Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mágus2

    Közösségépítő

    válasz Morris #92093 üzenetére

    Van, aki egy pohár vizet is képes elrontani. ;) A konstrukciót tekintve jó motor, az, hogy sokan nem értenek hozzá, már egy másik dolog. Tresh is megesküdött, hogy a vezérlést olyan cserélte, aki érti a dolgát, aztán kiderült, hogy mégsem. Pedig az egy alap művelet.

    Tudsz mondani konkrétuot is, vagy csak ilyen városi legendák, hogy lekormolódik, hullanak a turbók, kettőstömegűk meg a többi diesel móka? Azt azért elfelejtik megemlíteni, hogy 4.-ben járnak vele 40-el, mert alulról is megindul, no igen 1200-ról, üres a tank, mert keveset fogyaszt, fölösleges megtankolni, ettől szétkopik az adagoló.. Tuning pistákat nem is említve a garázs chippekkel, amivel 1,7-et tölt a turbó, de lenyomja az X5-öt 2x, utána a fél motor kuka.. :N

    Alap egy jó állapotú motor, ahhoz kell egy jó adagoló, rendes turbó, új légtömegmérő(nagyon fontos, mert öregszik és mindig kevesebbet mér), új vákuum csövek, rendes magas nyomású csövek, tiszta vezérlő(ne legyen olaj benne) É utána 3.-ba lepadlózva még a mai CR csodákat is meg lehet vele lepni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák