Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz Abu85 #10168 üzenetére

    ez mind szép, de nem fair a saját véleményedet úgy tálalni, mintha az nVidiától jönne. vagy esetleg titokban Jensennel sörözgetsz? :D

    a 300W-os szekciót nem értem, hogy jön ide. tudom a problémákat, és arról is elég jó elképzelésem van, hogy mehet egy 6990 -20%-os powertune-nal. de ettől még van precedens a 300W+-os kártyára, és nyilván az nVidia is tanult a hibákból.

    Nem a GK104-hez kell hasonlítani a GK110-et, hanem két GK104-hez.

    ez mondjuk jogos. az valóban különbség a korábbi generációkhoz képest, hogy a második számú chipből kettőt gyártani határozottan olcsóbb, mint az első számúból egyet. ami itt a GK110 mellett szól, az a multiGPU-s kártyák továbbra sem problémamentes volta. a piacon azért ennek van értéke.

    azt pedig, hogy hogyan nézne ki a GK110 fogyasztási görbéje, nem ártana megtámasztani legalább valami távolról releváns méréssel. kiindulásnak meg lehetne mérni, mit eszik egy GTX680 alulfeszelve 700, 800 és 900 MHz-en - ez valamilyen szinten indikatív lenne arra nézve, hogy milyen görbét futna a GK110 a feszültséggel és az órajellel. ha lenne 680-am, akkor már az eredményeket postolnám, de sajna nincs, így marad a tippelés. sztem simán menne 800MHz-et 300W alatt. prove me wrong, please ;)

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák