Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz Speed® #21400 üzenetére
Oks! Nyelv prof. kösz, hogy javítottál.
Egyébként, meg abszolút, nem érdekel az NV és az ATI, TV-re kivetített képe, mivel csak próbaként néztem meg mindkettőt, ezután, még nálam lesz a kari, a büdös életbe nem lesz TV-hez csatlakoztatva."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz fecc87 #21402 üzenetére
Persze, menni fog vele, csak akkor nincs értelme, egy 8800GT-nek, ekkora procilimit miatt.
De miért nem tuningolod a 4500-ast ? Ugyanis tuning esetén, minden ilyen jellegű kérdésed, okafogyottá válna.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz fecc87 #21404 üzenetére
Nem olyan nagydolog az, de ha tényleg nem értesz hozzá, akkor kérj hozzáértő segítséget, vagy érdeklődj az alaplapod topicjában, ott biztosan kapsz tanácsot ez ügyben.
Apropó..Jó lenne, ha az adatlapod konfig. részét kitöltenéd.!!
Igen jól látod a 2GHz-es 2180-as 3300MHz-en megy, persze egy "kis" fessz emeléssel.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Alpachino #21401 üzenetére
Szájalás helyett inkább figyelj legközelebb..nem bírod ha kijavítanak..?
Ha téged nem érdekel a TVo és nem foglalkoztál a témával behatóbban, minek szólsz bele? A 8asok TVoja és a szoftveres rész ahogy van, shit.
Mielőtt belémkötnél, keresgélj a témában, jópár problémát fogsz találni.#21405 Maotun
"milyen az a venti légszálítás , motor erő ?"
Pont az a lényeg, hogy nem kell erős motor, 0.3A körül 1000rpmen simán elég egy ilyen 12es venti. Halk is, plusz sokkal nagyobb a légszállítása mint a kis csenevész ventiknek. Azért a helyfoglalással ne tévedjünk el, odaver a Hurricanenek (is), sasolj erre rá. Persze teljesítménye durva, itt egy user report.
A Coolink féle csipcsilla már van nagykerben 7k körül elvileg (Kelly).[ Szerkesztve ]
-
apro
senior tag
hali a #21379-re valaki hütöt??
-
TazLeacher
nagyúr
A "fesz" is fesz, és nem "fessz"...ha már itt tartunk. Egyébként mindenki vérig sértődik, ha kijavíttyák a hejesirását...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nem rossz a VF900, bár nem csúcskarikra való. a sűrű lamellák miatt akkor hatékony igazán, ha fel van tekerve, de a hangja ilyenkor már zavaró.
Van amúgy Nagy VGAhűtő topik, ott is lehet garázdálkodni a témával..[ Szerkesztve ]
-
Szöö
csendes tag
Hello Mindnekinek! Lenne egy elég nagy problémám és már jó ideje dolgozok rajta hogy megoldjam de kezdek teljesen kifogyni az ötletekből.. Adott a configom amit nemrég vásároltam össze: Asus p5k Deluxe, 450 Chieftek, core2 6400, 2x1GB G.Skill, illetve egy Gigabyte 880gt turbo force edition.. ez az amin egy zalman vf700as csücsül gyárilag a ramokon semmi.. de az órajelei 700/1700/1900 gyárilag! Nos a próbléma az hogy bizonyos játékokban kifagy a gép Age of empires ben xp alatt 950es ramokkal 5 perc alatt ram hibák jelentkeztek 3x egymás után megjátszotta vissza vettem 900ra aztán lejátszottam pár pályát .. Call of Duty 2 ben van a legnagyobb baj a játék random időközönként kiáll csökkentett mondba kerül a monitor hang még van 3mp igde aztán az is megfagy .. a proci és a ramok nem lehetnek .. alapon is és húzva is ugyan az történik .. a vga már 650/1660/780 on járattam de egy havas pályán nemtudtam bentmarani a 30 perces warból összesen 7et .. volt hogy 20mp alatt megint kiállt .. de ahogy jött a másik map 2-t isvégig tudtam játszani... A gép járatva volt túlhajtva cpu 3200on vga 700/1700/1000 en ment 2 orthos és 1 fury cube az ati tool jovoltából .. 2 óán keresztül semmi 70 fok főlé semmi sem ment .. Illetve a crysis, cod4, jerico mennek fagyás nélkül 700/1700/1900 on .. szóval teljesen érthetetlen számomra több drivert próbáltam a tápot is variáltam mindent a biosban.. és csak arra tudtam rájönni hogy a hardware nem szereti a havas pályát :SSSS. Aki tud valmi okosat mondani kérem ne tartsa megában ide akár privibe TXH előre is
Üdv[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
700rol feltoltam a gpu-t 750re de igy kajakra szaggatott minden 3d alkalmazás, 715ön még jo, afölött gázos, pedig a gpu hömérséklet max 53 fok. ez azt jelenti hogy kevés a feszkó?
-
m4rc!
őstag
We are analog players in a digital world
-
Macka
veterán
Éltek még? Nem voltam erre mostanában....
-
(Darkwood)
őstag
válasz (Darkwood) #21393 üzenetére
#21393 Valaki?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Jimmy66
senior tag
válasz (Darkwood) #21428 üzenetére
Hali!
A GT-GTS tápigénye általában 450W. Természetesen egy jó minőségű kisebb tápot még elvisel ( kb 400W ). De a 360W lehet, hogy kevés lesz. Próba és hamar kiderül...
-
Biga123
addikt
Ezt , És ezt ajánlom figyelmedbe.... + haver küzdött mostanában GTS - táp gondokkal.. az ő tápja kb 280-300 körül tudott leadni.. elment vele a gép játszani is tudott de ha rádugott egy DVD-meghajtót a tápra , a lemezfelpörgtés pillanalába újraindult a gépe...
Szereintem menni fog..[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Jimmy66
senior tag
De van ilyen tapasztalat is...17755
Ki kell próbálni, nekem 400-as Chifi vígan viszi a GT-t -
banderasz77
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy a 8800GT-nél is úgy van -e, mint a 2900PRO-nál, hogy a 2D és 3D órajelek külön vannak és kapcsolgat a kettő között. Tehát a tuning csak a 3D-re vonatkozik és netezve pl. alapon megy. Köszi.
-
7600 GS
addikt
[link] Akinek EVGA karija van.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz banderasz77 #21433 üzenetére
Nincs (sajnos) 2D/3D. Fix feszültség/órajel.
-
BemAnyó
senior tag
Hol találok G92 Top listát?
-
Sárpac
nagyúr
válasz banderasz77 #21433 üzenetére
Egyes Gigabyte karik tudják ha jól tudom!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
BemAnyó
senior tag
Mármint tuning bestof -ot
-
Alpachino
veterán
válasz Speed® #21407 üzenetére
Figyi! Tőled már egyszer a házi orvosom is eltiltott és abban maradtunk, még tavaly valamikor, hogy békén hagyjuk a PH-n egymást. De mint korábban is mondottam, nem kis hülye takonypócnak válaszolsz személyemben, a te saját gusztustalan, valószínűen szexuálisan fusztrált stílusodban, úgy hogy válogasd meg a mondataidat, ha kérhetem.
De tudod, mit? Jobb, ha nem is kommunikálunk mi itt a fórum összes topicjában.
Keress magadnak, olyan fórumozót, aki vevő a témától eltérő baromságaidat olvasni, ill. vitatkozni veled.De ha igényled, és ha elvonási tüneteid vannak, amit csak Itt tudsz kielégíteni, akkor jelezd, és ennek tudatában kívánom veled a további beszélgetéseket folytatni, természetesen off-ban, és szigorú terápiás jelleggel.
Egyébként, hogy témánál is maradjunk, enged már meg Tisztelt Prof. Úr.
, hogy elmondhassam személyes véleményemet a tulajdonomban lévő, egyes VGA-k által, TV-re kivetített képminőséggel kapcsolatban.
Én nem láttam eltérést, mások igen.
Nem olyan nagy dolog ám ez, hogy ezen lovagolj, több Hsz-en keresztül."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
buherka
addikt
Bunyo... Hozzáteszem én sem azért vettem számítógépet, hogy a TV-re dugdossam. Kitalálták a monitort is...
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Szöö
csendes tag
hi
Valaki a 21414esre valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest