Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz Speed® #20700 üzenetére
Jólvanna!
Egyébként a core/shader tuning az 25,8% oké, de a mem csak 19,44%.
Az átlagban közelebb áll a 23% hoz, mert tapasztalatom szerint a GT-t jobban visszafogja a memória.Ígyértettem, de ez már nagyon OFF
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Qtya72
aktív tag
válasz Qtya72 #20699 üzenetére
Ez kimaradt
$ffffffffff Display adapter information
$ffffffffff ----------------------------------------------------------------
$0000000000 Description : NVIDIA GeForce 8800 GT
$0000000001 Vendor ID : 10de (NVIDIA)
$0000000002 Device ID : 0611
$0000000003 Location : bus 1, device 0, function 0
$0000000004 Bus type : PCIE
$000000000f PCIE link width : 16x supported, 16x selected
$0000000009 Base address 0 : f6000000 (memory range)
$000000000a Base address 1 : e0000000 (memory range)
$000000000b Base address 2 : none
$000000000c Base address 3 : f4000000 (memory range)
$000000000d Base address 4 : none
$000000000e Base address 5 : 0000b000 (I/O range) -
J.J. András
őstag
válasz ZolaMan #20528 üzenetére
"kezedben is rezonält" : :???
akkor remeg a kezed, igyäl többetamugy a kerdes amit keresel, aerodinamika, es a szabad vegü konzolok kerdeset (irtad hogy remegnek a fix vegpontok) vegeselemes modszerrel jol lehet modellezi, de javaslom azert a lemez horpadas vizsgalatanak is mind MSZ-EN es mind DIN szerint megnezni a vegeredmenyet...
jol van, csak hülyültem, de nem birtam nem kihagyni
bocs'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
J.J. András
őstag
ezt akartam csak benyomni nyalcsorgatas vegett a Topicba
ha nagy lenne a kep: Nezd meg ELITEGROUP megoldasatremelem segithettem
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Van egy XFX-em, most akartam egy kis BIOS VMOD-ot rádobni.
Beolvastattam a NiBitor-al az értékeket, és egy ajánlott beállításokat akartam ráengedni (1,1V, 1V, 1,1V; 0,95V).
Megnéztem a gyári értékeket, amiken most megy, és kb. semmi eltérés nincs közte, a második értéket lehetne csak feljebb tornázni. Szerintem ez semmit nem érne, érdemes szórakozni vele? Esetleg lehet 1,1V-nál többet adni neki?
A HR03GT 41 fokon tartja legnagyobb terhelésen is, szóval lehetne adni neki +feszt, de hát így is maxon van majdnem....PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
-
Tigi
őstag
válasz bélanéni #20708 üzenetére
Hali
Ugyanez a karim van és nekem nem megy fullon a venti.
A gép bekapcsolásakor pár sec-ig maxon megy aztán beáll 650RPM-re(33%).De volt másnak is ilyen gondja ezzel a karival csak már nem emlékszem, hogy kinek, próbáld a keresővel megkerestetni.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
bélanéni
őstag
válasz Overlocker #20717 üzenetére
Semmi nem megy, azóta ilyen hangos, amióta bekapcsoltam először, Windows-t telepítettem stb. Zsír új az egész masina, sajnos most nem tudom kipróbálni másik gépben a VGA karit.
Milyen progival lehet szabályozni a VGA cooler sebességét? Semmi nincs ilyen?Mésik kérdés: Vista 64bit alatt hogy a francba tudom - már bocs a csúnya beszédért, de tényleg ideges vagyok, eddig csak a bajom van ezzel a géppel - beállítani hogy 100HZ-en menjen a CRT monitorom a játékok (D3D) alatt? Refreshlock nem muxik!! Állandóan minden átvált 60Hz-re!
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
válasz Overlocker #20719 üzenetére
abban lehet állítani az RPM-et?
-
bélanéni
őstag
válasz Overlocker #20721 üzenetére
Hálásan kösz, frekvencia (refresh rate) állításra is jó esetleg?
Próbálom...Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
És mivel lehet a CPU fanspeed-jét lassítani? Csak mert az is elég hangos (gyári hűtő). A Fanspeed nem megy Vista64 alatt.
Rivatuner-t most fogom próbálni[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz Overlocker #20724 üzenetére
pontosan hol lehet szabályozni a VGA ventit? bocs a sok buta kérdésért
-
bélanéni
őstag
válasz Overlocker #20726 üzenetére
sajna nálam nem így néz ki. Hiányzik az első customizéből 1-2
-
bélanéni
őstag
válasz Overlocker #20731 üzenetére
Nagyon jó arc vagy hogy segíteni próbálsz, de nem jó.
Már eleve a RivaTuner az első induláskor közli, hogy ezt a drivert hivatalosan nem támogatja. Én a k**va 64bites Vista-ra gyanakszom. Nem jön össze sok minden. Legalább a 60Hz oldódjon meg, azt mindjárt próbálom.Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
csjoska
csendes tag
Hello! Egy kis segítség azoknak, akik nem tudják megnézni a karijuk (XpertVision, Palit, ASUS) hőmérsékletét. A megoldást egy Rivatuner dll oldja meg, ugyanis ezeken a kártyákon nincs rajta a külső hőmérő dióda és a hozzátartozó chip (ADT7473 - ami a venti szabályozásért is felel, ezért teker a venti 100%-on) Tehát a dolog leírása. A szükséges dll fájlt itt találjátok G92.zip. A leírás a 39-ik hozzászólásban van (Levicki név alatt). Nekem is XpertVision karim van, és működik. A hangos ventit kérdését megoldottam egy Accelero X1-el. Így alapon 33, terhelve 63 fok. Ezt kimértem multiméterrel is. Amúgy a külső chip, ADT7473, 8 fokkal fölé mér a valós értéknek, ezt a fejebb linkelt BIOS-ban is látható (Core thermal compensation : 8°C). Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
proci 2,66 gigán : 10600 pont
proci 3,00 gigán : 11400 pont 3dmark06 -
Qtya72
aktív tag
Hát két kat erre az rtu-ra,de a win nem tud vele mit kezdeni
-
bélanéni
őstag
Elölről kezdtem mindent, feltettem 32bites XP-t. DX10 nem érdekel, csak menjen minden más
-
csjoska
csendes tag
Arra a 8 fok különbségre gondolsz? Az infot innen szedtem. Lehet kamu, de a kb. 50 hsz. ezelőtt belinkelt kártyaadatoknál is ott van ez a 8 fok. (Core temp compensation, vagy mifene) Én nem tudom összehasonlítani, mert eddig egyáltalán nem írt ki hőfokot. Multiméterrel mértem terhelés alatt, ott 1-2 fok eltérés volt a két hőm. között.
[ Szerkesztve ]
-
Valty
aktív tag
válasz bélanéni #20741 üzenetére
Halli!
Nekem is ugyanilyen kártyám van, ugyanez a probléma volt vele( búgott, mint a porszívó) Visszavittem oda, ahol vettem, mondták, hogy lehet gariztatni, mert ezek némelyike gyárilag hibás. De én nem garizattam, inkább vettem rá Arctic Coolingot, és így már sokkal jobb. Igaz a hőfokot nem tudom mérni, de annyira nem baj. Most már azt sem veszem észre, hogy be van kapcsolva a gép.
Neked is olyan narancssárga kártyád van?
-
slett27
addikt
Végigolvasgattam jó pár száz hozzászólást visszafelé (már kifolyik a szemem ), de még mindig nemtudom eldönteni melyik 8800GT-t vegyem. A tuning fontos, az ár nem annyira. Egy Gainward 8800GTS 320MB OC Golden Sample volt az előző VGA-m.
DDR4-es 8800GT még nincs ?
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
bélanéni
őstag
köszi, asszem ez is egy a hibások közül. "Picit" idegesítő, hogy egy 180.000 ft-os PC (monitor nélkül) -nél izgulni kelljen hogy minden klappoljon. Mostanában nem is találkoztam tökéletes konfigurációval. Mindig van valami gebasz. Direkt azért rendeltem ilyen VGA-t, mert azt olvastam a referencia hűtésnél halkabb, erre tessék, nem túlzok ha azt mondom 40-45dB a zajszintje. Itt szívok már vele 4-5 órája és már nem hogy fáj a fejem, de hányingerem is van. Asszem elteszem magam holnapra, megy vissza a kártya a feladónak. Kösz mindenkinek a segítőkészséget, a nagyon gyors válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest