Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz Mercutio_ #11119 üzenetére

    Nos akkor szépen sorjában:

    Eneloopot itt vettem, korrektek, itthoni árakhoz képest olcsók.

    @(#11134) m3ss: es spanyol te hogy latod, iyf kovetkezo eleteben mas testben fog tovabb trollkodni? mit szivtal te hogy ilyen rozsaszinben latod a vilagot? :DDD nekem az antilopos, legelos vonal hihetobbnek tunik :)
    TL, DR következik

    Én a szubjektum végtelen erejében hiszek, ami annyit tesz a gyakorlatban, hogy a halálod után egy ideig olyan körülmények között leszel amit elhiszel. Ha vagy olyan hülye, hogy abban hiszel, miszerint te egy gonosz ember voltál és a pokol tüzén fogsz elrohadni, akkor bizony egy ideig olyan körülmények között leszel.
    De mivel minden, ez is csak átmeneti, így lassan rádöbbensz, hogy ez bullshit és nincs szükséged erre a hazugságra, erre az álomképre.
    Hiszek a reinkarnációban, bár nem ezzel a lineáris hülye felfogással, miszerint ha most gonosz vagyok akkor jövő életemben hű de kiszúrnak velem és macska leszek (tök jó lehet macskának lenni pedig). Én inkább egy olyanban hiszek, hogy HA a reinkarnáció mellett döntesz ("életek" között), akkor te átlátod, hogy mit kéne megtanulnod, mire van szükséged, stb és olyan életet választasz magadnak. Ha pedig nem a reinkarnációt választanád, akkor meg abban a világban tanulod meg azt amit amúgy reinkarnációk során tanulnál meg.
    A reinkarnációt pedig inkább párhuzamos valamiként fogom fel, mert a mi lineáris időfelfogásunkban nem hiszek.
    Ezo, meg összevissza baromság? Lehet. Fiatal vagyok és megeszek minden ilyen hülyeséget? Lehet. DE úgy, hogy látom reálisan a magam körüli világot és hogy miket kell / kéne tennem is sokkal boldogabb vagyok ezzel a hittel mint amúgy.
    (és akkor még nem mentünk bele, hogy milyen istenképben hiszek :DD )

    TL, DR vége

    @(#11137) Real_Necro: Van némi igazság abban amit írsz, meg abban is amit freddy írt rá. Mert ugye aki jobb módon él, az szintén láthatja, hogy szarság van és ezt meg is jegyezheti, csak a kérdés az, hogy mire fel? Másnak lakása / munkája / spórpénze / kilátása a jövőre nincs (most nem magamról beszélek, bár tehetném), és mégsem sír a szája, mert az nem sokat visz előre.
    A sírás-rívással sokra nem megyünk sajna. El lehet menni ha nem tetszik, vagy lehet próbálni változtatni rajta. Viszont ha az egyik sincs meg akkor minek rinyálni? Én is _próbálok_ inkább kussolni, mert változtatni sokat nem tudok (se politikusi befolyás, se tőke bármilyen nonprofit segítő alapítványra, se idő ilyenhez befektetőket keríteni, mert első körben az asztalomra kaja kell), külföldre MÉG nem megyek, túlságosan szeretem M.o.-t ahhoz, akkor meg mire megyek a sok jaj és óóó-val?
    Utálom, ha egy férfi rinyál!

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák