Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz rbalint88 #23647 üzenetére

    Kollégám öccse kb 5x indult neki Németországnak, különböző területeken dolgozott. Utoljára egy mekiben valami kis városban. Szálláson többen laktak, de teljesen rendben volt.
    Meki nem sokat fizetett, kb 800€-t havonta napi 4 órás műszakra. Aztán az egész tartott 2 hónapig, mert a főnök lengyel származású volt és rugdosta ki aki nem földije, hogy csinálja nekik a helyet... és ez nem az egyetlen ilyen alkalom. Kisemmizés több helyen jelen volt, a srác többször úgy jött haza, hogy tesója küldött neki pénzt, hogy ne kint kelljen csöveznie. Szóval árokásós, takarítós meg bolti eladós melóért biztosan nem indulnék neki. Ott sem fognak megbecsülni és kevesebben is lesztek.
    Szakmában elhelyezkedni szép dolog, csak nézd meg hányan indulnak neki és mennyinek sikerül. Aztán kezdheted aljáról a szamárlétrát és soha nem fogod utol érni az őslakosok fizetési szintjét.
    Szóval külföldön sem kolbászból van a kerítés... ;)

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák