Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos19881101
senior tag
válasz atos19881101 #120707 üzenetére
10liter lett az átlag 700km-re. Egy nem tetszett benne. Ha padlót nyomtam, akkor kellett neki 2-3 másodperc még eldöntötte hogy menni kellene.
Ez viszont nem férne bele a 10literbe az biztos.
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Mágus2 megtudnád nekem mondani,hogy hány kilet olaj kell az automba,és hogy melyik,milyen fajta?
KöszönömMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
zsolt19900
őstag
őőőő sosba lenne egy két kérdésem még ajtóleszedés ügyben
most állunk neki, és google képeken úgy néztem, hogy az ajtóátvezetőkábelek ott a hajlatban csatlakozósak, de nálam nem így van, nálam kábelek mennek át az ablakemelőmotor felé, és ugye ezzel az a bibi (szerintem), hogy az ablakemelőmotor csatlakozója nem igazán fog kiférni az ajtó kasztni oldali likján az ajtóból.
jól gondolom, hogy a vezetőoldali lábrészből kellene a csatlakozókat kihúzni (a megfelelőeket) és úgy fog az ajtó elköszönni a kasztnitól?
hozzáteszem, lehet hogy nem néztem meg tüzetesen, csak gondoltam megkérdezlek benneteket, hát ha úgy van hogy a bonyolultabb dolog van és akkor ha lefejtettem addig, addigra talán lesz itt valaki és tud segíteni nekem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt19900 #120769 üzenetére
A lábtérben van belül az A oszlop tövében a csati.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Rendben, köszi! (Az a baj ezzel a szerelővel, hogy, ha én viszem az alkatrészt, akkor felszámol rá plusz költséget.)
bitpork neked is
Egyébként a múltkor kérdeztem teleatlasos térképről. És épp te válaszoltál.[link]Ilyen van benne:
Ezzel lehet valamit kezdeni? Golf IV MFD netes keresésre ezt hozza ki.[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
TaaT
nagyúr
válasz pocokxx #120772 üzenetére
Akkor keresni kell másik szerelőt.
"Ezzel lehet valamit kezdeni?"
Rádiót hallgatni és ha van CD tár akkor CD-t hallgatni. Maga készülék nem játszik le audio lemezeket.
Ahogy előttem is írták, erre az MFD-re sose készült magyar térkép.
7600 GS: Engem mint vevőt csak 2dolog érdekel, a minőség és az ár, hogy ezeket hogy hozza össze a cég az már nem rám tartozik. A webshoppal amit linkeltem 100%-osan elégedett vagyok.
Pedig még így is azt mondom hogy drágák az alkatrészek a fizetésekhez képest.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Fabia -ban tudok valahogy ellenőrizni váltóólajszintet?Találtam egy olajtócsát az autó alatt, de a motorolaj szintje nem esett le.
-
freaghill
őstag
Nézem most az A6-okat. Legtöbb az 2.5-ös motorral szerelt. Ez a nem ajánlott konstrukció még mindig?
Mindegy, hogy hány ló, mindegyik kerülendő?
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz MunezXBK #120786 üzenetére
Hogy tudom én, mint laikus kideríteni, hogy ezek a problémák fenn állnak-e vagy nem sokára gond lesz velük?
"VP44 adagoló valóban gyenge, elégtelen tranzisztor hűtés miatt bármikor eléghet az adagoló vezérlője, szelephimbák gyenge anyaga, túlzott vezérmű tengely kopás"
Tegyük fel, hogy hibakódolvasó van kéznél, illetve laptop és VAG-COM
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #120771 üzenetére
köszi köszi, sikerült a művelet hála az égnek, az alcsóóóó zsanér a bűnös a kotyogásban
sajnos akkora sokszöges sűrű bitfejem (vagymineknevezzemem) nincsen itthon, megtudnád esetleg mondani nekem, hogy mi ennek a pontos neve? hasonlít ugye erre az olajleszedőnek nevezett fejre de nem tudom, hogy így kereshetem-e
mert szüleim pont mennek be holnap Pécsre, és akkor ott körbenéznének
van picit ritkább fogazású fejem, de az elforog benne, így azzal nem próbálkoztam többet
továbbá érdemes másik fejű csavart beletenni, ami talán könnyebben leszedhető? (csak kérdés, nincs tervben plusz az sem, hogy mostanában levenném eme csavarokat )
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
blck1
tag
válasz i-sti #120745 üzenetére
semmi gond azzal hogy 16-17 éves autót néz az ember, ha van 1.8m kp-ja mindennel együtt egy autóra, ami egyszerre kell hogy szép legyen, megbízható, gazdaságos.
főleg hogyha az ember nem egy kész autót akar venni (ami a tulaj állítása szerint költségmentes) hanem a saját ízlésére formázni. én nem úgy veszek autót, hogy megveszem 1.7 ért és marad 100 rá, abból épphogy tudok szűrőt és olajat önteni bele az átírás után, én veszek egy olcsóbb autót, amire ráköltök ha kell több kilót, de amikor beülök akkor biztos tudjam milyen vastag a tárcsám, a szíjam mennyire öreg, mennyi olaj van a szervóban, mennyire jó még a gátlóm, soroljam.. -
S.Y.S.
aktív tag
válasz zsolt19900 #120792 üzenetére
Ilyet vettem, zár cseréhez is jól jön. kulcsszó XZN
Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
zsolt19900
őstag
válasz S.Y.S. #120796 üzenetére
zárcseréhez pont van megfelelő méret, combosabb nem volt de akkor már lesz, köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest