Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz bélanéni #20733 üzenetére
64bites vista alatt nekem sem futott a rivatuner, semelyik verziója, ugyhogy sztem fel is hagyhatsz vele. 3-4hónapig volt 64bites origi ultim fenn. Ehelyett ~8hónapja eredeti 32bites ulti, érdekes h minden zokszó nélkül fut. Hmmm, furcsa.
Life is too short to stay stock!
-
slett27
addikt
válasz shteer #20753 üzenetére
Jah, GDDR4 kifelejtettem. ZOTAC 8800GT 512MB AMP-al szemezgetek, azért az a 700/900(1800) nem tűnik rossznak. Árban sem az.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Alpachino
veterán
Most melyik progi GPU hőfoka a mérvadó ? [link]
Az everest és a GPU-Z szerint is 45 fok, a Riva szerint 53 fok.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
bélanéni
őstag
válasz zolynet #20751 üzenetére
Jaja, én most 32-es XP-t tettem fel, azzal minden oké lesz. Igaz DX10 nincs, 4 helyett "csak" 3GB RAM, de ahogy néztem, a 64-es Vista-val kevesebb volt a szabad memória mint most XP alatt, úgyhogy az nem is igazi negatívum.
Nekem az XP nagyon megfelel, sosem volt vele gondom. Biztos a 32-es Vista is jó, de nem reckírozokHa mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Topa00
tag
hali! BFG 8800GTS OC 512mb-os vga-t akarok venni, van valakinek ilyen? meg van vele elégedve? hűtése jó? légyszi írjatok! üdv
-
Gerisz
addikt
válasz bélanéni #20762 üzenetére
a 32 bites rendszerekre.
Nem tudom belinkelni, de olvasgattam utána, azért nem vettem 4gigát mert azt mondta a szakember a boltban, hogy nem tudja kezelni.
Egy Microsoft fórumon olvastam, a kérdés ez volt.
A microsoft szakembere válaszolt, hogy nem írja ki csak 3gb-ig de használja mind a 4 gigát -
C.Brigante
veterán
ha esetleg vki: 8800GT
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz Topa00 #20769 üzenetére
hát sztem 70-et marhán nem ér meg de te tudod!
én nem értem az embereket, vannak már jó hütéssel fasza GT-k már nem azért, hogy a hírdetésem mellett beszéljek (de tényleg nem azért) és GTS-eket akarnak venni csrilliókért ami kurván nem jobb észrevehetően egy GT-nél. (mert ugye számomra csak a gyári hűtés a különbség a GT és GTS közt, a 128SP meg a kutya nem fogja érzékelni, nagyobb gond a 256bit) szvsz
-
cettlee
őstag
hali. felnyomtam a vf900 cu-t , rákötöttem a zalmanos ventiszabályozora , de ekkor nem müködött az alaplapi hálokártya.leszettem a szabályozot ésakkor müködött , mégeccer kiprobáltam és ugyanez volt. szoval most a vf900 közvetlen az alaplapi 4 pines csatira van rádugva de 2000-ren pereg ugyhogy ez nekem hangos. szoftveren hogy lehetne leszabályozni?1300 környékére...
-
rup1u5
nagyúr
Hátha valaki venne: EVGA Crysis-os GTS-t.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
KTompi
aktív tag
válasz C.Brigante #20772 üzenetére
Kinek mi... Nekem jobban bejön a GTS, mint a GT...
Néha az a pár FPS különbség is jól jön, ami a kettő közt van (OC-vel is).KTTech névre váltottam...
-
rup1u5
nagyúr
válasz C.Brigante #20776 üzenetére
persze. aztán titokban meg azért árulod mert te is gts-t akarsz.
-
rup1u5
nagyúr
hát ezt meg hogy dupláztam?
[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
Kinek mi a véleménye itt az INNO3D 8800GT-ről? Lehet bevállalnék egy ilyet.
-
shteer
titán
válasz banderasz77 #20779 üzenetére
a rehűtős sima és OC verzió is teljesen jó, nem hallottam még problémát velük kapcsolatban
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
saját tervezésű "demo" vízhűtőblokk a karin, Atitoollal megizzasztva:
GPU: 41°C
GPU memória: 33 °C
GPU környezete: 36 °Cezek az értékek még emelkednek max 7-8 fokot a teljesen passzív radi miatt, mire beáll üzemi hőmérsékletre a víz
nekem megfelel , képek esteszerintem jónak tűnik..
-
rup1u5
nagyúr
válasz C.Brigante #20781 üzenetére
miért a downgrade? nem használod ki?
-
KTompi
aktív tag
Igazad van az a kb. +10-12% az semmi Ráadásul amennyiért a GTS-t vettem most kezdenek annyiba kerülni a GT-k... (ráadásul itthoni garival )
KTTech névre váltottam...
-
C.Brigante
veterán
válasz rup1u5 #20783 üzenetére
nem nem használom ki hanem áprilisban távozom jueszéjbe és oda kell most a gempa.
KTompi: és melyik játékban veszed észre a különbséget gt és gts között, lécci meséld már el nekem??? ami a probléma itt az egyedül a krízis és az alatt a gts is megfexik na ennyit a különbségekről.
-
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz C.Brigante #20788 üzenetére
Ebben van valami, amit mondasz. Nem a számítási kapacitás, hanem a memóriasávszélesség a szűk keresztmetszet mindkét kártyánál. Én is elsősorban a jobb hűtő és nem a +16sp miatt vettem GTS-t, ha most vennék, valszeg egy GT mellett döntenék. .
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Topa00
tag
NA hogy ráálltak a témára ez tetszik! köszi az infokat, szerintem sincs a hűtésével probléma.
BemApo szerintem is alapon hagyta a ventit. HAJRÁ GTS
egyébként nekem is gt-m van és én is meg vagyok elégedve. de egy tizest kell rádobni és lesz gts-em
ennyi
üdv mindnekinek!
ja és 5 év garral nem 1-el mint a gt-m.[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz Tuco Ramirez #20790 üzenetére
Na tessék megy ez
-
C.Brigante
veterán
válasz Tuco Ramirez #20791 üzenetére
mi általában mindig egyetértünk kedves Ramirez!!!
-
rup1u5
nagyúr
válasz C.Brigante #20788 üzenetére
gratula! baromira off de szabad tudni mi lesz kint? munka? tanulás? ha eladod gondolom hosszabb időre mész.
hogy on is legyek, nálam pont crysisban számít, hogy GTS van. xp alatt azzal a bizonyos "dx10" mod-al éppen elfogadható sebességet produkál 760-ra húzva, 1680*1050-ben. persze a tankcsatás résznél biztos megfeküdne de az első néhány pályán ahol a dzsungelben kell nyomulni, ott nagyából tartja a 25-30 fps-t. igaz hogy nem sok a különbség GT - GTS között de itt ez számít pár fps-t. 25fps alatt nekem már nagyon zavaró. és ezeket a első pályákat szeretem ahol még nincsenek alienek. már napok óta kezdem bizonyos szakaszait újra meg újra hogy mindíg másképpen sznájperkedjem végig, bejárva a pálya minden szegletét. persze így is volt ahol nagy területet távcsővel nézve 13fps-re ment le.
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
Na de ha már itt tartunk a két kai 1 árban fut:
BFG 8800 GT OC2 Gainward 8800 GT GS
ki melyikre tenné a voksát és miért? -
goom
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest