, nem megvásárolt játékok), és ha valamit végigjátszottam, akkor 99%-ban nem veszem elő újra. A trófea lista hiánya se fog zavarni.
@nesh_019: ebbe már beleszámoltak 1 év PS+ előfizetést, és így is csak 16 GB ram fért bele. De egyébként sajnos igaz, a Pro árából már valóban lehet egész jó gépet építeni.
Dive ever, work never.
-
Mezcal
addikt
válasz Wesder #174634 üzenetére
A PC nem tudja kiváltani a PS5-öt, csak akkor, ha nem érdekel a kényelem és az, hogy egy csomó vacakkal bajlódni kell még steamen is, shaderek stb. Én megpróbáltam, a tv-n állandóan állítani kellett a képarányt, felbontást, aztán amikor fps-t egérrel játszottam görnyedve ment el a kedvem végleg. Próbáltam anno csgo-t tv-n, az röhej volt, annyira nem tévére való és nem az egyetlen ilyen pc-s játék. GT7 meg esport mivolta miatt nem lesz soha pc-n. Tehát max egy alternatíva a pc, de még úgy is kompromisszumos.
Ebben a genben eddig az Astron kívül nem volt olyan játék, ami igazán megérte volna azonnal játszani.
Neked. Én day1 játszottam a Miraget, Outlawst és teljesen jók.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
arty
veterán
válasz Wesder #174665 üzenetére
Sőt, a bűvöskocka jobb bármilyen hülye videojátéknál, tehát akkor se veszítesz semmit, ha semmilyen géped sincs.
Mindig az a kérdés, hogy "kinek".
Neked lehet, hogy jó a pécé, én sokkal szívesebben játszok konzolon.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
F-ECT$
titán
válasz Wesder #174665 üzenetére
Egy single címmel kb mindegy mikor játszol (bár a spoilerek miatt sokkal tovább kell óvatoskodnod ha később veszed elő), de egy multinál azért nem az. Milyen és mennyi játékos van, azok hogy állnak az újakhoz, mennyire pörög a net az egészen, stb, ez mind mind hozzáadhat az élményhez.
Ha van 3 fix haverod, akkor most is ok a HD2, de ha nincs, akkor sokkal nehezebb olyan társakat találni, akikkel egy szinten vagy, jó velük játszani és mondjuk még érted is őket[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
arty
veterán
válasz Wesder #174678 üzenetére
Az állításod, hogy tökmindegy mikor játszol egy játékot és hogy mely platformon, "bármit" ki lehet bírni a "játékért".
Szerintem ez abszolut nem igaz.
---
#174675 F-ECT$
Hátpersze... mert a "hype" semmit nem ad az érzéshez vagy hogy mások is pont akkor tolják, hogy megbeszéled velük az élményeket, stb, stb. Persze 1 év mulva is PONT olyan jó lesz/pont úgyanúgy lesz jó, amikor már mindenki letolta, aki igazán nagy rajongó, lejárt lemez az éppen frissen megjelenő másik 22 játék mellet, stbJátszok én heti szinten 40 éves videojátékokat is, élvezem is őket, de nem pont ugyan azt élem át, mint azok akik 84-ben találkoztak vele (és ez nyilván szélsőséges példa, az astro 1 év mulva sokkal sokkal kevésbé lesz "idejétmúlt").
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Wesder #174697 üzenetére
pont ez a lényeg, hogy nem "ennyi"
uborka lehet egy rothadó 30 napos szendvicsben is és egy friss hamburgerben is, mégsem örülhet mindkettőnek az uborkát kedvelő ínyenc
-
Mezcal
addikt
válasz Wesder #174697 üzenetére
Mivel minden játék mindkettőre megjelenik, ezáltal igen is kiváltja a konzolt.
Nem jelenik meg minden. GT7 az szerintem sosem fog PC-re menni esport miatt. Meg mint mondtam, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a konzol tv kombó, mint a pc tv, ami nem is jó mindegyik pc-s gémhez.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
mcwolf79
veterán
válasz Wesder #174723 üzenetére
Jelenleg a simcade autós játékok királya , én is előveszem néha , még meg is van gyanítom a hardcore rétege , de nem az a System seller játék .Raziel01:
Igen sajnos beleesik az OW játékok leggyakoribb hibájàba , az utolsó harmadàra elég repetitîv lett.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Alexios
veterán
válasz Wesder #174738 üzenetére
A játékélmény sokaknak jobb 60fps-el mint 30-al, nem kell ehhez "grafikára hokizni", vagy nagyobb felbontással, részletességgel, stb. Senki nem mondta (Sony sem) hogy ettől a játék jobb lesz, eleve megjelenik minden PS5-re is nem csak Pro-ra, viszont aki a játékból(jó vagy rossz) a legjobb grafikai opciót akarja annak ott lesz a showcase ezt megmutatni. És innentől mindegy ha 3rd party vagy sem. Eleve 1st partynál is ugyan ez lenne, pro-n szebb/magasabb fps lenne mint simán.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
senior tag
-
LeventeV
senior tag
válasz Wesder #175051 üzenetére
Szerintem a sima Ratchet and Clank lesz, 2016-ból.
#175055F-ECT$:
Az is a baj, és ezt ha jól rémlik Wesder pont érintette párszáz hozzászólással ezelőtt, hogy Phil Spencernek igaza volt. A PS4 - XB1 generáció kulcsfontosságú volt.Nekem pl fontos a grafika, ezért is upgradeltem anno PS4 Pro-ra. Akkoriban még sokkal drágábbak voltak a PC-k a kriptobányászat miatt és a PS4 Pro által hozott grafika nekem elég volt.
Most a PS5 Pro negatív értelemben, a PC meg pozitív értelemben elért egy olyan árszintet, hogy lehet érdemes lenne inkább PC-t építeni. De mit csinálok a játékaimmal? Ha újra meg kell vennem őket, mondjuk csak azokat, amikkel napi szinten játszok, akkor a PC költségével együtt már kétszer annyiba kerülne a PC mint a PS5 Pro.
Mondhatnám azt is, hogy nem veszek PS5 Pro-t, hiszen ha a PS4 Pro szint nekem elég volt akkor mi bajom a PS5 grafikájával? Röviden az, hogy vannak olyan címek, amikkel játszom, sokat, de ocsmányabbul néznek ki mint sok 1st party cím a PS4 Pro-n.
[ Szerkesztve ]
-
DaVE-1
aktív tag
válasz Wesder #175051 üzenetére
Én nem ezt látom. Én azt látom csupán hogy a MS vígan nézi hogy a sony hogyan szívatja a saját vásárlóit miközben ők pár hónap alatt várhatóan tarolnak majd a coddal, stalker 2-vel, és az indiana jones-al a game passban amivel senkit nem szívatnak pláne nem a saját vásárlóikat
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #175166 üzenetére
Pontosan, egyetértek, én pont akkor vettem az első konzolt, amiért az így egy x360 lett (mert ugye MS az exek mellett a kinectet is dobta), majd mivel a 360-al megtetszett a konzolosdi jött mellé egy ps4 az exek miatt és ugyan ezért lett ps5 is.
fausto: Ugye csak trollkodsz?
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest