Új hozzászólás Aktív témák

  • Byk01

    senior tag

    válasz Freddy76 #68987 üzenetére

    "Minket pedig Szlovákia már állva hagyott, de ha így megy tovább, még az én életemben megérjük, hogy Románia is jobb hely lesz, mint Magyarország."

    Románia nyugati része már most jobb hely, mint Magyarország keleti része. Én soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ez lesz, de Békésben, Csongrádban sokszor azért nem találnak munkást, mert Romániába járnak át dolgozni az emberek.
    Mondjuk valahol ez azért érthető, hisz oda is ömlik be a külföldön dolgozók pénze (talán még jobban is, mint itt), plusz az otthon maradók kétszer akkora piacot jelentenek, mint mi. Tény, hogy jóval mélyebbről indultak, mint Magyarország, de a potenciál jobban megvan bennük, mint bennünk.
    A V4-ekre meg kár szót is vesztegetni. Csehország mindig is inkább volt Nyugat-Európa része, mint Közép-Európáé, ezt úgy látszik sikerült a szlovákokba is beleverniük a közös 70 év alatt. Lengyelország pedig a mérete miatt annyira más kategória, hogy idővel inkább Spanyolországgal lesznek közös céljaik, nem velünk.

    "Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

Új hozzászólás Aktív témák