Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz Throme #68496 üzenetére

    Ezt nagyon a helye válogatja. jártam már pár Fine dining helyen, itthon is, külföldön is. Volt ahonnan úgy jöttem el (Costes itthon), hogy jó volt ez a 9 fogás, de úgy még ennék valamit - és volt olyan is, ahol a lábujjamat is megnyaltam volna, ha nem lennék dagadt, és elérném - de éhes az nem voltam.

    Egy biztos, ezeket a helyeket is ki kell próbálni, sőt jó lenne ha nem is fine dining, de itthon kicsit emelkedne a gasztronómiai kultúra - és pont ezekből a nyóccázé' szarásig zabálod magad kifőzdékből lennének normális adagokkal dolgozó, elérhető áru akár streetfood helyek, vagy újragondolt étkezdék.

    Sajnos a konyhaművészet itthon tényleg megáll abban, hogy emberek elvárják hogy rohadásig legyen a tányér, és egy fogásból annyit zabáljanak, hogy a fajanszot másnap kettécsapja a koppanó barnamedve.

    Azt meg pláne jó lenne látni, hogy a frissensült felhozatal mellett kicsit színesedne az itthoni étkezdei kínálat (és követelem a tisztességes kínai, thai és társai kifőzdék importálását - mert az a szar amit a plázában mérnek neked, vagy a legtöbb kínai helyen, az nem kínai).

    Sok minden más mellett, ez is változhatna itthon.

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák