Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seep
senior tag
Nektek is brutal lagos a jatek 1-2 napja? Idaig nem panaszkodtam, de ma olyan mintha 2000 es pinggel tolnam.
-
jozefgucci1
addikt
Áá biztosan nem , mert fórumos kolléga Zo-lee is megírta korábban , hogy
" Nem, egyáltalán nem hibátlan a játék, de szerintem a fejlesztők hozzáállásából tanulhatnának a nagyok. Az apróbb hibákat - amik a játékot befolyásolják, befolyásolnák - azonnal javítják, érkezik a folt, a többi hiba pedig, részemről nem oszt nem szoroz ha nem vesz el a játékélményből.Nagyon remélem , hogy olvas fórumot az utóbbi pár hétböl , mert most aztán tényleg van bug ezerrel . Legfissebb , hogy fehér kerités mellé nem szabad menni Ismét egy bug
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
pckownz
őstag
válasz jozefgucci1 #18752 üzenetére
Megkerdeznem, hogy akik panaszkodnak, hanyszor kuldtek bugreportot crash utan/irtak forumra/redditre akarhova, hogy esetleg feedback jusson a fejlesztokig... (boccs hogy rad valaszoltam, altalanossagban gondoltam)
-
hunmarkov
csendes tag
Nekem konkrétan furcsa volt visszamenni a normál gamekre a customök és a war modok/eventek után a lag miatt (250-es netem van úgyhogy nem nálam van a gond) De játék eleje a rosszabb inkább, amikor már csak 30-40-en élnek akkor azért javul a helyzet valamennyire.
Crash reportot én se tudtam még küldeni mivel a crash report is crashel a sendingnél..
Weboldal készítés: https://zeusweb.hu
-
jozefgucci1
addikt
válasz pckownz #18753 üzenetére
Semmi gond ,de nálam ha el is ment a report az egy tíz perc biztosan volt .A legtöbb esetben kifagyott-összeomlott a rendszer tőle .Ezek nem is akarnak egy jó játékot csinálni csak a pénzt veszik ki belőle és annyit adnak vissza ami még elég az érdeklődés fenntartásához.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Gregorg
tag
Sziasztok,
a sok afgán visító makákó helyett szeretnék normális értelmes emberekkel squad-ot alakítani. Nagyon jól helyerzkedek, lőnöm még tanulni kell. Vegyetek fel barátnak ha szeretnétek együtt játszani.
ColdGreg
Köszi
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
ReFleXx
addikt
szomoruan konstataltuk, hogy a eventben lott crossbow killek nem szamitanak bele az achivementekbe
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
PeL
addikt
válasz pckownz #18753 üzenetére
Én már egy ideje nem küldök nekik semmit sem, max a crash reportot már ha egyáltalán feljön a küldő alkalmazás, újabban az sem. A reportokkal meg isten tudja mi van, automatikus sablon üzenetekkel válaszolnak, érdemi válaszok nélkül (értsd: semmilyen visszajelzés nélkül) lezárják a ticketet support oldalon is, semmit nem lehet tudni hogy egyáltalán befut hozzájuk vagy valaki méltóztat e megnézi valamit belőlük. Továbbra is egyoldalú a kommunikáció úgy érzem.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Játszik valaki Radeon 580-al? Gondolkodom egy 8GB-os változatra váltáson (ha lassan normalizálódnak az árak) a freesync miatt, de most ezzel a játékkal játszom a legjobban. 1060 3GB-al egész jól fut, 60 alá ritkán esik az fps.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Kicsit OFF, de figyelembe véve a PUBG utóbbi időben fellépő és egyre idegesítőbb problémáit én most egy időre váltottam, és azóta jobban élvezem a játékot.
A kulcsszó: Ring of Elysium
Gyakorlatilag 95%-ban pubg, onnan kivált fejlesztők készítették, és (egyelőre) ingyenes. Akit érdekel, tegyen egy próbát vele. (ph topic)
OFF vége.
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
balage1989
tag
A jó munkát és a rossz kocsmát még nem találták fel...
-
BaLee
addikt
válasz balage1989 #18768 üzenetére
Köszi az infót.
Én igazából most ilyen beállításokkal használom és megvan 60-80 fps, ehhez szeretném viszonyítani az 580 8GB-ot. Bár találtam pár tesztet és az mutatja, hogy kb. ugyanazt hozza mint a 1060 3GB max 1-2fps-el több, a 1060 6GB-nál volt egy kis előrelépés de nem egetverő (4-6 fps plusz). Szóval lehet akkor inkább hagyom a váltást egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
-
niof
addikt
-
hati
addikt
válasz enginev3.0 #18781 üzenetére
Neki, az.
-
Atish19
őstag
[link] Az még hagyján, hogy 3/4 élettel sebzetten jött oda és túl élt 2 fejlövést autoshotgunból 5m-ről lvl1 fejessel, de még utána fal mögött lőtt el engem. Wat?!?! Shroudnak persze biztos beadta volna
Samsung Galaxy S23+ 256Gb eladó. (Használt)
-
-
Tanisz
senior tag
válasz Atish19 #18786 üzenetére
Nem biztos, hogy eltaláltad
Hiába láttad a vért.
KillCam mit mutatott?
Nem ritkán fordul elő, hogy "vérzik" az ellen, közben nem is regisztrálja a találatot.http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
RazoR
veterán
-
hundai
aktív tag
Üdv!
Gép újratelepítés óta nem tudok játszani, minden indításnál becrashel.
Valakinek ötlete ?-Wake up Neo!
-
Segal
veterán
válasz hundai #18799 üzenetére
Futass Steamen egy fájl ellenőrzést mert lehet rosszul töltött le valamit.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest