Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
madgie #60952 üzenetére
Ja-ja, a konfitáláshoz ha jól emlékszem kell bőven zsír is. Amit én mondok, ott csak simán beteszed a húsit a fűszerekkel, és alacsony hőfokon egyszerüen csak sütöd nagyon hosszű ideig. Itt a lényeg, hogy a husi belsejében lévő hőfok szinte azonos a külső részén mért hőfokkal, minden egyes része azonosan puhul és emelett a legtöbb saját nedveség és zsiradék marad benne. Valami ilyesmi a lényege, nem tudom, nem vagyok szakács, de az biztos, hogy nagyobb darab húsoknál ízletesebb eredményt érhetsz el így. Pesrsze a végén ah kell a kérgesebb sült rész a húsira, akkor lehet adni egy kis kakaót a sűtőre.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Az NVIDIA lett a világ legértékesebb vállalata
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...