Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz *Ropi* #46448 üzenetére
Jó, én ilyenben edzek. Instant szárad, kb. mosógépből kivéve fél óra és hordható + a testhődtől is száraz lesz
Egyedül ami zavar benne, a "gumiszag". Van egy gumi a derék résznél benne, ami gumiszagú. Mindenkié, akit ismerek, szóval ez gyárilag ilyen szerintem. Én ezért nem szeretem. + nincs zsebe (enyémnek legalábbis). Nem tudom mibe tenni az öltöző kulcsot. Ezt sem szeretem benne.
Néha felveszem a kis lenge piros "EGO" márkájú rövidgatyómat, na az pöpec nyárra. Valahogy testbarátabb is. Ilyen, csak a színe más. A belső vékony pamut betét klassz érzetet ad (bár veszek alá pamut fecskét)..
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
Nem tudom, Ő milyen márkájú cuccban sportol, de annyira nem is érdekel
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #46456 üzenetére
Úmekkoraötlet!
-
Freddy76
addikt
Hű, de örülök, hogy ezt leépíthettem... Idén csak két lakodalmat vállaltam, éppen arra elég, hogy ne jöjjek ki a gyakorlatból, meg valamit lássak a trendekből (pl. a nézését meg a járását...). Megdöglöttem volna, ha tegnap mennem kellett volna... Mert ugye nálunk is öltöny, hosszú ujjú ing, nyakkendő az alap.
Ropi, jó lehet az a cucc valóban, én több fotóson láttam már. Mondjuk én úgy gondolom, hogy egy lakodalomra mindenki, a fotós is öltözzön fel normálisan, de figyelemmel az extra súlyra, amit cipeltek, meg a rohangálásra, elnézhető a lazább öltözet. Mondjuk elhagyni a nyakkendőt teljesen okés, ilyen eszelős kánikulában pedig az ing helyett hordott pólót is bocsánatosnak tartom. Múltkor egy fotóson ilyen póló volt a szabadtéri részeken, a templomi előtt felkapott egy inget, utána vissza a pólót, majd a vacsoránál megint ingben volt.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
rbalint88
addikt
válasz Freddy76 #46458 üzenetére
Dri-fit téma: van pár ilyen cuccom, szeretem őket, de azért nem csodaszer. Ma levittem a kutyát egy laza két órás, 8,5km-es sétára, mire f10-kor hazaértünk, azért folyt rólam a víz és tapadt rám a póló az izzadságtól, pedig dri-fit futópóló és golfnadrág volt rajtam, oridzsi nike.
Kutyuka jól lefáradt, azóta folyamat alszik. Remélem a délutáni-esti másik hosszú séta után szépen rendesen aludni fog reggel 7-ig és nem kommandózik be megint egy 5 órai ébresztést. Bár másfél-két hét alatt sikerült beállni arra, hogy magamtól megébredek korán, csak én ilyen szerverüzemmódban működök, hogy az indítástól kezdve fél óra a bootidő, a kutya meg ugye nyilván a befosás előtt 2 perccel ébreszt. De legalább ébreszt. Úgyhogy ezen még dolgozni kell, hogy a kutya előtt keljek és járóképessé váljak, mert Orsi hosszú távon nem lesz boldog attól, hogy a reggeli sétára mindig ő a zsákmányállat.
Amúgy tök vicces látni, hogy vasárnap reggel f8 körül csak kétféle zombi mászkál az utcán: az egyiket a kutyája húzza, a másikat meg a májmágnes a tegnapi buliból az ágya felé. Aztán 8 után előkerülnek ájtatosék is, pár lenéző pillantást sikerült is begyűjtenem a szenccsaládoktól, hogy én milyen egy utolsó pogány vagyok, mert nem a templomba/ból menetelek, hanem a kutyával jól láthatóan hosszú sétáról jövök vissza, pfejj... -
*Ropi*
félisten
Én is ezt csinálom, hogy többször öltözöm át (Ildi szerencséjére nem izzadós), az ing alatt meg elfér a Dri-Fit. Szertartásokon egyértelmű a hosszú ruha, max. ha ilyen meleg van mint tegnap volt, akkor rövid ujjú ing...
Itt is volt vagy 36 fok: a videós kollégán látszott is. Ketten voltak ők is meg mi is, de eléggé látszott, hogy nem tartozunk össze.
Akkor gondolom a "No Roxa, Ájjjjunk meg egy szóra" és a vicc is megvan:
Mit néz meg egy betegen egy neurológus?
- Hát a nézését, meg a járását, csípőjének a ringását...[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
cOxeR
Ármester
Én az ingből nem adok... úgy érzem, ez így a korrekt... még akár a kreatívon is... hiszen a pár is ünneplőben feszeng... jobban érzem, hogy hol van a tűrőképességük határa, ha én sem sportosan vagyok.
Én szeretem csinálni, úgyhogy nem akarok leadni belőle, de vannak persze nehéz pontok...
Tegnap pl az egész násznép kint ücsörgött, mert a helynek nem sikerült túl jól a klimatizálás... úgyhogy az 5 fős zenekar, szinte nekünk, meg a cerónak játszott...
Persze sikerült először összemaszatolnom az ingemet esküvőn... és naná, hogy most nem volt nálam tartalék ing... (nem maradt a héten idő mosásra... és pont 1-2 hete szórtam ki a régi ingjeimet, hogy majd bevásárolok... )Amúgy pénteken megnyitott a stúdiónk...
Még a weboldal van hátra, meg a marketinghez tartozó fotózások... és teljes lesz az összkép.
Én is reklámozok kicsit, ha a haladó topikban a régóta nem fórumozó emberek is ezt teszik.[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
válasz *Ropi* #46460 üzenetére
Nem nevezném magam sznobnak, de azért az esküvőmről csak elzavartam volna a videóst a templomból ebben a nyári szerkóban. Bár azt a vőlegényt aki ilyen csíííííííííínos zakót vesz fel, nem biztos, hogy érdeklik az ilyenek.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Freddy76
addikt
Én már nem szeretem... Persze százegynéhány lakodalommal a hátam mögött, tárgyalótermi rutinnal levezénylek egy eseményt, nem jövök zavarba a váratlan eseményeknél, tudok játékot játszatni, köszöntőt mondani, de a lelkesedés már hiányzik. 2011-ben született a kislányom, előtte decemberben derült ki, hogy érkezik. Még az ünnepek alatt lemondtam a függő megkereséseket (tehát ahol még nem volt végleges döntés a párok részéről), a három lefoglalt júliusi és augusztusi lakodalomból kettőnél az ifjú pár megértő volt, mindkettőnek szereztem magam helyett valakit, a harmadik ragaszkodott hozzám, nekik megcsináltam (persze 40 fokos nap, a légkondi nélküli nagycenki kastélyban...). Aztán 2012-ben már kevesebbet vállaltam, és észrevettem a lelkesedés hiányát, ami két nyilvánvaló okra vezethető vissza: sok a munka hétköznap, hétvégén pihenni kellene, és ott a gyermek, akivel így még kevesebb időt tudok tölteni.
Persze a megkeresések száma is ritkul. Érdekes, hogy tíz éve még csak ajánlás útján találtak vőfélyt/ceremóniamester a népek, ma már itt is elég komoly szintre emelte a marketinget több kolléga, így egyre jellemzőbb, hogy a párok a neten keresnek, keresőmarketing rulez. A legkomolyabbaknál kész gyárak alakultak ki, ott van pl. Tóth Mihály, aki vérprofi, kiváló cerkó, tizenötször annyi megkereséssel, mint amennyit el tud látni - a megoldás egyszerű, évről évre egyre több ceremóniamester dolgozik neki, akiket ő közvetít...
Nekem az a 2-3 ismerős révén beeső pár pont elég. Úgy vagyok vele, hogy ez is egy szakma, bármikor fel tudom építeni magam főállású ceremóniamesterré, ha a szükség vagy a kedvem úgy hozza.
Szerk.: Ropi, ez a rövidnadrágos öltözet durva... Kollégának senki sem szólt?
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz Freddy76 #46464 üzenetére
Ha nem szereted, akkor nem kell csinálni, ebben teljesen igazad van.
Hát igen a rutin meg az évek, sok mindent megtanítanak.Megvan a véleményem erről a szakágról és ami mögötte van, de ezt így most nem fejtegetném.
Az tény, hogy jó üzletembernek kell lenni ma a piacon, hogy érvényesülni lehessen, de ez nem csak esküvői szolgáltatókra vonatkozik... hanem az élet minden területére.Nem gondoltam, hogy kiesnél a rutinból... de ha nincs rá szükséges és nyűg és pont abból vesz el, amit nem akarsz... akkor le kell építeni és kész.
-
*Ropi*
félisten
válasz zolka78 #46463 üzenetére
Egyetértek...Átöltöztettem, most már tetszik?
(#46464) Freddy76: Szólhattunk volna, de ha a megbízót nem zavarta, akkor feleslegesen nem csinálok ütközési felületet. Meg gondolom nem volt náluk másik nadrág...Akkumulátort adtam már kölcsön videós kollégának, de nadrágot azért nem fogok. Ildi cuccában meg viccesen mutatna...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #46464 üzenetére
Ha kicsit korábban csöppentem volna jelen társaságba, akkor szerintem mi is téged kértünk volna fel. Utólag kicsit bánjuk is, hogy nem így tettünk.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
Ú baszki, ez nagyon baba, hol sikerült ilyen tetőteret szerezni, saját, vagy bérlitek?
Mosdócsempe beszerzési helyről írhatsz privátban
A kád annyival olcsóbb volt angolból, hogy megérte még szállítással együtt is?Ropi: NadekijazzazIldi???
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
cOxeR
Ármester
(#46462) spanyoll
Köszi.(#46469) Mercutio
Keresgéltünk... Béreljük, 6,5m magas a nagy tér, vagyis hát az egész épület, csak a többi rész le van választva, hogy két szintet is lehessen használni.
Igen, megérte kintről hozatni... majdnem a felébe került, mint itthon.
Pü -
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #46473 üzenetére
Jah,e gy topic-vizitálást szervezhetnénk
Freddy hozná a 60 üveg bort, ti és m3ss-ék sütit és csokit, necro és Ropi sz*r zenéket, én meg magamat[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
Grat a stúdióhoz! Tényleg tetszetős.
Szerk:
Merci:
"én meg magamat"
...meg a jó csajokat, ha a zenét már leosztottad...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #46475 üzenetére
OK,majd nyomok valami google keresést
-
cOxeR
Ármester
amúgy lehet róla szó... rajtam nem múlik... csak egy kis türelem, míg még összeáll minden és a retussal is utolérem magam... mert minden másra van most időm, mint pihenésre.
-
*Ropi*
félisten
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #46484 üzenetére
Muszáj volt, most van egy éves forduló.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #46485 üzenetére
Grat nektek! Jó, hogy mondod, augusztusban nekünk is lesz, csak már a 3.
Jövő nyáron meg 10 éve, hogy együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #46486 üzenetére
Kiccsiko, nekünk szerdán volt a IXik
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
nagyúr
válasz Real_Necro #46486 üzenetére
Köszi!
Most hogy mondod, nekünk is a 10-es lesz jövőre. Besz@rás, hogy ilyen "öreg" vagyok már.[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
No mi van, a kúzer klubban házi verseny keretében keresik a legrégebbi tagsági könyv birtokosát?
Bocs, pattogott a labda, le kellett csapni...
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #46489 üzenetére
Mi esetünkben én pont végzős voltam fősulin, párom meg szintén fősulin első évet fejezte be.
-
Freddy76
addikt
Tököm kivan ezzel a meleggel. Baszki, én téli gyerek vagyok, mínusz öt fokig az ún. átmeneti kabátomban járok, mínusz tizenötnél sérül a komfortérzetem, de igazából még nem éreztem úgy soha, hogy ne bírnám a hideget.
De ezt nem bírom. Depressziós vagyok, morcos, lassú, agresszív. A kurva anyjukat. Elköltözöm Tromsø-be, vagy valami más értelmes időjárással rendelkező helyre.
-
nagyúr
válasz rbalint88 #46489 üzenetére
Végül is az, bár nem én szakközépbe jártam, kikéremamgamnak. Lehet keresgélhettem volna még néhány év(tized)ig, de így elsőre elég jól sikerült.
(#46492) Freddy76
Nálunk sem fagypont közeli a hőmérséklet, most épp alulról karcolja a 30-at.
A rohadt klímásra meg 2 hete várok, de már 99,9%, hogy ma sem fog jönni.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #46493 üzenetére
Pedig az látványos lenne, ha éjjel 2-kor nekiállna koronafúróval fúrni a külső falat!
Freddy : Meleggel én is így vagyok, kivéve ha 1/2 óránként lehet csobbanni, + 10 fok alatt nekem már hideg van és a borult esős időt rühellem, így UK és Bali-bírtok is kilőve. Talán a horvátok ahol eltengődnék
-
Lassú Víz
addikt
válasz Freddy76 #46490 üzenetére
Jövő tavasszal 25. Szerintem ez a winner klub. Leírnám a lúzerről is az elképzeléseimet, de nem akarok senkit megbántqni, akinek azt dobta a gép
Mercutio_: Mindenből kell egy kicsi. Eső éppúgy mint meleg. A baj az amikor túl sok van belőle. Nem rajongok a kiégett fűért, inkább legyen heti egy nap borult, esős. De ne mindig a szombat, vasárnap.
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #46497 üzenetére
16 fok alatt már nekem hideg van, ha meg nincs meló, felőlem 40 is lehet, de akkor legyen a közelben hűtött védőital. Most este viszont szarul aludtam, nagyon nem mozgott a levegő, áradt a panelból a meleg...
-
zool1
őstag
Nyertem 2 pizzát a Rádió Egertől, most túrom a pizzéria honlapját, hogy mit együnk...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest