Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutkaa
senior tag
válasz FoBCRaistlin #83 üzenetére
hidd el nem sokkal többet..
-
csutkaa
senior tag
Sziasztok!!
ezt dobjátok be a vga listába köxi!!
itt van egy Vistás Asus 8800GT 3d06 teszt [link]
sajnos kevés hozzá a procim de majd ezen is változtatok...
vga driver: 169.02
memóriák sima DDR400-as amik 471 Mhz-en mennek!!
vga alapon: 600/1500/1800
vga tunning: 700/1750/1980sztem azért egy régi s939-es AMD-től elég jóó teljesitmény
[ Szerkesztve ]
-
csutkaa
senior tag
hááát igen.. egy ilyen kártyát nem hagyhatok alapon
X2-val az a bajom hogy vissza fogja a vga-t igy tunningolva csinált 9400 körül hol ott c2d olyan 11.000 és 12.000 pont között csinálna.
700/2000 csak teszt ereéig ment... huzamosabb ideig nem birja memória gyári hűtéssel.amin használom az 680/1900 az viszont atom stabil és 61 fok körül van a kari.
-
csutkaa
senior tag
válasz Zjunior #1327 üzenetére
Szia!!
nekem Asus 8800GT-ém van és nem melegszik mint amennyire mondják.
akkor igen ha terheled és 20-30% megy a gyári venti, viszont ha feltolod 100%-ra és úgy terheled akkor simán 60-65 fok között tartja (nekem úgy hogy 700/1700/2000-en megy)
Kedden jön meg a VF1000-es hűtésem azzal kiváncsi leszek hogy birja majd a tunningot -
csutkaa
senior tag
válasz Armando_19 #1392 üzenetére
Sajnos ennyi a vége a 939-es X2 4400+-os procinak
a 400mhz-es ramok igy is 470-en mennek persze bordával
ahoz képest hogy 939-es configom van, 3d06-ban csináltam 9346 pontot, nagyon megvagyok elégedve... crysis úgy megy nálam mint havernál akinek 8800gtx és c2d 6600-sa van!!még1x köxi Armando_19 szereztél nekem 8800GT-t nagyon megvagyok vele elégedve
[ Szerkesztve ]
-
csutkaa
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #1597 üzenetére
Akkor cseréld le a gyári hűtést én is azt csinálom holnap (VF1000)
-
csutkaa
senior tag
válasz raskolnikoff #1752 üzenetére
oké!! a vf1000 és a ram bordákon kivül kell rá rég még valami??? mert olvastam valhol hogy kell még ráá igaz??
-
csutkaa
senior tag
válasz raskolnikoff #1806 üzenetére
próbáltad úgy hogy nem raktál a memórián kivül másra bordát??
-
csutkaa
senior tag
válasz koschwarz #1932 üzenetére
sztem úgy is viszi, olyan nagy látható javulást nem hoz... bár crysis-nál lehet hogy igen... mindenesetre tegnap 5 órán át szurtam a crysis-t és 670/1650/1880 stabilon ment, egyszer sem dobott ki... szóval maradok ennél még nem rakom fel a vf1000-est akkor kezdhetem előről a tesztelgetést...
[ Szerkesztve ]
-
csutkaa
senior tag
hali!!
havernak a 8800gt elégéé melegszik és nem tudom miért..
100fok sok egy vga-nál 3D-ben??
-
csutkaa
senior tag
bocsi
-
csutkaa
senior tag
van egy rossz hírem.... Zalman VF1000-est ne vegyetek 8800GT-re én megjártam.....
Ma össze raktam és jóó nagy meglepetés fogadott....alapon 70fok volt terhelve 110fok ilyet még nem éltem... bróbáltam mindent kevés pasztával több pasztával, a jobb oldalára a bordákat is felraktam de semmi változás.
Így hát vissza raktam a gyárit hangos de legalább terhelve 65 fokon tartja. és lett egy ELADÓ ZALMAN VF1000-sem[ Szerkesztve ]
-
csutkaa
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #2982 üzenetére
de gonosz..... ment az rajta fullon
-
csutkaa
senior tag
válasz raskolnikoff #3245 üzenetére
köxi pedig hidd el hogy nálam 110 fok volt a vf1000-sel!! nem először csináltam ilyet tehát még kezdőnek sem mondhatsz
nem tudom hogyan lehet rosszul felrakni egy zalmant, olyan sok variáció nincs memória egyértelmű gpu is szóval?? te biztos jobban tudod
de tudok adni képet is ha nagyon kell....azt akkó anyázzááá.
látom te sem vagy egy korrekt ember, priviben kérdezel engem stb... azt most meg hátba támadsz, ez igen!!! remélem a többieknek leesett hogy milyen is vagy
jaa és ne is irogasss vissza
-
csutkaa
senior tag
azt kétlem hogy 2x akkora hőtermelést nyom az enyém, mint az övé..
az enyém gyárival tunningolva és terhelve venti 100% 65fok!!
aki először csinál ilyet az lehet.....neked hogy esne ha valaki beszélgetsz normálisan be gyűjti az infókat utána meg a ellened forditja???? neki MSI je van nekem ASUS!! amúgy lehet különbség azonos márkájú kártyák között sztem nincs két egyforma max külsőre
-
csutkaa
senior tag
válasz raskolnikoff #3253 üzenetére
1-t értek veled abban hogy ezért tényleg nem kéne szidni a zalmant!!
Én sem szidtam hogy azt irtam hogy a 8800gt-re nem a vf1000-es!!a procimon Zalman CNPS9500 van és nagyon jóóó!! én továbbrais szeretem a zalmant...sajnos az egy más dolog hogy mások rögtön bele kötnek.
"szt valami mégis különbözik a felrakásunktól" csak em tudom mi
"remélem a többieknek leesett hogy milyen is vagy" -- nem igazán érdekel ezen szétröhögtem magam
szent a béke
-
csutkaa
senior tag
válasz raskolnikoff #3255 üzenetére
sztem nálam nem a gpu volt a ludas mert én is jóó gazdagon kentem fel zalman pasztát!!
Már annyi volt rajta hogy nem volt szivem még rakni rááá![ Szerkesztve ]
-
csutkaa
senior tag
válasz raskolnikoff #3258 üzenetére
nyugi nem fognak!!! hőőre úgy oda ragadnak hogy én meg tudtam emelni a karit
még megvan de sztem eladom.... nem szórakozok vele tovább ....de azért köxi -
csutkaa
senior tag
válasz raskolnikoff #3261 üzenetére
GTX-et én is elfogadnám! monitorom??
itt [link] 75,046 Ft
sztem nagyon jóó ár érte főleg azért is mert én 105.000-ért vettem márciusban kicsit sem buktam rajta, de hát eladni nem akarom ahoz túl jóóóigen elég: 1680*1050-be szurom a gameket.... egyedül a crysis nem megy 1680-ba
a többi game igen
pl:
Gears of war
NFS Pro street
TimeShift
Hellgate London
COD4
Bioshock
stb... mind megy fullon olyan felbontásonjóó kis kari ez a 8800GT
[ Szerkesztve ]
-
csutkaa
senior tag
válasz raskolnikoff #3263 üzenetére
sajnos 1440-est nem 1280*800-ba jóó még....
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest