Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz szőröscica #48066 üzenetére
Annyira nem vagyok nagy rajongó, az alapdolgokat ismerem, ez is egy válogatásalbum, ami nekem van, az utóbbi időben szinte teljesen átálltam ilyenekre - főleg amióta (számomra) elfogadható minőségűek az mp3-ak is, a hely meg, amit foglalnak szinte nem is számít.
Monty: Az a gond ezzel, hogy hála a sok youtube-nak, meg az xbox-nak, és a mobilos játékoknak, valamint a mindent eredetiben nézünk mozgalomnak, a gyerekek lassan jobban beszélnek angolul, mint én (németet ne is említsük, a nagyobbik meg már második éve tolja a franciát is, és azért itt kicsit gyorsabban haladnak, mint otthon nyelvoktatás címén), szóval nálunk ez kicsit másképp lejátszódó szituáció, de volt már hasonlóra példa ('juj, a bácsi olyat mondott, amit nem szabad!' [hangos kattanás a két kicsi agyban a mentés másként kattintásra]).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs