Új hozzászólás Aktív témák

  • focvis

    veterán

    válasz degec #73180 üzenetére

    Igen, Golf 6 1.4 TSI, abból a gyengébbik 122 lovas CAX.
    2003. óta - 1 évet leszámítva (céges Mondeo :((( ) - csak turbós autóm volt, eddig 1 db turbóm halt meg egy 150 km-es padlógázas autópálya-menet után egy csippelt Vectrában (150 lovas felhúzva 180+-ra, az GPS-szel ment 228-at, egyszer röpült a jogsim is ebben az autóban :B azóta csak több lett a traffipax, én meg 7 évvel öregebb).

    Prémiumot azért kezdtem a TSI-be tankolni, mert heti rendszerességgel felvillant az EPC-lámpa és akkor megtorpan egy pillanatra, egyszer pont egy kicentizett előzés közben :(( Szerviz szerint égéskimaradás volt a hibaüzenet. Prémium benyával (OMV 95, vagy 100) ez nem fordult elő egyszer sem.

    Új autót saját zsebből eddig 1x vettem (azt is a volt barátnőmnek), nem vállalom be az első 2-3-4 év bukóját, így marad majd a lutri az euro5-ös dízellel (euro6-os még odébb lesz, hogy azt vegyem).

    Szerk: és a fenti turbóhalálban az is közrejátszott, hogy akkor még elhittem, hogy a gyári GM olaj és a 30 ezres olajcsere tökéles párosítás egy csippelt dízelhez aminek rendesen nyomom is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák