Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Petyyyyy #61088 üzenetére

    Szerintem - és ez lehet akár konspiráció is, vállalom - sokkal nagyobb gond, amit nem csak Ök nem vesznek figyelembe, hanem általánosságban kihagynak a számításból, legyen az akár benzin-dízel, turbós-szívó, hogy ahogy az élet minden területén, úgy az autógyártók is egy ideje már a fogyasztói társadalomnak készítenek termékeket...Aminek az alapja ugye a folyamatos vásárlás.

    Éppen ezért az autógyárnak Sem célja, hogy a terméke tizensok, akár huszonévig hibamentesen üzemeljen, hiszen egyrészt az arra képes országokban úgyis relatíve rövid idövel cserélik, az elsö 5-6-10 évben a 100-150-200 Ezer Km-t a legtöbb drága alkatrész kihúzza ( kivéve nyilván egy-egy gyárilag elcseszett konstrukciót, megoldást, ami elöbb dobja be a törölközöt )...
    Ennek ugye egyenes hátulütöje ugye az, hogy mire egy kisebb összegböl gazdálkodó ennyi idösen megveszi, addigra már a legtöbbnél meglesz a rizikó akár egy turbó, akár más drága alkatrészek tönkremenetelére...viszont ezzel ugye nem számol ez a User, mert mindenhol azt látja, hogy ezek a megbízható márkák, így neki is jó lesz... aztán jön a szörprájz sajnos... :)

Új hozzászólás Aktív témák