Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #48051 üzenetére
Oszt úgy egyszercsak a semmiből elkezdték.. Mindegy, rátoltam 3 ó 20 perces felvételre, oszt otthagytam. Tévé hádédével.
Ha mégegyszer meghallom ezt a langymeleg homometroszekszuális "zenét" ezt a csheérlídört, hát esküszöm elkezdek fájdalomdíjat szedni mindenkitől. És nyomják a rádiók óránként 3x. Miért, miért kell elmenni ebbe az irányba?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #48055 üzenetére
THUNDER! THUNDER!
Ja, nemrég nekem is odaért a memóriakártyáról játszó shuffle, gyerekeknek annyira tetszett, hogy többször is meg kellett hallgatnunk azóta. Nagyobbik lányka azóta direkt keresi a klasszikus rockot a spotify-on. Nem kicsit vagyok rá büszke.
Amúgy épp a minap néztem, hogy fillérekért van már olyan fejegység, ami nemcsak hogy memóriakártáyról, meg sd-kártyáról, meg aux-ről, meg BT-ről is játszik le bármit, de már a telefonkihangosítót is sikerült beleépíteni. És nem valami gagyi vacak, Pio-ban és Blaupunktban is láttam már, olcsóbban, mint amennyiért én anno az első Pio-mat vettem, amin még semmilyen bemenet nem volt, csak játszott már mp3-at lemezről. Azóta is össze van csomagolva a lemezre kiírt mp3 gyűjtemény egy CD-mappában, sokáig még a kocsiban is bent volt, aztán felhoztam, mert mennyivel egyszerűbb már ugyanaz (sőt, még több) egy micro-sd kártyán.
Amúgy a legjobb vezetős zene még mindig a Need For Speed Underground Soundtrack, meg az első Flatout játékok Soundtrackjei.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #48058 üzenetére
Azok között azért van pár szám, ami valahogy növeli a fogyasztást. Gondolkodtam ezen párszor, és arra jutottam, hogy a metál biztosan jobban terheli a generátort.
Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #48055 üzenetére
Friss! Olvastad már?
Nem tudom most melóban meghallgatni ez-e az amit a rádiók játszanak, de könyörögve kérlek, hogy egymás után 200x hallgasd meg, vagy egy nap végtelenítve, és kb. akkor tartasz ott, ahol én most, még úgy is, hogy amint meghallom, 2 azaz 2 másodpercen belül nyomom el, halkítom le, kapcsolom ki.
peterke: Az úgy indul, hogy
"Nognignognignognignognignognignognignognignognagnognagnognagnognagnognagnognagnog,
nignognignognignognignognignognignognignignognagnognagnognagnognagnognagnognagnog,
nignegnognagnognagnegnognagnognagnognagnognagnog nignegnognagnegnognagnognagnognagnognagnog.
nignegnognagnognagnegnognagnognagnognagnognagnog nignegnognagnegnognagnognagnognagnognagnog."Na és most jön az amit te mondasz
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz BlacKSouL #48061 üzenetére
Az lesz az.
Amúgy ne higyjétek, hogy a civilizált nyugaton jobb a helyzet, saját zene nélkül én is véres nyálat hörögnék fel, amikor reggel munkába menet, aztán onnét hazajövet, meg délután a gyerekeket furikázva is egyszerűen elképesztő módon mindig ugyanazt az affektálós hülyepicsát hallom a rádióban, aki azt énekli, hogy 'fákk mi lájk ju dú, fá-fá-fákk mi lájk ju dú'. És ha átkapcsolok másik csatornára, ott is ez a következő szám. Ezeknek komolyan lehet valami jeladójuk a kocsimban, hogy mikor indítok, és azonnal ugranak ide a playlisten.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #48062 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy egy aktuális hugyosra játszott "slágert" meghallván egymás után 3 különböző adóra kapcsolva, sorba mindig az volt a következő 3 szám valamelyike. Borzalom.
-
EQMontoya
veterán
-
nagyúr
válasz parandroid #48062 üzenetére
ne, ez Magyarországon annyiban más, hogy itt nagy nemzeti érzés, ezért nekünk vannak magyar sztárjaink, akik ugyanezt adják el magyarosan, egy kis mulatóssal, vagy valami hasonlóval.
Ritka ocsmányÉn vagy szlovák rockrádiót hallgatok (Antena Rock 97.6 - bár sajnos kicsit sistereg, de Észak-Pesten egész jó), vagy aux-ba tolom a zenét a kocsiba rendszeresített mp3-lejátszóról vagy valamelyik telefonomról.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
szőröscica
addikt
válasz parandroid #48058 üzenetére
Én szeretem az acdc-t, de a thunderstruck az egyik leggyengébb számuk szerintem, nem értem a körülötte kialakult felhajtást.
-
nagyúr
válasz szőröscica #48066 üzenetére
Egyáltalán nem gyenge a thunder (sőt!), de az tény, hogy az igazi gyöngyszemek még a Bon Scott-érából valók, 1980 előttről, amit egy csomóan szinte nem is ismernek...
-
parandroid
félisten
válasz szőröscica #48066 üzenetére
Annyira nem vagyok nagy rajongó, az alapdolgokat ismerem, ez is egy válogatásalbum, ami nekem van, az utóbbi időben szinte teljesen átálltam ilyenekre - főleg amióta (számomra) elfogadható minőségűek az mp3-ak is, a hely meg, amit foglalnak szinte nem is számít.
Monty: Az a gond ezzel, hogy hála a sok youtube-nak, meg az xbox-nak, és a mobilos játékoknak, valamint a mindent eredetiben nézünk mozgalomnak, a gyerekek lassan jobban beszélnek angolul, mint én (németet ne is említsük, a nagyobbik meg már második éve tolja a franciát is, és azért itt kicsit gyorsabban haladnak, mint otthon nyelvoktatás címén), szóval nálunk ez kicsit másképp lejátszódó szituáció, de volt már hasonlóra példa ('juj, a bácsi olyat mondott, amit nem szabad!' [hangos kattanás a két kicsi agyban a mentés másként kattintásra]).
p
-
concret_hp
addikt
ironman beszámoló itt: [link]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
félisten
válasz concret_hp #48070 üzenetére
Gratulalok, kicsit utanam kezdted az egeszet, es te mar odaertel, tisztelem a kitartasod.
Remelhetoleg jovore nekem is osszejon, most mintha rendezodne az eletem kicsit.
while (!sleep) sheep++;
-
parandroid
félisten
válasz concret_hp #48072 üzenetére
Szeretem ezeket a beszámolókat, tök jó motiváció. Van még hova fejlődnöm, bár eszem ágában sincs iron mant menni. Viszont még 40 előtt le kéne tolni egy félmaratont. Egyelőre kevés ugyan hozzá a minden harmadik edzésnapon egy óra futás, főleg, hogy éppencsak 10 km-ig tudok újabban eljutni vele, de nem olyan régen kezdtem, és 3 hónapja, amikor először szálltam le a futópadról hullafáradtan, még csak 8,1 km-t mutatott a megtett táv rublika. Még leugrik pár kg, aztán lehet hosszabbra nyújtani, meg sűrűbbre venni a futóedzéseket, meg elszakadni majd a futópadtól. Szerencsére van még addig 2,5 évem.
De tényleg kőkemény gratula.
p
-
concret_hp
addikt
válasz parandroid #48073 üzenetére
toljad keményen, de a még van két év helyett inkább minél előbb
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bobsys
veterán
Vadonatuj berelt auto balra huz, az amerikai autoipar remeke
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #48076 üzenetére
Tesztvezettem én olyan kifutó szériás Hyundai i20-at (nem volt benne 10k km az óra szerint), ami nem csak húzott, de a váltó is akadt, a pedálok is lötyögtek, meg úgy általában annyira sem volt egyben, mint anno a közel 300k-t futott céges Corsa vanjeink. Szerintem azért adták oda, hogy amikor közvetlen utána vezetem az újat, akkor összecsináljam magam, hogy az mekkora jó autó. Egyébként tényleg az, ráadásul jó áron is adták volna, csak nem volt meg a kémia.
Na, de itt lopom a napot, pedig már indulnom kéne futni.
p
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz parandroid #48077 üzenetére
Igazából Te vagy a példaképem.
Kéne szereznem már egy jó állást a nőmnek, hogy lophassam végre én is a napot..!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #48078 üzenetére
Kikérem magamnak, a héten kéthetes, jól megérdemelt szabadságom első felét töltöm! Utána lesz jó világ, kezdődik a 4-re melóba járás, utána meg edzés, szóval bele fogsz sárgulni az irigységbe, de valószínűleg délutánonként még szunyókálni is fogok majd egy-két órácskát.
Amúgy 9,97 km-ig jutottam a rendes egyórás játékidőmben, valamelyik etapot kicsit jobban meg kellett volna húzni, de sebaj, majd pénteken, legalább van még hová fejlődni. Tünetmentes sajnos nem vagyok, bár ez a múlt hét közepe óta tartó kis rossz buzi fülgyulladás végre talán múlóban van már. Mindenesetre valószínűleg ez se javítja a teljesítményemet az edzéseken.
Egyébként pont a minap gondolkoztam, hogy vajon hova a frászkarikába tűnik el az időm, régebben naponta 6-8 órát töltöttem a fórumon (moderátor-éra rulez), vagy játékkal (CS, meg WoW, meg ami korábban még akadt), vagy sorozatnézéssel, persze mindezt szigorúan 8-10 óra meló után, és igazából arra jöttem rá, hogy nem most vagyok szar alak, hiába nemigen jut idő sose semmire, hanem a korábbi 15 évem miatt van okom pocsékul érezni magam. Szóval van mit behozni családi elfoglaltság terén, meg a háztartásban. No meg persze azon a felszedett 15 kilón sem volt mit csodálkozni, amiből mostanra már 10-et szerencsére sikerült leadni. Hogy az egészségtelen tartásról, meg a púpról a hátamon ne is beszéljünk. Na, ezeknek nem lesz elég 1-2 év edzés, hogy eltűnjenek...
p
-
nagyúr
válasz EQMontoya #47895 üzenetére
Háj, Monti!
Merre voltatok? Írhatnál egy rövid beszámolót, akár privátban is.
Én most gondolkodom egy ilyen osztrák-olasz-szlovén Alpok-Adria túrán, egy hét alatt egy kis hegymászás, egy kis tengerpart jelleggel.
Danke.
@Mikrobi: púpom nekem is van, de ahogy a showderklubban is elhangzott oly találóan, ez manapság az intelligens ember testtartása, szóval collateral damage.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Na ugy nez ki , lehet a hetveget mar az uj lakasban toltjuk, Esmein kemenyen tolja az ipart
Azt hiszem a naszajandek kb el is megy a felujitasra, berendezesre .... Nem gondoltuk, hogy ennyire neki kell esni, uj padloszonyeget lerakni, meg festeni. De mar csak ket hetig maradhatnank a mostani lakasban, szoval bele kell huzni.
De hogy itt milyen gazoka festekek?! Vettunk duluxot, ugy, hogy feher alapra vittuk fel , ugy is 3szor kellett felkenni, hogy ne usson at, ne legyen csikos.
A masik az a fara valo festek. Hulye voltam, siettunk, vizbazisu dulux satinwoodot vettem, csikozott mint allat... Most kenhetjuk le olajfestekkel.....
Holnaputan hozzak a szonyeget, hetfon a moso-szaritogepet. Ugyhogy el is libbenek pakolni meg, hogy tudjunk koltozni majd.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #48083 üzenetére
hááát ,nem, itt arra döglenek, ha az audiáhatból télen -20 fokban is négy leeresztett sötétített ablakon át szól a megyadzsolihazaffeeellééé... úgyhogy ha 10 percen belül legalább 5x végig tudsz úgy dzsalni a főúton, hogy minden sukár gádzsi lássaja verdát, akkor nagy baj má nem lehet.
Errefelé az intelligens púpokat nem szeretik se elől, se hátul, se felül.Ja, és természetesen sétálás közben úgy kell ám lengetni a felsőtestedet, közben két kézzel kaszálni alul, mintha rehabos lennél, és 3 ember szélességben menni a járdán, de miközben neked ez dupla energiába kerülne, mások erre születnek.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
boldog szarvas-szulinapot
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #48086 üzenetére
Igen. Egy nappal korabban kaptuk meg a kulcsokat, minthogy korhazba kerultem volna. Mar akkor elkezdtuk intezni, mikor Kevinrol meg nem is tudtunk.
Ugyhogy most surgossegi lakasfelujitas, festes,stb, meg ezena heten be kell koltoznunk.
Mielott nekikezdtunk volna....
Konyha
Es meg par kep.
[link] [link]
[link][ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Dylen
senior tag
És iggeeen, végre életemben először megyek Horvátországba
tippek Makarska és környékére? rutinos utazóktól? hajókázás, esetleg könnyűbúvárkodás szóbajöhetnebagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
EQMontoya
veterán
Split es Krka park, mindkettő viszonylag közel van, illetve a masik irányba Dubrovnik, a harmadikba pedig Mostar. Utóbbi kettőhöz szerintem kell útlevél is! Hazaúton érdemes kicsit megállni Plitvicenel. Azzal szamoljatok, hogy belépőket tekintve Krka es Pillitvice is húzós, de megéri.
@: Este írok majd róla hosszabban.
Same rules apply!
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #48070 üzenetére
Respekt es tisztelet ezert! remelem en is irhatok hasonlot kenese utan.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BlacKSouL
addikt
Volt nemrég egy macskás videó/animgif/anyámkínja, ahol egy macska egy (Kamov KA-50) távirányítós modellhelikopternek a rotorjait pofozgatja, egyre hevesebben, majd nem észrevéve a mögötte figyelő másik macskát, átvált jobb kézre, és azzal a lendülettel visszakézből pofánveri a másikat, hogy az hátraszaltóval száguld le az asztalról.
Na ezt a büdöséletbe nem találom már 2 hete. Valakinek nincs meg hozzá linkje?
-
EQMontoya
veterán
válasz fokukac #48080 üzenetére
Szlovénia: mi Bled mellett száltunk meg. Kis családi panzió néhány szobával, jó fej házinéni, isteni reggeli, 20k/éj két főre, reggelivel. Amerre voltunk:
-Skocjan barlang - must have, monumentális (15-25eur, útvonaltól függően). Szomszédságában Triest, ha pizzáznátok.
-Postojna barlang, Predjana kastély (együtt 30 eur + 4 eur parkolás) - maga a cseppkőbarlang gyönyörű, de inkább mennék szeptemberben, mert rohadt sokan vannak. A kastély is mókás, ráépítették egy barlangos sziklára, megéri megnézni.
-Egy napra jó a Bledi tó (lehet benne fürdeni) és a közelében lévő Vintgar szurdok (4 eur).
-Ha hegyre akartok menni, akkor Vogel és a környékén lévő csúcsoknál lehet bóklátszni, a Bohinji tótól felvisz egy lanovka szerű izé (13 eur retur), majd egy libegő (2 eur /út).
-Bohinji tótól nem messze van a Savica vízesés (3-4 eur + parkolás), illetve ebben a tóban is lehet fürdeni.Közlekedés amúgy tök oké, autópályamatricából 20 eur a heti.
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest