Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
donpel0
aktív tag
válasz Tuco Ramirez #884 üzenetére
köszi, megnyugodtam
Leadtek extreme hűtőjével kapcsolatban van valami tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Tuco Ramirez #888 üzenetére
ugyanúgy, mint alapon. Forró a kártya, de kussol
-
Womb
senior tag
válasz Tuco Ramirez #1033 üzenetére
Értem,köszönöm!
-
arn
félisten
válasz Tuco Ramirez #1900 üzenetére
ennyi siman volt a gts/gtx is
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
leviske
veterán
válasz Tuco Ramirez #2085 üzenetére
Írtam, hogy olyat nem írok... gondolván arra, hogy pár nappal ezelőtt mertem írn egy hsz-omban és csúnyán leszóltak érte...
SSJPeter: ezt mond azoknak a kiskereknek akiktől visszahívták... ne csak egy oldalt olvass, amin még nincs kiírva. És nem kell üvölteni, szerintem nem te vagy az egyetlen a topikba aki tud angolul...
Anthony28: azért nem írtam, hogy az összeset, mert eddig konkrétan csak a két gyártót említik...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tuco Ramirez #3430 üzenetére
De ez nagyker, vagy kisker ár? Mert a tapasztalat szerint az indulóár jóval magasabb nálunk, mint külhonban. Sajna.
-
kutyatm
tag
válasz Tuco Ramirez #3567 üzenetére
nem!
csak hát tudod ha az ember akar valami normális videokártyat, olcson, az nagyon is örül az ilyen ujdonságoknak, mert legalább lesz mi leverje az árakat, és sajna nem vagyok milliomos meg hat a gt is egy fél fizetés...amugy bocsánat ha valakit meg bántottam, de tényleg nem tudtam kihagyni, mert már kezdek bezakkanni, hogy minden rendes játék amire az ember majdnem egy évet várt brutalul szaggat még low ban is a majdnem két éve vet majdnem középkategoriás kátyájan.... szoval bocsánat
amugy nem kizárt hogy januárban tényleg feladom a hirdetést!
-
zsolesz8881
tag
válasz Tuco Ramirez #6403 üzenetére
És?Azok nem hinném hogy elérik a Crysis szintjét de ha mégis én a 21"-os crt moncsimon a GT-vel juszt is 1024x768-ban 160Hz-en tolom majd!Nekem elég ez!
-
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #9951 üzenetére
tegnap ítram a G80 topicban, hogy az új GTS nem támogatja a WSXGA+ felbontást, így hát a G80 GTX driverével hajtom egyenlőre. Ettől a RiveTuner kiborult, és nem enged semmit sem állítani. Ha megjön az újabb G92GTS-est is támogató driver, akkor adok az arcának a rivatuner-el.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #9954 üzenetére
ÖÖÖööööö..... Azzal is lehet? Mekkora láma vagyok
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz Tuco Ramirez #14096 üzenetére
Ha szerzel még egyet tudok rá vevőt.Aki cserélné....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Tuco Ramirez #14098 üzenetére
G80ban dobj egy privit Kill Hates-nek.
Lehet cseréli,addig a GTS-t meg sarokba dobja,amíg nem talál még egy embert akinek van eladó GTXe"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ent
őstag
válasz Tuco Ramirez #14426 üzenetére
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
booz
senior tag
válasz Tuco Ramirez #15283 üzenetére
hü gratulálok csak azt mondja meg valaki mért nem mükszik a riva2.6 vista alatt?
-
törölt tag
válasz Tuco Ramirez #16898 üzenetére
Sajna nem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Tuco Ramirez #17618 üzenetére
meg ha a túlmelegedés miatt indult újra, akkor lehűti.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #17618 üzenetére
Hova lett a GTX-ed? Az volt, nem?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #17634 üzenetére
Sokmindenre fogadtam volna, de ez nem volt közte...akkor HATTTALMAS GRAT!
-
tibi.szabo
tag
válasz Tuco Ramirez #17644 üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
ha így halad az ipar kb 2010re tényleg nem lesz elég az 1giga de én se mondhattam volna szebben...
-
FaTHI
őstag
Hát igen.Lehet driver gond volt!
Köszi a választ. -
AT1S
tag
-
AdamNorthWes
tag
válasz Tuco Ramirez #18228 üzenetére
Köszi neked is a választ
ati2: Hát itt az apróhirdetésben adtam fel egy hírdetést hogy 8800gts gyári hűtést vennék. Persze mindenki mondta h senki nem fogja eladni. Kábé 2 hónapig hírdettem de végül volt aki megvált tőle. Csak kitartónak kell lenni
'Use your brain and you have a good day.' :)
-
buherka
addikt
válasz Tuco Ramirez #18838 üzenetére
PH-s tesztek mindenek felett... . Ezt nagyon birom
Nem is vagyunk elfogultak...ugye?
Volt 3870-es karid?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
rocket
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #18838 üzenetére
Itt egy frisebb teszt, szurok nelkul dx9/dx10 alatt atlagban kb. 11% a kulonbseg a 8800gt javara 1600x1200-ig, dx9/dx10 4xaa 16xaf mellett kb. 22% 1600x1200-ig,
8xaa 16xaf mellett jol szerepel a 3870, 1280x1024 +4%, 1600x1200 +24%, 2560x1600 +97%, csak ugye keves jatek van ami akar 1280x1024-ben is jatszhato frameket produkalna ilyen beallitasokkal, szoval ezek inkabb jol mutatnak a tablazatokban mint ernenek barmit is a valosagban"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
buherka
addikt
válasz Tuco Ramirez #18846 üzenetére
Nekem volt...
Bátran állíthatom azt, hogy többmonitoros rendszer esetén az Ati a nyerő, az NV-át lehetetlen normálisan beállítani.
Persze ez akkor jön jól ha grafikai munkát csinálsz.
Az Ati-nak valóban élesebbek a szinei és élénkebbek is. Ezt már manapság TFT monitoron nem veszed észre, de CRT-n annál inkább.
Nálunk a cégnél speckó CRT monitorok vannak grafikai munkára. Egytől -egyig Ati karival szerelve.
Nem mindig hagyatkozok a PH-s tesztekre. Több külföldi oldalt is mndig megnézek, ha lehet.
De legjobb az amikor tesztelhetek egy karit a gépemben.
Sokal jobban hiszek a szemenek mint egy weboldalas tesztben.
Próbáltál már úgy karit venni, hogy elötte leteszteled amit venni szeretnél. Sok PH-s fórumtárs belemegy ám ilyenekbe egy laza sörözés közepetteOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Tuco Ramirez #18854 üzenetére
Persze igaz, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni a netes teszteket sem. Azok is mérvadóak. Persze nagyon meg kell ám azt is nézni, hogy ott milyen konfiggal tesztelik a V.karit.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #19153 üzenetére
Igen de ahhoz nagy venti fordulat kell ami nagyon zajossá teszi a karit vagy, hűtőcsere ami tovább drágítja!Nézd meg sokaknak alapon lazán 80C főlé szalad, ráadásul 80C fok felett a GTS nagyobb shader érzékenysége miatt sokszor fagy már 700MHz felett is!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #19160 üzenetére
És mivel terheled?Cod 4 70C, de lehet ugyan ez a kari 80C Crysis vagy Oblivion alatt, míg 55C mondjuk Hellgate London alatt!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
danilla
őstag
válasz Tuco Ramirez #19193 üzenetére
"gyári hűtőt nem tuninghoz találták ki"
Hát szerintem ez nem 100%-as igaz így, mert vannak olyan gyári hűtős 88gt-k amik tökéletes tuningra. Pl.: Gainward, Galaxy új hűtős változata, Asus új hűtős változata, meg még sorolhatnám... Van már sok. -
faber24
őstag
válasz Tuco Ramirez #19193 üzenetére
Na igen, Rivatunerrel tolom most, 655/955-ön, csak az érdekelne, hogy meddig mehetek vajon el kb...ventillátorvezérlése természetesen be van lőve, anélkül szerintem már megfőtt volna Eddig még nem nagyon mentem 66-67 fok fölé max terhelésen...persze 100%-os ventrivel
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Drizzt
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #20136 üzenetére
Hát, amyíg van rá gari, addig ez a részenem nagyon zavar, de szerintem 9K ráfizetésből meg tudnám oldani a cserét egy refhűtősre, annyit meg megér gondolom. Amúgy a 320-as gts se valami kishőjű cucc. Terhelve ez is 90 fok körül van(illetve nyáron volt annyi). Vagy a GT mégmelegebb?
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #20139 üzenetére
Mostmár ott tegnap a sima inno GT 47e volt(bár most megint elfogyott, de kb. kétnaponta van újra..). Ahhoz képest már +19K, annyit nem ér, akkor inkább már X2-t vennék, ha elmennék addig az árhatárig, akkor már nem állnék meg ott.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #20143 üzenetére
Rajta leszek! Ennyit szerintem is megér! Jövő héten ha lesz megint, meg is veszem, a Gts-t meg ráér eladni még utána is kevéssel, így legalább nem lesz, amikor nem lesz semmi a gépben.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Tuco Ramirez #20170 üzenetére
ez kilőve, egyszer ellenőriztem minden faxa..., kivéve a hő. újra is pasztáztam. jó mondjuk ez az egekben való hőmérséklet relatív, mivel nem sokkal több mint az itt emlegetettek(load 75-80 fok) csak ugye az előző karim az közel sem volt ilyen meleg, kicsit féltem a vga-t, de sztem ez érthető.
[ Szerkesztve ]
-
yakuza.tora
addikt
válasz Tuco Ramirez #20168 üzenetére
Az átlagjúzer csak szenved, mert a midi házában ezer fok van és a kari meg a vinyó izzad mint az állat.
Alléz Olympique de Marseille!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Tuco Ramirez #20184 üzenetére
Én is így jártam az alaplapommal (használtan vettem kismillió hónap garral, hazavittem, nem müxt, mondom faxa, boltba be, 3 hét, aszondják jó), aztán kiderült, hogy a fél éves BS2 adta meg magát...
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
törölt tag
válasz Tuco Ramirez #20184 üzenetére
Ezt szokta eljátszani a M...ral. Ez nem onnan van. De, ha azon múlik simán tudunk vinni több gépet is, amiben egyből előjön a tünet, a bennük lévő 8800GT-k/GTS-ek pedig hiba nélkül üzemelnek. Volt már más garos gond, alaplappal, azt cserélték. Élből, kérdés nélkül. És nem akarunk más cuccot, úgyhogy, ha nem akarják, a dolgot, akkor fogyasztóvédelem. Ha nagyon muszáj, tudunk szerezni független szervíz által kiállított szakvéleményt is. Remélem ilyen dolgokra nem kerül sor, bízom a boltban, és a szervizükben.
-
J.J. András
őstag
válasz Tuco Ramirez #20228 üzenetére
tehát akkor ha egy 512MB rammal szerelt GTS (G92) vagy GT-t vesz az ember, akkor nem kell tartania ettől a jelenségtől semmilyen játék alatt :??
mert elég csúnya lenne, ha éppen online warozok, és akkor szaggatna be a ram drop miatt.....
nyugtass meg még egyszer
de ezért érdemesebb lehet várni egy olcsóbb 1024MBtal szerelt GTSre vagy GTre :????csőváz
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
buherka
addikt
válasz Tuco Ramirez #20530 üzenetére
"külömben mért adnának 3-5 év 10 év garit hozzájuk"
Ez meg csak marketing úgy ahogy van.
Azért kiváncsi lennék, hogy egy ilyen gyagyi csúszócsapágy 10 év múlva milyen állapotban lenne.
Lehet hogy a veni tengelye is csontra elkopnaOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
BemAnyó
senior tag
válasz Tuco Ramirez #20542 üzenetére
Eddig még nem találtam rá referenciát, a legtöbben a GT t veszik, ránézésre meg nem tünik olyan brutálnak mint a Golden Sample, van vlmi tapasztalod hogy mennyire melegszik akkor légyszives oszd meg velem,
Bem
-
buherka
addikt
válasz Tuco Ramirez #20567 üzenetére
Az igaz, hogy lehet húzni a GTS-eket is. Ez tény. De olvastam itt olyant, hogy +50 Mhz-től, már telenyomta az ATItool-t artifact-al .
Viszont a egy ilyen Golden S-nél nem nagyon valószínű.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Tuco Ramirez #20574 üzenetére
Volt itt Galaxy 8800GT Cooler Master is, ami maxi Vmod-on 650Mhz-nél vol a GPU vége. Nekem elmegy 770-ig hiba nélkül. Már úgy tudom, hogy árulja a karit az illető
-
BemAnyó
senior tag
válasz Tuco Ramirez #20790 üzenetére
Na tessék megy ez
-
C.Brigante
veterán
válasz Tuco Ramirez #20791 üzenetére
mi általában mindig egyetértünk kedves Ramirez!!!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz Tuco Ramirez #20824 üzenetére
köszi, de honnan tudod, hogy megyek???? mondtam volna?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
buherka
addikt
válasz Tuco Ramirez #20940 üzenetére
8-10%...itt arra gondoltam inkább, ha majd jönnek az új játékok sajna ez a többlet édes kevés lesz, hogy ne laggoljon a Game.
Ezt gondolom te is belátod. Remélem ha kijön a Far Cry 2 oda elég lesz a gt...szeretnék ezzel is akadásmentesen játszaniÁrérzékeny piac vagyunk...néha inkább smucigok.
-
buherka
addikt
válasz Tuco Ramirez #21016 üzenetére
Látom erősödünk...
Ezeket a hsz.-eket le is mentem, hogy majd az adott pillanatban visszatérjünk rá
Majd kivi leszek, hogy pirosak vagy a zöldek örülnek majd. Meg hogy ki fog nagyobbat bukni a kártyákonOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #21016 üzenetére
Ez az, én is a 2900XT-vel jöttem volna példaként. Aki megvette az jól rá*******tt, mert van egy karija, ami azóta talán 40, de max. 50-ért eladható, s fogyaszt, mint az állat, illetve "házon belül" is van már minden szempontból jobb nála. Nagyon örülök, hogy anno 320-as Gts-t vettem! Bár most jön egy Gt, de minimális ráfizetéssel, kevesebbel, mint amennyivel gyorsabb lesz.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #21020 üzenetére
A 8800GTX-szel szerintem nagyon jól jártak azok, akik megvették megjelenése után 1-2 hónappal. Még mostanra is csak olyan 30%-ot vesztett az akkori árából, s közben 1 évig nyugodtan elindíthattak bármit bármilyen beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest