Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    Lezárult a sztori a mai nappal. Itt a történet előzménye ha valakit érdekel: [link]

    Ha valaki nem akarná elolvasni, akkor pár szóba leírom. Frissen márkaserkedésből vett használtautó 24 óra alatt beadta a kulcsot. Garanciát érvényesíteni akartuk rá egyből, de itt jöttek a bajok. Az üzemanyagot állították be hibásnak pedig biztos voltunk benne, hogy nem az.

    És akkor térjünk vissza a jelenbe. 2 és fél hétig volt náluk a kocsi és ennyi idő kellett ahhoz, hogy megállapítsák a baját és megcsinálják. Valahogy nagyon lassan ment nekik, de már szerencsére túl vagyunk rajta. Mint kiderült a négyből két porlasztó meghalt és azokat kellett cserélni.(nekünk legalábbis ezt mondták annak ellenére, hogy korábban be lett vizsgálva és akkor hibátlannak találták) Azt sem értem, hogy miért nem mondta meg az első perctől kezdve a számítógép ezt a hibát. Kérdeztük, hogy mi okozta a meghibásodást és kórusban zúgták a szerelők/kereskedők: "Az Üzemanyag". Leengedték a tankból a gázolajat és valamiért teljesen rózsaszínné változott. El nem tudjuk képzelni, hogy mi színezte át.

    Legalább pozitívan zárult a történet, mert nem kellett a tréleren kívül semmit fizetni. Nagyon nehéz szülés volt de végre véget ért. A kocsit teletankoltunk, videót csináltam róla és számlát kértünk. Most egy pár tankolás ilyen lesz. 120 km megtétele után egyelőre minden jó, megy mint a kis angyal. Nagyon remélem, hogy ezzel pont lett téve a sztori végére és nem kell igénybe venni a kiterjesztett garanciát.

    Ne kérdezzétek, hogy melyik kereskedés, mert nem fogom leírni.

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák