Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ginew
aktív tag
no megvolt, a video kariba svideo-1db rca kábellel beledugtam a tvm front av 1db rca bementébe, és igyis hasonló a kép, csak mikor a nvidia control panelbe probálom beállitani hogy clone-ba nyomja a monitort meg tv-t, s leapplyzom, szal akkor villog a tv, meg kb fél mpre még kép is van benne, bár nem tiszta meg nem jó helyen, de szines meg kép.. majd fél mp mulva jön ujra az a hülye kép, szal hogy szinte semmi jel. van 1 beállitás hogy a tv milyen tv, de ott autodetecten van, mert nemlehet állitani, merthogy elvileg nincs tv csatlakoztatva.. 5let..?
-
Kaporka
csendes tag
Persze hogy visszaolvasom majd, csak én baromira nem értem miket írogattok, ezek a rövidítések, kifejezések, Nekem kifejezetten repülőszimulátorhoz kéne valami atom videókártya és állítólag ez a 8800 Gt jó hozzá, az alacsonyabb kategóriájúakkal már nem futna tökéletesen.
-
Armando_19
őstag
Ja, csak ehez sajnos az kéne, hogy egyáltalán jöjjön belőle kis országunkba. Nagykerekbe szabályos LICITÁLNAK a kereskőd a boltosokkal. Nekünk is volt ilyen nemrég.
Idézem: "kell 6db Inno 8800GT?"
"kell"
"jó 55 a lista ára, de valaki 57-ért is viszi"
"felette érdekel"?
Szóval nesztek. Nem a kereskedőket kell piszkálni,hanem a ***** nagykereket. Ott van náluk az áru, kapnak belőle mindíg, csak azok kapják, akit többet nyomnak rá. -
R3plica70
aktív tag
Jah mert 5 órakkor amikor feltöltöttem a webre akkor még ennyire volt beárazva, utána döntöttünk úgy, hogy akciózni fogjuk de ezt már csak holnap reggel fogom tudni módosítani (a beszerző kollega ebbe nem tud belenyúlni).
Amúgy már nem is számítottunk rá és jött 2db (1 hónapja rendeltük nagykertől)
Ezen kívül van még 1db Gigabyte ami még nem került fel a rendszerbe, és ha minden jól megy akkor holnap kapunk ASUS-t is -
C.Brigante
veterán
hátha 3 órát cod4-eztél max grafon és nem volt hangja a stock coolerednek akkor még 1-2 nap és megsütöd a gpudat... nekem 90% fordulaton volt 70 fok körül ami már elég zajos, ha te nem hallod a hangját akkor 40% alatt mehet amihez elég szép hőfok is párosul. (pl 80-90 fok körül vagy nam nézted?)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
goom
senior tag
Az S1-et itt mindig paszívban értitek? Esetleg érdemes (vagy tán kötelező?) rá pluszba ventillátor is? És mi van, ha OC-s a kártya? Mert én most egy BFG 8800GT OC2-t szeretnék... talán egy-két héten belül meg is érkezik. De a hűtésével még nem vagyok tisztában, mit is kéne választani. Nézegetem az S1-et, a VF1000-et... a HR03-as már elég drága.
-
goom
senior tag
Értem; köszönöm a tapasztalat megosztását.
Nos, nem feltétlenül drágaságokban akarok gondolkodni, de vacillálok, ez igaz. Tudod, kiadok egy (sokak számára) havi fizetésnek megfelelő összeget egy VGA-ra - hát, próbálom alaposan végiggondolni a dolgot, és itt már ne múljon néhány ezer forinton, hogy jól és halkan hűtsön; mindezt sokáig, biztonságosan. -
-
Enton
addikt
De 56e-ért már ott az Inno3D 512-esGT is!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
KOre
tag
Szóval rosz a kártya?
Mert nem értem van ami jól megy: UT3 mat játszottam 1 órán keresztül hiba mentesen.
Crysis már eleve úgy indul hogy össze vissza szemeteli a képet...
találtam valami dx9 es artifact tesztet, az viszont 2mp után kifagy, sőt az egész kép lefagy.GAME FOREVER!!!
-
magnum_pi
tag
Nem ez nem VGA hiba. Tuti hogy driver mert amikor visszaraktam a régit akkor simén ment. Csak most vettem egy 8800GTS 512őt és már nem tudok régebbit felrakni.
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest