Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Nem tudja valaki, hogy a B5.5-ös passat variant hátsó lámpái milyen gyártmányúak? Amivel kijött a gyárból.
cikksz: 3B9945095AA, 3B9945096AA
[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
A szervizkönyvben, a felszereltségi szintet, avagy hogy is kell mondani... 3 jegyű kódoknak, hol tudom kideríteni
a jelentését ? Mint pl xza, az tegyük fel esőszenzor stb.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
® visions created with passion
-
válasz Uzmany #106254 üzenetére
Ha használod a keresőt, gyorsan kiderül
http://prsearch.planetvag.com/Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Macka
veterán
[ Szerkesztve ]
-
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!a4 b8 hoz lehet valahonnan magyar nyelvu kezikonyvet beszerezni?
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Kaptam kölcsön egy OBD II-es kábelt, VCDS lite-tal sikerült is működésre bírni, viszont nem tudok kiolvasni semmit vele. Mindegyik modulnál azt a hibaüzenetet kapom hogy no response from controller. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
FoLey-v
addikt
A gyertya Kb. 1 hónapja lett véve ez lenne az,örülök neki,mert ami benne volt hót kormos volt és még nem volt meghúzva rendesen a gyertyák. [link]
A kipufogóm meg kilyukadt majd hegeszthetem be,de annyira nem para,legalább sportos hangja van.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Mágus2
Közösségépítő
Olaj és szűrők lecserélve. Eltelt megint 10 000km. Váltó kulissza megkenve, zsanérok, zárak szintén. A 10 000-et futott ü.a. szűrőt fölösleges volt cserélni. Szinte olyan, mint ahogy beraktam.
Vettem egy elszívót,ha tankot kell üríteni,gondoltam kipróbálom. 4litert leszívott. További 7deci maradt a kádban. Ennyi jött le a leeresztő kivétele után. És 4,7 ment vissza, hogy a max jelzés alatt 1mm-vel legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz tresh #106270 üzenetére
Én úgy emlékszem nálam az első gyári Hella (ez is ment bele). A hátsót meg nem tudom. Van annyi fajta.
Ki szeretném cserélni a hátsókat is mert a jobbos beázik. De most megvehetem ebből a TYC-t / Depot, vagy maradjak a gyárinál (amit nem tudok h mi).
Egy kicsit túlzásnak tartom a 33k/db árat a hátsó valeo-ra. -
-
do3om
addikt
válasz Mágus2 #106271 üzenetére
Nekem 10e Ft volt bele, mann szűrő, pénzpocsékolás lenne a cserélgetése.
Persze aki nem tudja hova tenni a lét azt tegye.Az viszont nem is kevés hogy még 7dl lejött a leeresztőcsavarnál. Akkor nem a legjobb a nívón kiszippantani.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Thunderbolt
tag
Sziasztok!
Sógoromnak 2010-es Skoda Octavia Kombi (1Z) 1.6 CR-TDI (CAY motorkód) autója van. Úgy tűnik EGR szelepet kell cserélni az autójában. Hol érdemes keresgélni? Ez pl jó lehet neki? [link][ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Thunderbolt
tag
Mágus2: Tudnál segíteni ebben?#106290
[ Szerkesztve ]
-
mazacar
tag
Magus2: Szia! En is segitsegedet kernem..van egy 3-as VW Polo-m 14.16V...EGR szelep csak nem akar eletre kelni , de a tobbiek tanacsait meghallgatva kicsit "meghuztam" a bajszat..ennek ellenere se akart javulni a helyzet..
Mit tanacsolsz legyen csere? Vagy ne veszodjek vele es zarjam el illetve csapjam be a computert, h minden frankon mukodik? Allitolag van ilyen eshetoseg csak azert kerdezem..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest