Új hozzászólás Aktív témák

  • do3om

    addikt

    válasz Sz.Riki88 #105059 üzenetére

    Én csak keveset tudok még megosztani.
    Sebességre nem világbajnok (felénk nem is kel, nincs hol nyomni neki) Fogyasztása amíg egyedül jártam kb. 4,2 lehetett, most többször megyünk 4-en így 4,4-et ír. 1-2 személlyel azért szépen megy, jól gyorsul úgy 130-ig, kel hozzá azért az is hogy 2k felett legyen a fordulat. 16-os felnik vannak nekem, rossz minőségű úton is jól megy, futómű nem rossz.
    Egyenlőre sok minden nincs ami zavar, de pl a ki nem kapcsolható automatikus ajtólezárás. Ha valamikor vinni kel nagyobb dolgoz a hátsó üléslehajtás borzalmas. Ha lehajtod akkor nagyon magas, de könnyű kikapni így viszont az ülőfelületre kel pakolni az meg sérülékenyebb a merev hátfalnál. Nem is értem eredetileg hogy gondolták, ilyen célra persze úgy is más kel de azért néha előfordulhat.
    Az 5 sebesség kicsit zavaró, válások között sokat esik a fordulat, pl.:3-4 amit amugy is sokat használ az ember. Kicsit jobban ki szoktam húzatni váltás előtt, 2k felé ha fürgének kel maradni.

    Kérdés másokhoz.
    Meleg motor megállás után indulva szépen jár, lekapcsolva majd pár percre rá indulva, 1-2 fokozatba erősebb régi dízeles hangja van, gázadásra elmúlik, hosszabb állás után sem jelentkezik. Nem eget verő de hallani a különbséget. Ez utal bármire vagy dizeles dolog?

    Piwi
    Nem is komoly dolgok kellenek, szelepsapka, króm kormány dísz, golfos küszöbmatrica, VW logó, Golf első rács felirat......

    [ Szerkesztve ]

    Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

Új hozzászólás Aktív témák