Új hozzászólás Aktív témák

  • mckay

    aktív tag

    válasz Luck Dragon #8143 üzenetére

    Sziasztok!

    Ez az Ambilight dolog végülis tetszik... :-)

    De ahogy guglizom az új tippeket ( 40PFH5509 és 42PFH6309 ), hát én egyiken sem jobb oldalon látom a csatikat. Valószínűleg én fogalmaztam rosszul: nekem olyan tévé kéne, amivel ha szemben ülök, azaz nézem, akkor a tévét jobbra kell megkerülni, hogy a kábeleket csatlakoztatni tudjam. Tehát nem hátulról nézve gondolom a jobb oldalt, hanem a tévét szemből, rendeltetésszerűen használva feltételezem a jobb oldalt.

    A tippeket külön köszönöm! Ugyan egyik sem karcsúbb, mint a 4208, dehát nem is ez a szempont! A mélység tök minegy, hogy 4 vagy 7 centi. Látszik rajta, hogy nem egy arasznyi, mint néhány éve az elérhető tévék idején, és ez nekem untig elég.
    Mondom, a 4208-ban az tetszett meg, hogy a csatik a padló felé néznek. Ha ez igaz, akkor ebben az árketegóriában ez unikum.

    Mondjuk az elérhető Ambilight kicsit felborítja a mérleget. Lehet, hogy inkább azt kéne választanom, mintsem a padló felé néző csatlakozókat...
    :Y

    Mondjuk ma este már egyre többet gondolom a szoba csekély átrendezésére, hogy ne kelljen ez alapján döntenem. Így simán játszhatna a többi is. Viszont ha már ebbe a topikba keveredtem, talán maradnék is. Főleg az Ambilight miatt.

    Szerintetek is jó dolog?
    És mi az a legolcsóbb tévé, amiben ez már benne van?

    Üdv és még1x köszi mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák