Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
5-6 mp Az még jónak mondható
Pont ma történt, hogy duo-ban az egyik hangárt átnézte a társ, nem talalt táskát. Addig én a mellette lévő épületeket, én sem találtam.
Na mindegy alapon, gondoltuk továbbmegyünk, hátha mashol lesz. Az utunk pont a hangár felé vezetett. Gondoltam még gyorsan átrohanok rajta. Mit találok 2 egyes és 1 kettes táskát. Mutatom csapattársnak. Mondja, hogy ilyen nincs, onnan vett fel lőszert ahol a táska van. Latszott is, hisz volt ott fegyver lőszer nélkül. Az eset között kb 30 mp telt el, úgy hogy a duo partner kétszer is átnézte a hangárthttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
JanR
addikt
válasz Tanisz #19651 üzenetére
Vannak hibái a játéknak nem kevés, ennek ellenére én még mindig élvezem.
Ma nyomtam pár solo kört NA szerveren, kipróbálva, hogy ott mekkora a de-sync. Azt kell mondjam, hogy tényleg jobb a szerver. Érezni, hogy magasabb a ping, de ha valakit eltalálok, azt eltalálom. Bár lehet ez is placebo hatás, de jobbnak vélem az amerikai szervert, akár 120-200 a ping. -
hun-man
tag
Kevésbé kellemes pillanat.
-
Grave_444
nagyúr
Az mitől lehet hogy van hang menüben, meg lobbyban viszont ahogy leérkezek a gépről nem hall haverom?
-
BaLee
addikt
Az eső hangokkal mi a tapasztalatotok? Engem iszonyat tud zavarni, mert szerintem bugos. Tegnap volt egy tök jó körünk, már vége felé jártunk, bent vagyok egy házban, erre semmiből hirtelen lelőnek az ablakon keresztül. Semmi lépéshangot nem hallottam, visszanéztem a visszajátszást, gyerek rohan az ablak felé, meglepődik, hogy van bent valaki, majd szépen lelőtt. Nem volt 10m köztünk. Mikor rohantunk, társam lépéshangját simán hallottam 20-30 méterről is...
-
hunmarkov
csendes tag
válasz cintula187 #19657 üzenetére
@cintula187
Mivel jelenleg még elég bugos az eső hang, ezért nincs még bent erangelen sem, bőven van még mit javítani a dinamikus időjáráson. Egyrészt néha akadozva játssza le a játék (darabosan). Másrészt elnyomja a többi hangot, főleg a lépéseket, de van, hogy lövéshangokat is.@BaLee
Nekünk Fusion Cup-on volt olyan, hogy le se alt+taboltunk és lobbyba maradtunk, a meccs meg elindult.. természetesen nem engedett vissza a játék + volt, hogy pl. havert bedobta engem nem, vagy fordítva, és egy pénznyereményes versenyről beszélünk.. tehát igen, van még bőven mit javítani a custom gameken is..
Most pl. a revive time is bugos a war mode-ban, hiába állítjuk át, 30 sec a revive time... egy war mode-ban... gyorsabb ha lelő a saját csapattársad
Versenyeken egyébként vagy discordon egy privát csatorna (pl. fusion) vagy a verseny weboldalán a checkin oldal (xpulz) a kommunikációs csatorna.[ Szerkesztve ]
Weboldal készítés: https://zeusweb.hu
-
protegum
aktív tag
válasz cintula187 #19657 üzenetére
Régebben is volt ilyen. Mindent kétszer kellett lootolni.
-
cintula187
addikt
válasz jozefgucci1 #19661 üzenetére
Deadmau5 crate. besssz@rok.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
niof
addikt
Hát, nem tudom. Tegnap éjjel néztem Shroud-ot, míg el nem kezdett R6S-ezni, és jónéhányszor volt olyan, hogy már rég fal, vagy egyéb mögött volt, akár ő, akár az áldozat, és mégis beadta a találatot a szerver. Szerintem a szerverek egyformán szarok mindenhol. Bár a Twitch is valamennyit valószínűleg csúszik, de annyit azért nem...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
<Lacy85>
addikt
Nem is fognak erre plusz pénzt / energiát fordítani.
Kb. 1 éve vezeti a steam listát, meg nagyjából 50 milliót eladtak belőle így is.
Szerinted mennyire érdekli őket?Én már tavaly augusztus környékén is mondtam, hogy ez lesz, persze akkor le lettem hurrogva, hogy majd meglátom.
Megláttam.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Kérdés hogy mennyire érdekük megtartani a megmaradt játékosbázist tekintve hogy már lefejték a tehenet amennyire lehetett. Ez már csak a BlueHole saját elvi és szorgalmi kérdése egyedül, hogy hajlandóak lesznek e rendbe tenni teljesen a játékot vagy sem, nagy bevételük már nem lesz a játék eladásokból, nem véletlen álltak elő ezzel a Sanhok Event Pass témával meg az in-game store-al, gyanítom hogy nem ez volt az utolsó ilyen "DLC", főleg hogy sokan ezt is megvették így mondhatni sikeres lett. De szerintem innentől már főleg csak új content fog jönni hébe-hóba amivel még tudnak pénzt kisajtolni az emberekből, a játék meg marad nagyjából olyan amilyen, lényeges változtatások itt már szvsz nem nagyon lesznek.
-
jozefgucci1
addikt
Pár mapot a Shankokhoz hasonlót ha bedobnának akkor még fel lehetne futtatni , de így kezd unalmassá válni a játék.A desync a dupla loot és még sorolhatnám tönkrevágja ezt a játékot .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
JanR
addikt
válasz GhanBuri Ghan #19672 üzenetére
Nem tehetik meg azzal a sok jatekossal, akik fizettek a jatekert. Olyan pereket akasztananak a nyakukba emiatt. Masreszrol pedig ha azt mondjak F2P, biztosan nem adjak vissza a penzt azoknak akik eddig kifizettek.
Kell nekik lepni, mert nem mindegy, hogy 3 millio ember 10%-a, vagy 600e ember 10% veszeget mikrotranzakcioval dolgokat. Es ehhez egy shroud/doc/deadmau5 felhozatal sem eleg. -
Segal
veterán
Elég sok játékkal megtették már ezt.
Csak hogy br maradjon a téma pl a h1z1-el is...
Bejelentik hogy akik megvették azok kapnak a játékon belül valami extra tartalmat (skin, bp pont stb.) és ennyi volt a többiek meg hozzájutnak ingyenesen."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Mennyi, de mennyi játék állt át F2P modellre fizetősről. (Olvass utána az Evolve kálváriájának pl.)
Milyen pereskedésről beszélsz?
Kezdjük ott, hogy ha holnap azt mondják, hogy bezárják a boltot, akkor buktad a játékot. Nem a játékot veszed meg, hanem kvázi csak bérled (nem meghatározott időre) a játék jogát.Akik megvették a játékot, azok majd kapnak valami extrát az F2P játékosokkal szemben és ennyi. Itt gondolj pl olyanra, hogy kapsz 1 millió játékbeli pénzt. Avagy egy különleges ruhaszettet, amit csak ők kapnak meg.
szerk: megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz GhanBuri Ghan #19672 üzenetére
Nem tudom mennyire érné meg nekik F2P-be menni, de tuti nem fogják meglépni. A Fortnite azért népszerű, mert F2P ÉS mellette alacsony gépigényű így szinte akárki játszhat vele, aki akar.
Szerintem, ha valakinek telik olyan gépre, ami simán elviszi a pubg-t, és szeretne játszani a játékkal, akkor már a megvételével nincsen probléma. Nyilván nem tudhatom, de így érzem. A csalók elszaporodásáról meg ne is beszéljünk.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
sagem
addikt
Btw még mindig 1,2-1,5 millió/nap aktív felhasználója van a játéknak, azért ez nem annyira lejtő, legalábbis szerintem (pl magasan az R6 előtt van, ha már szóba került, és köszönik szépen ők is élnek és virulnak) a 2,5 milliós bázis várható volt, hogy apadni fog a hype után.
12-én jelenik meg az Islands of Nyne: Battle Royale , ha jól sikerül, akkor az tud majd sok embert elszippantani, mert kb. az az egyetlen olyan BR játék, amely kicsit is hasonlít hozzá (a Fortnite/Realm Royale teljesen más, a többi meg még nem jelent meg). Én remélem, hogy jól sikerül, már csak azért is, hogy kicsit ösztönözze a BH-t (viszont az is fizetős játék lesz egyébként, nem F2P)
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
niof
addikt
Ja, így kicsit félreérthetően írtam, valóban. Arra gondoltam, hogy a játékbeli fps, valamint a Twitch-re konvertált 1080p 60 fps egymáshoz képest csúszik, így bizonyos dolgokról lemaradunk nézőként. Párszor ő is megnézte a death cam-et, de ugye tudjuk, hogy az is szar, erre sem igazán lehet alapozni. Egyszerűen szar a szinkronizáció még mindig, és egyetértek azokkal, akik azt mondják, nem is lesz jobb, mert már annyi pénzt és energiát nem tolnak bele, mint az elején. Szerintem már nem fognak profi, tapasztaltabb fejlesztőket bevonni. A gatyába rázás már nem céljuk. Sajnos...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Johnny_vT
senior tag
Ja, csak amíg a R6 végig 100-120 ezer közötti játékosszámmal bírt, addig a PUBG elvesztette a játékosbázisa 60%-át...
A grafikon jobb oldalán az a két kisebb és egy nagyobb hupli a két nagy update és Sanhok. Ezekkel együtt sem kell megerőltetnie magát senkinek, ha regressziós egyenest akar rajzolni a grafikonraPersze van rá esély, hogy az egykor oly' szép 3 millióból a végére több marad, mint az R6 mindenkori 100 ezre. De sajnos a BH hozzáállásán nem látszik az a bizonyos game-as-service törekvés. Ők inkább gyorsan megfejnek mindenkit, foltozgatnak picit itt-ott, 'oszt csá! Kiváló ellenpélda a game-as-service jó működésére a GTA Online, amely szintén sok hibától szenved, de összességében egy kiemelkedően sok tartalommal, sok lehetőséggel és jól kidolgozott játékmechanikával bíró "szolgáltatás" immáron lassan 5 éve.
[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Johnny_vT #19680 üzenetére
gtao-ban volt párszor indokolatlan banhullám, support = 0, és több éves glitcheket, hibákat képtelenek kijavítani. (pl. az mc factory utántöltés, ha veszed, kis idő múlva érkezik be. de ha közben indítasz egy eladást, akkor a végén nem kapod meg az eladásból származó pénzt, de a raktár üres....na ez kb. 1 évig volt hiba, redditen kétnaponta felhozva, stb. mire sikerült kijavítani) de mondhatnám pl. a karácsonyi giveaway Hermes autót, ott van akitől levonta utólag az 500k vételárat, van akinek bebugolt a garázsba, ... 17-én jön az új dlc, új bugok yeah /off
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Segal
veterán
Nyilván nem holnap lesz ingyenes mert még le lehet futni a leakciózásos köröket is de szerintem teljesen egyértelmű hogy idővel át fog állni ingyenesre.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Mindig védtem a játékot, a fejlesztőket, hogy biztos csiszolgatják, reszelgetik a játékot, és egy ideig nekem tényleg így tűnt. Nem is érdekeltek a kisebb hibák, mert azoktól bőven játszható és számomra élvezhető is volt a gém, de amit mostanában ezzel a desync-el művelnek (illetve inkább nem művelnek) már nálam is kiborította a bilit, és egyre inkább várok valami normális, játszható állapotban lévő alternatívát.
De még mindig reménykedek benne, hogy az elégedetlen játékos közösségre hallgatva a Kéklik kicsit összekapja magát, és legalább a desync előtti állapotra visszahozzák a játékot
-
BaLee
addikt
válasz GhanBuri Ghan #19686 üzenetére
Ezzel egyetértek, de ez nem csak a kínaiaknál volt így, nekem is volt olyan steam ismerősöm aki minden nap játszott, csomó pénzt csinált a ládából, amióta nem lehet eladni máshol azóta nem is játszott, még a Sanhokra sem jött vissza.
Na mondjuk az ilyen játékosokért annyira nem kár. -
sagem
addikt
Sok más játék van a piacon, de igazából egy db. olyan játék sincs, ami hasonló játékmenetet/mechanikát kínál, mint a PUBG, ez a bökkenő azok számára, akik ilyet keresnek Lehet, hogy valamikor lesz, de most nincs/tervben se nagyon Az általam is említett Island of is csak részben hasonló..max 30 ember, zero jármű, kicsi térkép, a grafikája is olyan..hát..meh
A PUBG-s streamerek is ezt szokták mondani, igen rossz ez meg az, mindenki tudja de..összességében van hasonló? Mert akkor mennek ők is játszani. Nincs..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
BaLee
addikt
Az Island of nyne grafikája nekem nagyon gagyinak hat. A fear of the wolves az így elsőre tetszett, arra kíváncsi leszek.
Én 1-2 hete kezdtem el csak FPP-ben nyomni (előtte csak pár meccset próba képpen néha) TPP után nagyon más, de megszokható. Most ugyanúgy cseszem el az 1v1 szitukat a végén mint anno TPP-ben az elején.
Bár duo-ban már szereztünk egy csirkét, solo még várat magára, de már nem sokáig.Mondjuk azt nem mondanám egyértelműen, hogy jobb az FPP inkább nagyon más.
Egyértelműbbek a szituációk. Nem figyelnek ki domb mögül. -
addikt
A fear the wolves-t most próbáltam ki, katasztrófa. Mintha 2010-et írnánk, (és nem valami pozitív értelemben vett nosztalgikus élményként).
" Island of nyne grafikája nekem nagyon gagyinak hat" ezt te se gondoltad komolyan
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz gyuribácsi88 #19693 üzenetére
Szép és gagyi. A kettő nem zárja ki egymást. Mint a HotS.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
BaLee
addikt
válasz gyuribácsi88 #19693 üzenetére
Szép (csilli villi) de gagyi, vagy inkább furcsa. Mozgások is, fegyverek is.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Azért ez elég sokat elmond a cég mentalitásáról, sajnos a rossz értelemben mondott tipikus amerikai: arrogáns, kompromisszumképtelen, csak a bevétel számít.
Igen, vannak csalók, de nem őket kell kivágni, hanem aki felhívja rá a figyelmet.
Agyrém.[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz GhanBuri Ghan #19696 üzenetére
Amit csinált azért ban jár, szerintem ez nem vitás, de az se, hogy szánalmas amit a cég a csalók terén csinál. Egyébként a video meg tényleg vicces
-
BaLee
addikt
Elég nagy öngól. Kevesen csináltak nagyobb reklámot ennek a játéknak mit Shroud...
-
Johnny_vT
senior tag
Örülök, hogy a videó felrobbant a neten, most legalább az is megtudja, hogy milyen inkompetens a BH, akit eddig elkerült a téma
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Newton harmadik törvénye
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kupon kunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest