Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Bécs - Köln, Austrian, economy class: egy kis szem péksüti lekváros töltelékkel.
Köln - Bécs, Austrian, business class: kis péksüti valami finom krémmel (külön csomagolva), burgundi bélszín egész főtt bébikrumplival, somlóira hasonlító desszert, porcelán+fém étkészlet (késsel).EU-n belül economy-n nem igen találkoztam rendes mennyiségű+minőségű kajával.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
válasz FehérHolló #55901 üzenetére
Pedig nekem pár hete épp Lufthansa economy-n volt az egyik legjobb repülős kaja élményem.
München-BP, kaptunk egy szendvicset, nem is emlékszem mikor ettem ilyen jót. Reggeli járat volt, gondolom azért is volt friss a jóféle német barna kenyér, benne kapros-zöldfűszeres krémsajt, meg egy nagy adag lazac. Pont tökéletes volt.
Még betoltam volna belőle 2-3db-ot| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
ToBeY
nagyúr
Rave party 97-ből,komolyak lehettek ezek partyk [link]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Tothgera30 #55904 üzenetére
A video a lényeg meg azok fejek Totál készen van mind.
-
EQMontoya
veterán
Repültem már sok rövid EUn belüli, illetve közeli utat (Berlin, Frankfurt, München, Düsseldorf, London, Madrid, Zürich, Helsinki, Isztambul, Cairo, Amszterdam) nem fapadossal, és ennyire még sosem szúrták ki a szemem. Egy sonkás zsemle, két kis fánk, muffin, vagy valami apróság mindig volt, ami kaja, nem sörkorcsolya, bakker. És tényleg azért ütött a dolog, mert a fent említettek között azért elég sok légitársaság volt, és ennyire pofátlanul fillérb.. még nem volt senki.
Same rules apply!
-
-
bobsys
veterán
Hasznalja valaki a google voicet? Megjott a vezetekes telo szamla (lejartak a kedvezmenyek) es lefogom mondani. Google voicera azt irja, hogy ingyen van es ha tenyleg akkor mi a turpissag? Hol a trukk?
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
lenox
veterán
válasz gaborbol #55907 üzenetére
Nekem olyan tapasztalatom volt egyszer a multkor, hogy 'merfold'-bol vettem jegyet BP-LA utra, es ugye igy 'ingyen' volt, tehat csak illeteket kellett fizetni, ami 120k volt emlekeim szerint. Amibol az latszik, hogy a jegyar amugy sok dologbol adodik ossze, maga a repules resze akar kisebbsegben is lehet.
-
NoLF
veterán
A zene kivetelevel ez barmelyik angol underground buli lehetne manapsag. A ruhazat is visszatert egy az egyben, ezeknek itt kb az a "szerencseje" a maiakhoz kepest, hogy valoszinuleg sokkal tisztabbak voltak meg a szerek plusz ugye nem volt dizajnersokadalom meg, amit mostanaban agyba-fobe tolnak. Megveszik ezek 100 fontert is a port, ha ramondjak hogy charlie kozben meg valami mosoporral agyonutott spurival gyilkoljak a testuket 70 hekto alkohol es kemikaliaktol hemzsego tenyesztett marcsika tarsasagaban.
Ambator a samanok a latnokzsalyatol megtevelyulve sem nezhettek ki ennel sokkal kulonben ezer evekkel ezelott sem.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #55908 üzenetére
Norvegiannek vannak jo jegyarai, azert az £300-os retur London- New York nagyon klafa volt
MAs: Vegre Magyarorszagon is elerheto az amazon prime video , jippi
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
-
brownus
veterán
üdv,
szerintetek nem para küldeni pénzt nekik?
https://herofund.whitehelmets.org/donate/crowdfund?source=fbwbty
pl. hekkerektől kell tartani, mert lenyúlnák a pénzem?
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz gaborbol #55917 üzenetére
Ovodaban adtak "ciposdobozt", hogy azt pakoljuk meg gyerekeknek. Jopofa, meglehet nezni, hogy hova megy az ajandek, melyik orszagba. Kettot raktam tele, 3-5 eves gyereknek az egyik fius cuccokkal a masik meg lanyos ajandekokkal van tele.
Ha meg Amazonozol akkor hasznald a smile.amazon.com cimet, kitudsz valasztani egy szervezetet es par cent minden vasarlasodbol megy nekik.
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
NoLF
veterán
Kispajtasok, ki milyen belteri szilveszteri mokat ajanlana budapesten?
-
NoLF
veterán
válasz FehérHolló #55921 üzenetére
6 ev utan eloszor kb nem melozom plusz meg otthon is leszek, raadasul jon az olasz csajszim is aki meg nem jart csodas kis orazagunkban, igy azt mondanam hogy ezt az egyet kizarhatjuk
-
veterán
válasz parandroid #55922 üzenetére
Szilveszter utáb pedig visszaviszik?
Mármint alapvetően egy estés vendéglátásról van szó, hogy ne a menhelyeken rettegjenek?Everybody lies.
-
parandroid
félisten
válasz Pttypang #55925 üzenetére
Mittudomén, csak egy ötlet volt, nem tudom, van-e ilyen kezdeményezés egyáltalán. Vidéken már az is nagy szó, ha valaki legalább szilveszterkor nem hagyja kint a kutyát az udvaron (esetleg láncon), hanem beengedi a házba. A labrador-vizslánk (még amíg Mo-n laktunk) az előszobáig jöhetett, ott volt neki helye, de szilveszterkor mindig az íróasztalom alatt lakott - olyankor ő volt a világ legjobb kutyája, egy hangja nem volt egész éjjel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Most kapcsolok, miután fogadni akartam pár snooker meccsre, hogy tényleg, Mo-on blokkolva vannak a külföldi sportfogadás oldalak ilyen állami tűzfal szinten?
Nem mintha ez bármi gondot okozott volna, csak fura, hogy így szopatják a népet, ők meg bőszen nyelik és tolják tovább a béna tippmixet.
Na nem mintha olyan nagy fogadó lennék, kb 5 év alatt most játszottam másodjára, de volt pár tét amit most nem lehetett kihagyni| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
NoLF
veterán
Szoval kispajtasok, ugyeletes naplopok, idojarasert panaszkodok, "eziscsakebbenazorszagbantortenhetmeg" juzerek, es minden kesves mas egybegyult!
Lenne-e kedv karacsony utan, szilveszter elott egy zsir altal leterhelt gyomor kezelesre, avagy 31i buli elott melegitesre - azaz 28an este van kedve valakinek sorrenteni/borrantani//paleszozni/dietaskolazni egyet a nagyfaluban?
Monti kozlegeny es jomagam mar kvazi megegyeztunk. Oldacsizmam 29en erkezik, ezert elotte valo nap felmennek es jol megneznem, milyen az unnepi forgatag a Vajna-birodalom oldalkocsijan.
Nos, nos, nos?
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #55931 üzenetére
ja meg persze fél oldal arról, hogy milyen fos idő van ésatöbbi
vagy fullba vagy sehogy :D
-
-
NoLF
veterán
válasz FehérHolló #55940 üzenetére
Nos, egeszen bizonyos vagyok benne hogy negykezlab orditva okadnal ket oran belul, ha le akarnad itatni
-
Spet
addikt
válasz FehérHolló #55942 üzenetére
Nincsen csunya no, csak keves sor.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
NoLF
veterán
válasz FehérHolló #55942 üzenetére
Nem, viszont vendeglatos. Ha erted, mire gondolok.
-
Tim82
félisten
-
bobsys
veterán
Van valakinek egy Cisco softphone telepitoje amit megosztana velem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest