Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz urban racer #68376 üzenetére

    Nem nagyon érdekel ha valaki az eset teljes ismerete nélkül degradál le. Egyébként nyilván legközelebb még adok is neki 1 pacsit, hogy ügyes vagy barátom szép volt, csak így tovább. A srác konkrétan a parkolóból kivágódott (nyilván index nélkül), majd egy parkolóban ahol gyalogátkelők vannak elémvág (ha valaki jön akkor simán halálra gázolja). Erre én voltam olyan kis amatőr paraszt, hogy rádudáltam. Ember Balesetveszélyes módon közlekedett a parkolóban, csak azért mert seggrakéta van alatt nincs ilyenhez joga. A duda ilyen helyzetben minden csak nem felbújtás. Bár a te olvasatodban teljesen jogos volt, hogy a dudáért cserébe az autóm elején keresztül sorolt be, miután még bevárt a parkoló végén. Ez nem kakaskodás volt, hanem közúti veszélyeztetés + cserbenhagyás. :)

    Nem szoktam nyomkodni egyébként minden esetben és az sem érdekel ha valaki záróvonalon keresztül előz, legalább hamarabb keni fel magát valami kamion elejére. Erre is mondtam már, hogy aki hülye az haljon is meg, viszont az, hogy 1 emberekkel és autókkal teli parkolóban elkezd dodzsemezni az már minden csak nem normális. Ha elmegy mellettem az sem feltétlen érdekel, viszont az, hogy 2 centivel érkezett meg elém azért kinyitja a bicskát a zsebemben.

    Szerk.: Nem mellesleg, ha srác korábban húzza rám a kormányt 1 tűzcsapot és 1 fát kapok el utassal az oldalamon. Onnantól kezdve meg igenis egy élettelen suttyónak fogom nevezni, ameddig fülét farkát behúzva menekül a helyszínről. Ha annyira f.szagyerek lett volna ottmarad és megvárja a rendőröket / kifizeti a kárt. De mivel ilyen gerinctelen kis gyökér volt ezért most a nyomozás végén fogja a következményeket látni.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák