Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz kutyatm #2340 üzenetére
HR03 Achill3uS módra vagy HR03 GT-t megvárom és azt...
De volt még ilyen 2 ventis hűtés is linkelve, az is tetszik, csak nem jut eszembe a neve.Mod: Megtaláltam
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
m4rc!
őstag
válasz kutyatm #2362 üzenetére
DE pontosan erről van szó:
"Time to move to the next level of performance. Galaxy Technology prepared one of the first non reference products based on G92 chipset on the market. There were major modifications made to push the card to the limits and adjust the construction to be overclocking friendly. PCB has been changed to dissipate the heat in split second, GPU power management has been redone to obtain 3 phase power supply. The card got also a brand new cooling device equipped with 2 heatpipes keeping the VGA chilled and stable. 8800GT is an exceptional product that most of the PC enthusiasts were waiting for."
forrás, csak itt még más a hűtő
We are analog players in a digital world
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kutyatm #2619 üzenetére
dryice-al nyomtam, csak a nagy evapolálás miatt látszik ugy mint ha ln2 lenne, mert akkor még izopropil alkohol volt az alján, de semmivel se jobb a denaturált szesznél, sőt...
a proci 4600-4700mhz körül ment 3Dmark alatt, azt már nem irtam ki, mert sokszor teszteltem már jéggel, a max amire képes 5ghz+, ln2-vel meg remélem nemsokára tesztelni fogom..."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kutyatm #2697 üzenetére
a gpu emelt fesszel, a leghidegebb amit lattam -44 fok volt, a cpu-t nehéz monitorozni, de ált. az át szokta venni rendesen a jég hőfokát, és terheletlenül -60 körül szokott lenni...
igen, amig le nem ütöm a benchmark gombot állitgatás stb, utána/közben pakolom a jeget
btw kérdezted hol lehet szerezni, pü-ben megirom."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kutyatm #2702 üzenetére
hmm, lehet, hogy lesz ilyesmi, de kicsit más formában, egy uj honlapon stb, erre még visszatérünk
thx, egyébként régebb óta foglalkozom a tuninggal, itt vannak régebbi eredmények dögivel
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kutyatm #2704 üzenetére
te kérdezted hol lehet szerezni, erre irtam, hogy dobj privátot és megirom
az a gond, sokan filóznak ilyesmin, de akkora a páralecsapódás és a hőmérsékletülönbség hogy még cpu-ra is csak iszonyat durva szigeteléssel lehet kompresszort használni minden napra, az ln2 állati gyorsan párolog, tul hideg és tul drága, egyszoval lehetetlen mindennapos rendszert épiteni belőle, ez csak tesztre használható
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
kutyatm
tag
válasz kutyatm #3065 üzenetére
szerintetek mi van akkor hogy most fordult a kocka es elsore a ˝hibas˝ g92-et szortak ki mert most keztek a gyartast, es azt gondoltak sok lesz belole, de lehet hogy amikor legyartottak es elkeztek valogatni mi birja a tuningot meg melyiken mukodik a 128sp akkor jottek ra hogy szinte mindegyiken es ezet van most hiany a GT-bol mert lehet hogy keves a ˝hibas˝ es inkabb okis a profitott szereik es karacsonyra itt fogunk nyomorogni a G92-es GTS-ektol mert annyi lesz, es ha 15-20eFt dragabb is lesz mint egy GT akkor is jobban megfogja erni mert jobb maga a teljesitmeny is meg eleve a hutes is, szoval...
hat igen lehet hogy csak beetetes volt ez a GT es rovidke eletu lesz mint a voros oldal PRO-ja? -
Stargun!
tag
válasz kutyatm #3074 üzenetére
Lehet benne valami, furcsa, hogy a többiek közül senki nem figyel erre a hozzászólásra.
Emlékeztek, amikor azt mondták a GT megjelenése előtt nem sokkal, hogy az nVidia esetleg az utolsó pillanatban is változtathat a kártyákon, ha kiderül, hogy az Ati erősebb kártyával áll elő?
Akkor mindenki azt mondta, hogy ez már nem lehetséges, hiszen gyártják a kártyákat, max. BIOS órajeleken tudnak húzni a gyártók. Milyen találgatások voltak a SP-k számáról is, mire az utolsó pillanatban kiderült, hogy 112 SP lesz a GT-ben.
Valójában eddig nem vettük észre, hogy most van az a bizonyos utolsó pillanat, amikor az nVidia állított a kártyákon! Vagyis minden G92-ben valójában 128 SP van (és működnének is, csak le vannak tiltva), és most eljött az ideje, hgoy ezeket aktiválják. Csak az így felspécizett kártyákat már mégsem akarják GT v2-ként eladni, ebből lesz a GTS.
Ez viszont azt jelentené, hogy az új G92-es GTS kb. olyan árra fog gyorsan beállni, mint a kezdeti GT-k most. Esetleg egy kicsit lesz drágább a kétslotos hűtés miatt.
A mostani GT-k a 112 SP-vel meg olcsóbbak lesznek, mivel esetleg ezekre pakolják majd azokat a G92-ket, amelyekben valóban hibás lett pár SP, ezért tényleg csak 112-t lehet használni rajtuk. És ezzel elértünk oda, amiről a pletyka szólt, vagyis a GT lassan 40k körüli árra fog beállni (az új szállítmányok).
Én ezt tartom a legvalószínűbb forgatókönyvnek. Vagyis ameddig nem lesz új GTS, addig nem lesz nagy tömegben GT sem. Utána viszont mennek le az árak.
-
leviske
veterán
válasz kutyatm #3571 üzenetére
A GT-nek így is alacsony az ára, ha azt tekintjük, hogy az eddigi felsőkategória szintjét hozza jóval megfizethetőbb áron. Egy 8900 szériát meg szerintem ugy is 140k környékére lőnének be, nem valószínű, hogy veszélyezteti a GT árát, a 8850 pedig két G92 mag (gondolom én) és emiatt jóval drágább lesz megint csak, mint a GT. Ezáltal januárban szerintem még nem fog akkorát csökkenni az ára. (Akkor meg főleg, ha megérkezik alá a GS.)
De ez csak szigorúan szvsz....
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kutyatm #3988 üzenetére
1GHz/1.45v
igazából a vicces az, hogy nemtudom mitől halt be, egyszer csak bios állitás+mentés után nem adott többet képet, szóval nem is 3d alatt halt be, full terhelés nélkül... ez ilyen anomália"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kutyatm #4045 üzenetére
ez a gpu freki, sp alatt ha a shardereket érted, az 2ghz-en ment.
kétlem, hogy a biosa halt volna, ki de azt simán ujra lehet flesselni bele, nem kell hozzá forrasztani vagy ilyesmi"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kutyatm #7163 üzenetére
de nem ám
nyugi srácok, január februárban majd a boltokban
egyébként akit érdekel ES keressen meg priviben engem vagy Over-t[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz kutyatm #7274 üzenetére
Én is csak jót olvastam a hűtőről, de majd letesztelem neked, hogy mit bír. Természetesen 8800GT-n.
Tény, hogy egy Accelero S1 vagy S2 olcsóbb, de ebban valahogy jobban bízom. Aztán majd kiderül, hogy megéri-e a pénzét. De mondom, külföldön jókat írnak róla.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
nagyúr
válasz kutyatm #15500 üzenetére
Nekem SE volt, 75 kFt-ért vettem meg a bemutató gépet. Újonan a XEII 135.000,- + ÁFA, és az 180W-os!!!
Sajna megszorultam anyagilag és el kellett adnom. A C2D-hez tuti elég lenne egy 2000 MHz-es FSB-hez, de a C2Q-od tuti nem bírná a 130W-os hűtőteljesítmény, ahhoz tényleg az XEII kell!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest