Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiborbogár
őstag
Azt jelenti, hogy nem elég a processzor teljesítménye ahhoz, hogy kiderüljön mit is tud valójában a kari.
Márpedig egy 3800+(egymagos?) nem elegendő egy 8800GT-hez.Dikk 8800GT-hez elegendő egy jó minőségű 380-as táp is(pl Seasonic)
[ Szerkesztve ]
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
FragMaster
addikt
Alapon nem
3ghz felett kezd el az igazi lenni a 88gt
4800+ -t nem hiszem, hogy emberi áron kapnál és összvissz 2,4ghz ha jól tudom
Próbálj felhajtani egy 4200+ -t ami megy 2900 körül alapfeszen, kis fesszel talán még 3ghz is kijönne belőle...HerrZ biztos segít ebben, keresd őt.
Még ez se lenne az igazi, de ha olcsón ki akarsz belőle jönni és mást nem akarsz cserélni akkor csak ez maradt amivel javíthatál..."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Haart
addikt
-
törölt tag
A WHQL=Windows Hardware Quality Labs
A Microsoft tesztlabóratóriuma, amelynek feladata a Windows operációs rendszerhez szánt eszközök és eszközmeghajtó programok kompatibilitásának ellenőrzése, és erről a megfelelő tanúsítványok kiállítása.
Van nem WHQL driver, ennél a Win telepítéskor közli is, hogy nem ment át a megfelelőségi teszten. Ilyenek pl. a bétás driverek. Ha egy driver WHQL minősítést kap, az tutira kompatibilis az operációs rendszerrel.
A béta driver egy publikus tesztpéldány ami a nagyközönség számára elérhető.A WHQL elfogadó minősítését elnyerő termékek automatikusan felkerülnek a WHCL listára.
Most jön, hogy mi az a WHCL?
WHCL=Windows Hardware Compatibility List
A Windows operációs rendszerekkel és más Microsoft szoftverekkel problémamentesen együttműködő hardver- és szoftvertermékek listája.A WHCL-re azok a termékek kerülhetnek fel, amelyek a WHQL kompatibilitási tesztjén megfelelnek.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
nincsen.
nekem is ciripelt a 7600GT-m anno.
Valaki aszonta hogy a tekercs talán.Asszem KillHates mondta.
Visszavittem egy hónap után kaptam egy másikat[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gerisz
addikt
Az zsír ár!
Én megvettem 72ért postával a BFG-t amint kaptam (november vége) és most is megvenném annyiért is. Ez az élet, telik az idő jönnek az új dolgok a "régi" meg egyre olcsóbb.
A tesó gépébe is megvettem a 7600at 38ért most meg 20.
Jó az az Inno nagyon sok embernek az van, állításuk szerint kiemelkedően jól húzható.
Keress rá sok szó volt róla.[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
arty
veterán
buherka butaságokat irt az innorol, fél hozzászolásokbol összedobva valami véleményfélét
szvsz olcso inno + accelero s1 és 51-52 ezerért van egy huzhato és halk (akár passziv) kártyád - de ha te "érzelmi alapon" veszel videokártyát, mert belefér, akkor vegyél egy gyárilag huzott és jo hűtővel szereltet 60-65 körül, a fentebb emlitettek bármelyikével elégedett leszel szvsz. (pláne ha hallanál egy ref/rossz-nem-ref hűtőst, bármilyen modellből előtte)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
buherka
addikt
Kicsit rég kukkantottam be...
Látom kemény vita alakult ki itt az új Inno3D GT körül meg GT kontra GTS körül.Nem akartam arty fórumtárs Inno kártyáját a sárga földig alázni (bocs), de szó mi szó a Gainward és a Galaxy kártyák nagyobb népszerűségnek örvendenek.
Talán miért is???
Aki már "régóta" nyomja komolyabban a Game-ket tudja, hogy a Gainwrad sikere töretlen egészen Gef. 3 Ti 200 óta. Már akkor leverte az összes karit mint a xart.
Tény és való, hogy az Inno részben magához tért. Jó kis kártyái vannak "már".
Régen nekem is volt Inno karim 3 is. Mind a 3 megdöglött sajna
Én úgy vagyok, ezzel a kártya dologgal, hogy hússzútávon gondolkodom. Egyszer úgyis eladod...jobb lesz odaírni a hirdetésbe, hogy "Gainward 8800GT GS 2 év garral gyárilag hőcsöves hűtéssel szerelve"
Én azt a 10K pluszt nem sajnálom a több garra meg a jobb felszereltségre(kártya). Én mindig csak magát a kártyát nézem a vételnél...magasról lexarom a hozzáadot extra hülyeségeket (+játék, póló bón, csavarhúzó, kulcstartó, egérpad), mert ezek mindig a pincében kötnek ki.GT kontra GTS dologról meg csak annyit, hogy akinek megér az a +11%[link] + 15K-t, hát vegye meg.
Simán el fog a GTS hasalni ott, ahol a GT is.
Ha valakinek beletapostam volna a lelki világába akkor bocs...Ja...és ha valaki legközelebb le szeretné hányni a hsz.-em, akkor az privi-ben tegye...köszi
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Alpachino
veterán
Ne GPU-Z-vel nézd, hanem Riva-val, mint ahogyan feljebb is írták, ott kb. 8fokkal több, így a közölt értékeidre, még rászámolhatsz ennyit, ami így már bőven 90fok fölött van
Szabályozd a ventit rivával, 60% fixen próbáld.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
buherka
addikt
65-66 fokot elfogadhatónak tartom..., ahogy Sárpac mondja 80-85 fok körül már behal a kártya. Főleg, hogy a duplaslotos hűtés miatt a GPU a Vram-ot is fel tudja melegíteni és ilyenkor kezd el hibázni a kártya de rendesen.
Addig ne húzd szerintem, míg mennek a játékok alapórajelen, max nézd meg hogy hol a vége.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest