Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynameis?!
tag
válasz tocsek18 #14242 üzenetére
Szerintem mindenképpen megéri kettöt venni, láttam rola teszteket is amelyben odaveri a csúcsragadozókat 2db 8800GT 512MB, sajnos nem tudom már a cimét, de megprobálom elökeresni és akkor belinkelem. Bár ha a lovettábol nem jönne ki akkor javaslok 8800GT 256-ot Bár ez az én külön véleményem, biztos mások mást mondanak majd!!
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
válasz cowboy_bebop #14284 üzenetére
Te miröl beszélsz 8800GTS 512MB 58 meg 65????? Te nem 88GT 256-ra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
válasz Bagira01 #14292 üzenetére
Hát feltételezem Amerikából rendelnéd ?! Haverom rendelt és min. postaköltség 15-20-25e-ig is elmehet !! És nem is kevés idö mig kihozzák! Amennyivel olcsóbb ott a postaköltséggel együtt már nem éri meg ! És mire emghozzák 2-4hét tuti. Meg ha vmi gariztatási dolog lenne...mire kiküldöd amcsiba...
[ Szerkesztve ]
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
válasz cowboy_bebop #14296 üzenetére
Hát még GT-t sem kapsz ennyiért Max ha nagyon mákos vagy
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
válasz Nordic #14303 üzenetére
Kérlek ezt privátban beszéljük meg!! És nekem attol mitöl lenne jobb hogyha ujonc helyett vmi más leszek? Pénzt kapok esetleg? Vagy miylen okbol tenném ezt ?? Mellesleg ezt teljesen véletlenül irtam(nem is 2x) mert másodikban arra akartam utalni, kérdezni hogy 9800GTX-re gondol !! Ezúton kérek elnézést ezért a 2 hozzámszólásomért ha esetleg valakit megzavart volna a nyugalmába Tájékoztatnál arrol hogy hol van ez a mod gomb??
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
válasz Csiborbogár #14317 üzenetére
Uhuhu az ngyon jó vétel, adnál 1 linket h honnan mert tolom is a SLi-t
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
Abban valaki tud segíteni hogy egy c2d e6750 (nem huzott) megtudja-e rendesen hajtani a 88GT-m?
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
Szerintetek 8800GT 1024MB vagy 8800GTS 512MB ?
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
válasz C.Brigante #14433 üzenetére
xD Nem tom, ha GT-re akkor az új hűtősre mert mire erre új hűtőt teszek felér egy 88GTs-el Egyébként meg csak 1 általános kérdés, hogy ti hogy vélekedtek róla?! Melyik? Nem esélyes hogy cserélem
[ Szerkesztve ]
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
Köszönöm: syn7h37ic, Keldor papa
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
-
mynameis?!
tag
válasz asadasad22 #14524 üzenetére
Hát igen, de ha nem akarsz itt PH-n üzletelni ami egylbként teljesen megbízható,(egyeseket kivéve) akkor ott van a bolt és + 5-8k
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
válasz asadasad22 #14538 üzenetére
Teljesen jól látod, bár én nem ismerem Pegazus-t de ha az "őskövületek" így vélekednek róla biztos megbízható csávesz
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
válasz whited #14539 üzenetére
Ájjjj ez nem így működik ember, ez olyan mintha boltban vennéd ha rövidre zárod a kártyád se pegazus se a bolt nem venné vissza s adna másikat ha viszont gyári hiba van mind 2 köteles, én így tudom javítatok ki ha tévedek Részletesebb információt saját magától kérdezd!
[ Szerkesztve ]
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
válasz whited #14542 üzenetére
Te döntésed, meg fogod bánni, de ki tudja. Legjobban jársz ha Pegazus-tól veszel
Gain. 8800GT GS-t pro hűtővel 65k-ért, és 100% hogy jobban jársz !! Megbízhatsz benne, ha nem lehetne nem mondaná az a sok hozzáértő emberke akik pár éve már itt adnak/vesznek.[ Szerkesztve ]
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
Valaki meg tudja mondani h hol lehet S1-et venni? A4-be láttam csak, de nem veszik fel a telot !! Help
[ Szerkesztve ]
b e s Z O o T á Á á ??
-
mynameis?!
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest