Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz Larry303 #46749 üzenetére
hat nemtom, az tul monoton lenne. kreativkodni sem igazan lehet en fizetett travel photographer lennek legszivesebben, ha van egyaltalan olyan, haha.
amugy eskuvo sem rossz, valtozatos, es mindenfelet lehet/kell fotozni. bar tul intenziv.
azert ilyen palvin barbikat is szivesen fotozgatnek, ha ertenek ehhezhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
-
m3ss
veterán
válasz Freddy76 #46752 üzenetére
es rajatowski kisasszony? kicsit muszaja van, de egye fene. meztelen kepei meg
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
válasz Real_Necro #46756 üzenetére
instagrammos kepeken ugy tunik ja, biztos a ruha teszi. google rajatowski nude. azert nehez belekotni
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
spanyoll
addikt
válasz macman507 #46715 üzenetére
Első körben tanuld meg az alapokat. Világítástechnika, meg az egésznek a technikai oldala. Ha az megy, akkor találd ki mit akarsz fotózni. Amint az is megvan kezdd el azt fotózni. Sokat. Mindig. Csináld ezt 1-2 évig, közben építs ki kapcsolatrendszer. Közben rakj össze egy portfoliót, amire azt mondod te is, hogy valami. Csináld tovább.
Jó tanács: nem fog egyik napról a másikra menni.
Másik jó tanács: ha tényleg akarod ne add fel."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Más: LR exifből látja, hogy vaku milyen értékekkel lett ellőve? Mondjuk azt, hogy hány mm-re lett zoomolva és milyen erőset villantott. Tudom, nézzem meg, de most nincs előttem LR.
Ha nem tudja akkor egyáltalán ez benne van-e exifben és ha igen akkor mivel láthatom ezt?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
aleister
veterán
Kedves Mindenki!
Örülök, hogy sikerült mosolyt csempésznem az arcotokra! Nem lenne fair tőlem, ha learatnám a babérokat, hisz a dicséret a mentoromat, macman-t illeti.
Ezúttal is köszönet érte!(#46741) macman507
A tanácsod megfogadtam. Elmentem oda.
Kétszer is.(#46760) spanyoll
A vakuról tudtommal csak két fototechnikai adat szerepel az EXIF-ben. Egyrészt, hogy villant-e, s ha igen, akkor milyen módban. Másrészt, hogy -ha TTL vakuról van szó-, akkor mekkora volt az ereje.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #46756 üzenetére
Én olyan 90 kilóval tudnék ránehezedni. Bármikor, bárhol, kérdés nélkül.
-
Real_Necro
veterán
Először gondoltam azt írom, hogy szép-szép, csak sajnos szegény lány testi fogyatékos, hiányzik belőle az, ami belőlem kilóg.
De látom a többség közül Freddy nem értette a legjobban.
Kutyus:
Ez így kora reggel azért
Mondjuk elég karvaj arca van.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #46759 üzenetére
Programozást is feladta, pedig az sokkal kevesebb befektetést igényel, és ha csak átlagos vagy is már jó pénzt kereshetsz vele, ehhez akkor mennyi kitartása lesz szerinted?
aleister : Világbékét kihagytad!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zolka78
senior tag
Én valamikor még gyerekkoromban tekertem olyannal, tehát a személyes véleményem nem teljesen mérvadó. 1-2 haver van aki klipszezik, de ők meg vannak vele elégedve, bár ők szíj nélkül használják. Azt elhiszem, hogy azt a pluszt megadja, hogy mindig csak ott tartod a lábad a pedálon ahol kell, meg ahol neked jó, de teljes kapcsolatot nem biztosít. De én már ezt is előnynek tudom tekinteni. Bár ahogy néztem ebből is több fajta, és méret van, biztos pontosan kell választani. Egyébként valszeg ezt is meg kell szokni rendesen. És nem is tudom mennyire jó rögtön beleugrani a bringán valamilyen pedálkötésbe kezdésként. Én pár ezer kilóméter után vágtam csak bele, azt is próba után. pár hetes tekerés után nem biztos, hogy értékelni tudtam volna. Nekem azért volt furcsa, hogy egy ilyen alap bringát rögtön ezzel adtak, mert ilyet általában az vesz aki ezt akarja. Aki meg ilyen alapbringát vesz, az nem biztos, hogy rögtön pedálkötésre gondol, sőt nem is biztos, hogy van ilyesmivel tapasztalata. Na de hajtsad sokat, ha már ilyen sokat vártál rá
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
|AP|
veterán
mi a teendő, ha az ember talál egy telefont, amin minta-zár van, ezért feloldani nem tudja, a tulaj viszont tegnap este óta nem keresi? (Azon kívül persze, hogy nem hagyom lemerülni)
-
Lassú Víz
addikt
Az én telefonom képernyőjén rajta a nevem meg az otthoni telefonszámom, hogy ha valaki visszaadná legyen esélye.
Egyébként néha látom az Airport Miami sorozatot. Ott kitesznek csali "elhagyott" csomagokat. Ha a megtalálója nem a talált tárgyak felé viszi, hanem kimegy vele a kapun azonnal letartóztatják lopásért. Van benne ráció, mert ha valamit elhagysz, elindulsz visszafelé és ott keresed ahol jártál.
Amíg benne van a hálózatban nem tiltották le a SIM-et, van rá esély, hogy valaki felhívja, akinek segítségével megtudod kié.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
|AP|
veterán
válasz Lassú Víz #46778 üzenetére
"Van benne ráció, mert ha valamit elhagysz, elindulsz visszafelé és ott keresed ahol jártál."
Igen, én is ott keresném. Viszont utána megpróbálnám hívni, és jobban örülnék ha valaki elvitte magával azért hogy visszaadja, mint ha otthagyta volna és más viszi el, akinek egyáltalán nem célja a visszaszolgáltatás.
-
Real_Necro
veterán
válasz .: JuSzT :. #46781 üzenetére
Nekem lezárt főképernyőn írja ki, hogy milyen számot kell hívni (páromét).
A mai okostelók már tudják. A tiéd nem?
Ali:
Előbb érdemes várni vele, hátha hívják, nehogy az legyen, hogy beviszi szolgáltatóhoz, ott meg az ÜF-os lény szépen elrakja és haza viszi.
Szerk.:
Pollai:
Egyébként milyen teló? Lehet az enyém...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
Érdekes cikk.
Ilyen-olyan esetekben sokszor jut eszembe az a gondolat, hogy "Á, a nagy gyártók biztos gondoltak erre. Rengeteg, jól fizetett, profi szakember dolgozik náluk. Biztos van valami oka, hogy ezt így, vagy úgy oldották meg". Aztán az ilyen cikkek olvasásakor kiderül, hogy nem. Ezen a szinten is lehet hatalmas hibákat véteni.Necro:
Igen. Szerintem is.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz Real_Necro #46784 üzenetére
Kicsit trollkodtam volna. Úgy értettem hogy tollal, post it-tel, analóg módon
-
Ear001
addikt
Nincs valakinek kapcsolata Manchasterben? Egy hifi asztalkát vennék, de csak local pick up...
-
Real_Necro
veterán
Qrvajó, legnagyobb melegben megdöglött a klíma... most ülünk hosszú gatyában meg rövid ujjú ingben a 31-32 fokos irodában...
-
Novics
senior tag
válasz Real_Necro #46792 üzenetére
Majd ha lesz 40 sok, az lesz igazi! Nálunk szerencsére fúj a szél, nem annyira vészes, de így is átmegyek majd délután hűsölni egy klímás irodába. A csajokhoz.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
fi:zi'k
nagyúr
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Lassú Víz
addikt
válasz aleister #46785 üzenetére
Tegnap beszélgettünk róla. Nem kizárt, hogy a fene nagy megfigyelés mániás kormányhivatalok rakattak bele maguknak ilyen kiskapukat. Egy menekülő autót lekapcsolni távolról, vagy a benne lévőt kikapcsolni lejtmenetben a féken keresztül. Hányszor hallottuk, a filmekben hogy "balesetnek kell látszania"? Rá kell gyúrni a faék egyszerűségű old timerekre, esetleg lehet lovagolni, biciklizni...
(#46792) Real_Necro: 24 fok, rövid gatya, póló, szandál
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
.: JuSzT :.
addikt
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #46796 üzenetére
Jól meg van öregedve.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
*Ropi*
félisten
válasz Lassú Víz #46795 üzenetére
"Rá kell gyúrni a faék egyszerűségű old timerekre, esetleg lehet lovagolni, biciklizni..."
A faék egyszerűségű old timerekkel is karambolozhat egy meghakkolt autó, a lovaglót és a biciklist pedig még könnyebben üti el...Fő a pozitív gondolkodás!
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest