Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Üdv,

    Skoda tulaj lettem, picit régebbi g astrát váltott, ez most 2005-ös. Nekem ebben is sok újdonság van, lenne pár kérdésem remélem tudtok segíteni.

    Szivargyújtó mellett van 2 gomb, ami szerintem semmit nem csinál :) Erről tudnátok mondani valamit? A jobb oldali nyitott ajtós piktogram ha megnyomom, valami motor működik a műszerfal alatt, és annyi, a másik meg egyértelműen zárja az ajtókat de bárhogy nyomkodom a gombot az ajtó belülről nyitható marad, Nem értem mire vannak, ezzel zárom magamra a kocsit?

    Még nem is vezettem, most jött meg a piros rendszám hozzá, de már észrevettem hogy ha kinyitom az autót és csak nézelődöm mellette, kb 15-30 mp után bezár... na ez nekem nem tetszik, félek hogy ki fogom zárni magam az első tankolásnál.
    Nagyon remélem hogy ez valami beállítási probléma, amit lehet én idéztem elő a fent említett 2 gombbal, mikor megvettem fél órát nézelődtem és nem zárta magát az autó.

    A fedélzeti számítógépet nem tudom még igazán használni, illetve a jobb hátsó lámpát is leszerelném mert belehalt egy poloska :C, ezért kérdezném, hogy aki tud egy magyar nyelvű kézikönyvet tudna linkelni nekem? Német autó, szóval német könyv járt mellé.

    Utolsó kérdése, kopott emblémával érkezett, az eladó azt mondta rakhatok rá újat is, ami ezüst fekete, ez igaz? Ebből van eredeti meg hamisítvány? Hirdetések között találtam minden féle árban, van aki odaírta hogy műanyag?! Erről valami infó, hogy van a gagyi kínai meg egy rendes ami fémből van, vagy minden műanyag keverék?

    Kösz szépen a segítséget.

    Egy dolgot bánok nagyon, hogy nincs benne aux csatlakozó, SŐT a szivargyújtóba helyezett FM tunner, is aktív marad, ha kiveszem a kulcsot és zárom az ajtót, ami pl számomra azt jelenti, hogy ha nem húzgálom ki állandóan, hosszú távon gyilkolja, teljesen feleslegen az akksit :(

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák