Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz EQMontoya #55477 üzenetére

    Én azt vettem észre, hogy exponenciálisan nő a belsősáv-fetisiszták száma. Az egy dolog, hogy az autópályán 2-3 sávon is mindig a belsőben mennek, mert csak, de a sima autóúton, vagy 4-sávosított gyorsforgalmi főútszakaszokon is ottragadnak a belsőben.
    Aztán hogy ott hogy közlekednek, az egy másik. Hogy egyébként a megengedett 110-es szakaszon ő menne 100-al. De én a külsőben megyek 110-el. Gyorsabb vagyok nála. Ha előttem van, kb. 70%-uk lehúzódik, a többi nem érti, és mutogat, ha jobbról megelőzöm. Ha mögöttem van, akkor érzékeli, hogy ő a belső sávban lassabb nálam, és ezek közt is kétféle van. Aki ennek ellenére a belsőben marad, őt majd egy mögötte gyorsabban jövő újfent jobbról meg fogja előzni. A másik, aki érzi hogy lassabb, de hát övé a belső sáv, ott előzni kell. Szóval elkezdi taposni neki. De én mondjuk nem 110-el megyek, hanem 120-al. Nem szabályos, de mérési hiba, tűrésen belül van. Ő még jobban elkezd gyorsítani. Aztán néha kísérletképp nyomok egy padlógázt, és várok, hogy mi történik. És ezek a fajták addig gysorsítanak, míg mindenáron meg nem előznek. Mindegy, hogy egyébként nem sietne, csak egyszerűen ő a király, övé a belső sáv, ha kell, ha nem. Néha az ilyeneket meg szoktam zavarni. Általában 160 körül elveszti a lelkesedést, és lassít, vagy csinál valamit. Szóval az effélék 170-et még sosem mentek, de ők a királyok, akik a 110-es megengedett szakaszon 100-al is a belsőben mennek. Csak a belsőben. Mert 10 km-en akár 3-4 kamion is lehet a külsőben, és hát mit szlalomozzon. Ő nem szlalomozik, ő a király, övé a belső sáv. Az ilyen jobbra tartási kötelezetteség meg valami régmúltba vesző kommunista csökevény. Nem szabály.
    Amúgy a néhol elfogyó 2x2 sáv végén is ők az utolsó pillanatban mennek csak vissza a külső immár eggyé változó sávba, természetesen index nélkül, ami az előzőhöz hasonló csökevényes hülyeség.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák