Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    "az nem igaz, hogy sokat ajánlgatnak milcet, csak te ezt vontad le végkövetkeztetésként, amikor azt mondták, hogy bármelyik másik tükörnélküli rendszer jobb, mint az eos-m, hiába van rá adapter a mostani üvegeidhez"
    ennek semmi koze az eos m-es kerdesemhez. de termeszetesen nem a kerdesre valaszoltak... :D nem azert kerdeztem hogy mondjanak helyette fujit jobb gepet...enelkul is azt latom, hogy van ott par ember akik hajlamosak a sajat felszerelesuket ajanlgatni nonstop...
    de eos m-re visszaterve...elhiszem hogy jobb a tobbi tukornelkuli. ez viszont sokszazezerrel olcsobb lesz nekem mind a tobbi, ok is megerthetnek. vakuk, obik miatt. valszeg ugy is inkabb a parom fogja hasznalni. baromira nem erdekli majd a fokuszsebesseg. nekem max potvaznak kell evi par alkalommal. veszek 50ezerert egy eosm-et, par ezerert egy adaptert es kesz. esetleg 100 dollarert egy 22mm obit, ha a csajszi is rakapna a dologra...gondolom te is erted, hogy fujira nem rakhatok canon obit ha esetleg leterdelne az 5d vmi fotozason..
    tehat vagy eos m-et veszek vagy vmi szirszar feltegla fenymasolot amit biztos soha nem hasznalnek 5d mellett. tehat fel sem merult mas milc.
    vagy ha a canon topicban vki apsc potvazat keres akkor ajanlunk neki nikont mert annak jobb a szenzora? :N

    (#14337) TayRol ki beszelt rolad? en ugy altalanossagban ertettem ;] :P csak a te kommentedre reagaltam. gondolom vmi milces sorozes volt...lehet ha coxer, ropi meg kiskornel soroznek mas velemenyre jutnak...persze siman lehet h azert mert ok is fanbojok :)

    freddy: "Nekem az omd em5 evf-je sokkal jobban bejött, mint a d7000 ovf-je. Ez tény, és senki nem győz meg az ellenkezőjéről."
    ok, ertem. en is eloadtam mar haromszor hogy miert nem tetszik, nem erzem ugy hogy ezzel offolnam szet az osszes topicot tematol fuggetlenul. nem is probaltam senkit meggyozni hogy vegyen uvegbelenezos gepet fuji helyett. de te, mercutio, pite is modogatjatok rendre hogy probaljam ki sotetben mert ott mennyivel jobb mint az ovf. hatdenem :DDD :N es pont sotetben probaltam. kezdtek felidegesiteni :P ok nem olyan vaksotetben mint pite tesztkepe...en pl nem szoktam olyan fenyviszonyok kozott fotozni.

    "A következő pálinkázásra meglesz az em10, és belenézhetsz annak az evf-jébe is ha megint hozol bonbont."
    kivancsisagbol megneznem. de annyira nem erdekel az a gep. nem alternativa nekem, olcsobb milcek erdekelnek inkabb...egesz felszerelesem kerult annyiba 3 obival mint az a vaz. de annak orulok hogy fejlodnek, par ev es lehet lesz olyan evf ami nekem is tetszik majd...na meg legalabb lenyomjak az uvegbelenezokes, nagyszenzoros gepek arait ;]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák