Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz Mr.Csizmás #79801 üzenetére

    A podcastek és az internetes rádiózás korában én valahogy nem látom a tömeges igényt arra, hogy az emberek a digitális rádiózás kedvéért újabb eszközöket vegyenek. :N Eljárt felette az idő és ez nem feltétlenül a gonoszok miatt van.

    #79802 Freddy76

    A Napkelte, vagy a Heti hetes emléke mára vagy megkopott, sokaknak már csak történelem, a fiatalok pedig már azt sem tudják, mik ezek. Ők érthető módon a ma problémáival vannak elfoglalva, csak éppen rossz receptet választanak akkor, amikor a múltban már többszörösen leszerepelt alternatívát hoznák vissza (hivatalosan persze nem: ez az egész a szar újracsomagolása).

    Az Origo ma is az egyik legolvasottabb lap, de már azelőtt is az Index mögött járt, mielőtt a NER megszerezte volna. A volt Index is propagandasajtó volt, de legalább nem nyílt pártkötődéssel. Inkább az emberek világnézetét formálta a szerkesztőség szándékai szerint, ahogy a 444 is, mindkettő a liberális mainstream jegyében. Ezért is tartom szomorúnak, amikor .mf változtatás nélkül adja itt vissza azt, amit ezeken a portálokon olvasott. Miközben egyébként pont ez a szellemi-kulturális környezet hozza el azt a lelki nyomort, amitől a generációjuk látványosan szenved, de ezt úgysem értik...

Új hozzászólás Aktív témák