Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #55795 üzenetére
Kivenni a vízbül a zokxigént... mert abban van a vasalásss témája
Ja és MM-ban még 5 percig nagy akciók vannak, most vettük meg a gépészet felét és spóroltunk nem keveset.
(szerk.: egyébként észre vettétek, hogy a fórum órája 2-3 percet siet?)
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #55801 üzenetére
mi az MM-es árakhoz képest is olcsón vettük az Electrolux gépeinket.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #55801 üzenetére
Azz MM-es árakhoz képest?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #55803 üzenetére
Régóta kiválasztottam a típusokat meg emagon benne voltak kedvenc listában, mert eddig ott volt jó áron, de most igen csak jó áron sikerült kifognom. Pl Bosch hűtő 209 helyett 188-ért Siemens mosogatógép 142 helyett 130-ért Electrolux beépíthető sütő 122 helyett 109-ért...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #55806 üzenetére
így elszálltak volna a sütők árai vagy ez elő is készíti a kaját és utána megsüti? mi 60-ért vettünk Bosch-t, az is mindent tud és 5 éve hibátlanul teszi a dolgát, pedig használjuk eleget.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #55806 üzenetére
degec ON: uj A/V receivert remelem Onkyo-t vettel degec OFF
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #55807 üzenetére
Jó kérdés, eddig saját lábon állónk volt, csak amit a kecóban hagytak, az valami özönvíz előtti beépített elektronyos Zanussi, ami még légkeverni sem tud. Szóval csere.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz rbalint88 #55807 üzenetére
70-80 körül szerintem most is lehet normális kombitűzhelyet kapni, más kérdés, hogy amit kinéztem az asszonynak, az is 140-150
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #55809 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #55810 üzenetére
Ez elég vintédzses. Ellenben párom kapásból sütné el, hogy nem jó a rács rajta, mert lebillenhet róla edény...
Ezt választottuk. Igazából szerintem majdnem tökmindegy, csak ebben tetszett a 3 teleszkópos sín, meg a csillapított ajtózáródás.
Főzőlapból meg marad a gázas, mivel az egyik végpont is ott van.rbalint88:
A bal első az dupla?
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #55813 üzenetére
Mennyi egy pár darab lángelosztó?
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #55816 üzenetére
Jó is az, csak nem fér be a kinézett helyre
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #55816 üzenetére
sparherd a legjobb.. egeszen mas az ize (jobb) az azon keszult kajaknak..
szerK:
*Ropi*: latom neked legalabb leesett
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
spanyoll
addikt
Urak! Van köztetek valaki, aki Debreceni, néha jár Bp-re és tudna segíteni nekem egy vásárlásban? Van egy motyó amit meg kéne venni lent, de én ezért biztos nem utazok odáig, előreutalásnak nem nagyon örülnék plusz a futározásnak sem.
Cserébe tudok adni csokikát, sörikét, borikát.
Kutyus már ha jól tudom felköltözött Bp-re, más meg nem jut mos hirtelen eszembe, aki a környéken van."Super perfundo on the early eve of your day."
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #55813 üzenetére
ja, ilyen wokos téma. de amit linkeltem, az funkcióban tök ugyanaz, azon látszik is. és fele ár a tiétekhez képest
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #55825 üzenetére
Passz. Én is azért kérdem, mert tudni szeretném.
Én általános isiben voltam utoljára arrafelé. Emlékeim szerint ott nem volt ekkora patak.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
werttzui
addikt
-
*Ropi*
félisten
Most már azt is tudjuk, hogyan lehet reklámokból slágert faragni.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Studi
veterán
-
t_a_m_a_s
addikt
Holnap majd jól beletépünk...
-
Studi
veterán
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest