Új hozzászólás Aktív témák

  • deicide

    veterán

    No, megvolt a horvátországi nyaralás. Jól vizsgázott a gép, Pag szigetén, de már az odaúton is kapott szépen. Brinje-től a kompig a kanyargós part menti úton már okoztam pár vigyorgós percet a 3 utasnak. Meg be is fostunk amikor az egyik mellékútról valaki keresztben kikanyarodott elénk, de legalább a fékek is tesztelődtek. :)

    Aztán hazafelé a kompra 3 órát kellett volna várni, ezért a sziget másik vége felé indultunk, a kanyargós szigeti utakon megküldtem kanyarokban is 130-140 körül, na ott azért már teli lett a nadrág a srácoknál. Aztán dugó a pályán, a fizetőkapunál, a határon, ezért a határtól felvettem a 220-as utazótempót Fehérvárig, hogy még elérjek az Auchanig és be tudjak vásárolni. Mindezzel együtt 11.5L lett az 1150km átlagfogyasztása, nagyrészt azért mert odafelé esőben 100-as korlát volt a Horvát pályán szinte végig. A szerpentines ökörködés meg a 200 feletti tempó nélkül 10 alatt lett volna.

    Az ereje/útfekvése viszont továbbra is félelmetes, ahogy az elnyújtott kanyarokban hármasban 130-nál még állsz a gázon és ez meg csak kanyarodik és teszi a dolgát, a turbó pedig őrült módjára süvít... :Y

    Live fast - On high - Repentless - Let it ride

Új hozzászólás Aktív témák