Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz B-L-A-C-K #66684 üzenetére

    Érthetö a véleményed, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni azt Sem - mindenféle személyeskedés nélkül -, hogy a Te eseted a ritkább, hiszen egy relatíve újabb autót vettél, szerencsére jól lekövethetö elöélettel, ráadásul ahogy írod is rövid idöre, emiatt valóban esetedben kisebb valószínüséggel kell számolni azzal, hogy az említett födarabok csereérettek lesznek a nálad töltött idö alatt. Így megértem, hogy szerinted ezekkel nem feltétlen kell számolnod. :)

    Azonban az átlagember nagyobb eséllyel egy idösebb, többet futott autót fog tudni megvenni, aminek valószínüsíthetöen több tulaja is volt ( tehát a hogyan használta az elözö user Faktor mindjárt kap egy többszörös szorzót ), valamint a piacon is a lekövethetetlen elöéletü autók felé billen erösen a mérleg, ezért aztán sokkal nagyobb a valószínüsége annak, hogy be-becsúszhat egy új turbicsek, vagy kettöstömegü mutatvány, ami azért könnyen megrángatja az ember zsebét, ha nem számít rá. :)

    Én is azon a véleményen vagyok - mondhatjuk, hogy lehet feleslegesen persze, hiszen úgysem tudni, igazunk lesz-e vagy nem -, hogy igenis a büdzsé, a megengedhetö autó tervezésekor a legkomolyabb kiadásokat kell figyelembe venni, mert inkább készülj rá, és ne kelljen rákölteni, minthogy ne készülj rá, és kelljen. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák