Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr.Zoo

    senior tag

    válasz Csabi04 #117919 üzenetére

    Audiból az 1.6 sima benzines szvsz alulmotorizált a nagy bódéhoz képest, ez a nyomom neki, de mégsem megy effektus. Az 1.9 motorok jók, de az ilyen 10-en 20-on X éves autókban sajnos csilliárd megtett km van. Igaz nem km óra állást veszünk, hanem állapotot, de ha egy 500.000-et futottat sikerült kifognod, abban jó eséllyel pár éven belül ki fogsz csereberélni mindent.
    Amiket nézegetsz vasakat, fogod az évjáratot, kiszámolod hogy hány éves, ezt felszorzod 20.000-el, és megkapod, hogy valójában mennyi van benne.
    Golf IV-ből rengeteg a hülyegyerek autó, mindenki azt pimpelte annó, nehéz épkézláb darabot kifogni.
    Bontott cuccok: ez egy fogós ravasz kérdés, én eljutottam arra a pontra, amikor bontott dolgot kizárólag akkor teszek a kocsiba, ha nincs benne villany, vagy forgó alkatrész. Mire gondolod? Kaszni elem, belső műanyagok, ilyesmik.
    Miért? Vettem már én is bontott ABS kockát, meg kormányszög állás érzékelőt, amiből még a bontott is kokain árban van, de ha nincs ismerős bontósod, akkor a beszerelési garancia azt jelenti, hogy beszereled a kapun belül, kipróbálod, működik, kigurulsz, és ott a kapun kívűl megszűnt a garancia. Ha a következő faluban megrohad, az a Te problémád.

    "decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

Új hozzászólás Aktív témák