Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz #40935168 #19402 üzenetére

    Te Kutyi, én nem flémelek. Mutass már rá bármi ilyenre bárhol! Azt garantálhatóan észre fogod venni, amikor elkezdem. ;)

    Másrészt nem értettelek félre. Te írsz össze-vissza mindenfélét. Pl megemlítettem, hogy egyesek NAS-nak is használják a HTPC-ket. Erre jössz a slotokkal meg 32GB-vel, meg zfs deduplikációval? :W
    Egyeseknek a NAS kifullad egy HDD-ben, amit mindig elérhetnek a hálózaton keresztül, és ment rá a torrent. Se Raid tömb, se zfs deduplikáció, se egyéb. Szimpla hálózati meghajtóként használják. És hidd el, az átlagusernek ennyi bőven elég. Lehet, hogy Neked szakmabeliként van egy rakat speciális elvárásod, de a plebsnek nincs.

    Már rég nem Átokról van szó, hanem az olyan kijelentéseidről, hogy:
    "Én htpc-t bármelyik platformból csinálnék" - akkor építs egyet egy 4 magos régi AMD kazánból = butaság
    mATX form factor - leírtam miért jobb a miniITX, de egyébként egyéni ízlés kérdése, hogy mit használ az ember
    dVGA - leírtam, hogy mi módon van értelme, egyébként butaság :)
    32GB ram - butaság :)

    ...de ez még mindig nem flém. ;) csak rávilágítás pár hibás megközelítésre. Ecsetelted, hogy miként építenél magadnak HTPC-t, én meg, hogy miért nem jó az elképzelésed. Te valami mindenes izét képzeltél el, nem HTPC-t. Ez utóbbi egy alacsony fogyasztású céleszköz,

    Nincs ezzel baj, de akkor azt írd, hogy Neked nem kell HTPC, hanem filmlejátszásra is egy mindenes megoldást használnál. Ezzel az egy mondattal le lehetett volna zárni a dolgot.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák