Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz imyourfriend #5400 üzenetére

    Nem jobban értesz hozzá mint gondolnám, hanem jobbnak hiszed magad mint kéne :)

    Rossz verzió, meg frissítés nélkül jó és vírusirtó sem kell? Megértem én ezt mindet, épp ez a szép a windowsban, hogy ezt mind megteheted és mégis megy.

    Node, hogy én is leírjam tapasztalatomat: én leszarom a registryt (pedig lehet, hogy megtalálnám, ha kéne :U ), meg minden ilyet, több mint egy éves a gép, tele van minden programmal (amiket használok is többségben), vírusirtónak a windowsos akármit raktam fel, én bízok benne, de nem keresgél meg csinálja a dolgát, hanem kussol szépen amíg én azt nem mondom, hogy bármit is csinálhat. Havi 1x max amikor eszembe jut ráküldöm egy full vizsgálatra, aztán pá, azon kívül a gép mindig sleepelve van csak, max hibernálva és szintén kb 2 hetente újraindítom, hogy jól legyen a drága.
    Nem lassul, nincs semmi baja, tökéletesen megy, egyedül a startupnál lassú szegény, de amennyi szemetet el kell indítania a lassú kis vinyómról nem is csodálom.
    Mint látod nem én csinálok überhekket a gépemmel, kétségbe sem vonom a szakértelmed, de akkor felmerül bennem a kérdés, hogy ha nálam meg másoknál tök jól megy, bármilyen extra energiabefektetés nélkül, akkor miért pont nálad rossz? (meg gondolom pár szakértő barátodnál és ismerőseidnél akik IT-ben dolgoznak és jobban értenek hozzá mint bárki a világon :)) ) ha tévedek a barátos ismerős dologgal kapcsolatban, akkor vedd úgy, hogy csak a pillanatnyi offenzív jókedvem beszélt

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák