Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz aleister #10796 üzenetére

    Ugyan, ezek nálunk mindennaposak.

    Vonalkódolvasós rendszert használunk, de jó párszor hívnak a lányok, hogy nem jól olvassa a kódot. Ilyenkor kimegyek gyártásba és visszanyomom a Caps Lock-ot, amit véletlenül benyomnak.

    A Kyocera nyomtatókkal is olykor bajuk van, mert nem jön ki a nyomtatás. Ilyenkor kimegyek a gyártásba és megnyomom a "Ready" gombot, mert ők a papírt is úgy veszik el a nyomtatóról, hogy közben véletlenül megnyomják a kezelő gombokat, így felfüggesztik a gép működését.

    Néha elektromos targoncával lesodornak 1-1 vékony klienst, amit aztán vissza is raknak a helyére, csak pár ilyen után kukázhatom. De csak annyi infó jön, hogy "megint nem jó a gép"...

    Persze ezek apróságok és nem is követelhetjük, hogy mindenki értsen hozzá, sőt, inkább szóljon mielőtt nagyobb bajt csinál.

    A kedvencem az egyik (egyébként gyártástervező) kolléganő reakciója, mikor elhitettük vele, hogy az egyik termékünkhöz hiányzik az ónhíd, erre be akarta rendelni Németországból... ;] :DDD

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák