Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jimmy66
senior tag
-
buherka
addikt
válasz Zippair #21803 üzenetére
Igen már felesleges sünit rakni a memóriákra a karin, én is csak azért raktam rá mert benne volta csomiban. Meg azért is, hogy jobban nézzen ki, mert plexis a gép oldala De a Galaxy kártyámon sem volt ramsüni gyárilag.
Inkább a fetekre kell rakni, mert az jobban tud melegedni.Már volta arra is példa a fórumban, hogy süni nélkül jobban lehetett húzni a Vramot, mit sünivel.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Zippair #21833 üzenetére
ugye általában eszek a sünik valamilyen öntapadós matricával kapaszkodnak a Vram-hoz és ezek jó xar hővezetők.
én kipróbáltam, hogy egy Zalman ramsünit rányomtam egy kerámiás sütőlapra, amit 1-es fokozatra tekertem fel. Az egyes fokozat is, már simán égeti a kezem.
rápaszíroztam a sünit és alig akart felmelegedni, de ahogy leszedtem az aljáról a matricát, vagy 3 mp után felforrósodott.
Úgyhogy amit írtál...átmeneti hőellenálás-nak is nevezhetjük.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
törölt tag
válasz Zippair #22179 üzenetére
Sajnos nem fog menni, mivel nem tudsz két különböző órajelet beállítani a kártyán. Nincs külön 2D-3D beállítás. De kipróbálhatod, ha 2D fül alatt beállítasz pl. 400MHz órajelet, akkor 3D alatt is a 400MHz lesz, mert csak egyféle órajelre képes a kártya. Más megoldással tudsz olyant elérni, amit szeretnél, a tuning opcióknál kell profilokat csinálni, és alapértelmezettként alacsony órajelet megadni, és a kijelölt programnál fog a rivatuner emelt órajelen üzemelni. máshogy nem tudod megoldani.
-
-
-
-
(Darkwood)
őstag
válasz Zippair #22575 üzenetére
1280x1024-es felbontás élsimítás nélkül minden magason! 44%-on a fan---> 70fok!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
DRPCDoki
tag
válasz Zippair #23486 üzenetére
Ja, habár az az igazság, hogy cod4-et nem toltam vagy fél éve, és cod2-t se toltam hónapok óta, szóval nagyon-nagyon kiestem a gyakorlatból. Klánban nem voltam soha, mert suli mellett arra nincs elég időm, úgy gondolom, de amikor gyakrabban toltam cod2-t, akkor tényleg simán odarántottam az egeret és headshot, a haverjaim meg nem hitték, hogy nem csítelek, pedig én tényleg soha nem csíteltem és nem is fogok.
Amúgy van xfire-d? xfire nickem: drpcdoki
Ha akarsz felvehetsz, azt tolhatjuk a cod4-et vagy bármit, de felvehet nyugodtan más is
Tulképp csak a vga-t teszteltem tegnap, minden maxon volt és 1280*1024-ben toltam (a moncsim nem is bír többet) -
DRPCDoki
tag
válasz Zippair #23486 üzenetére
Lehet ez most lol lesz amit írok cod4-el kapcsban. Eddig 7300GT-vel toltam überlow grafon 640*480-ban, most meg überhigh grafon tolom 1280*1024-ben. Eddig alig láttam, ki hol van, mert kicsi volt a felbontás és a graf se volt valami szemet gyönyörködtető. Most meg több az fps-em maxon, mint előző karimmal lowon. Azt csak gyönyörködök, meg ámulok, hogy úhh ilyen is van?
[ Szerkesztve ]
-
DRPCDoki
tag
válasz Zippair #23495 üzenetére
nekem maxon 65fok, de tx2-vel, ha adnák neki 1,40volt helyet 1,45volt-ot, akkor lehet, menne kicsit gyorsabban is, csak nem tudom, hogy az a max 100-200MHz plusz mennyit segítene a kari kihajtásában, mennyit jelentene ez pl. 3DMARK06-ban.
MOD: BH-F2 steppinges, windsor magos EE proci
Más: ebéd után asszem megnézem, hova tudnám még kötni a VGA-t tápügyileg, hátha kevesli az áramot, meg hátha meg tudom csinálni a rendszerhűtőimet szabályozhatóvá ismét, mint ahogy eddig is voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz Zippair #24563 üzenetére
Mekkora feszt kap a vf700?
Én nem mertem 5volton hagyni a 12voltos ág meg egy 3wattos ellenállásál 110 voltra van "lebutítva"
Ha neked 5volton megy akkor nem biztos hogy gond van a pasztázással!
Amugy ha rá van szikkadva szegény akkor inkább hajszárítós modszerrel kellene olyan 60 fokon kilágyul,de óvatosan a melegítéssel....
-
Alpachino
veterán
válasz Zippair #24800 üzenetére
Ez így van. Nálam, pl. a Crysis ultra high-en max.66fokig melegíti fel a karit, a Dirt, még ilyen értékekre sem. A szőrös fánkot én is csak viszonyítási alapnak használtam, és ha itt bírja a "gyűrődést" a VGA, akkor egy játékban sem lehet gond a melegedéssel.
Modjuk igen meglepődtem, a fef, hűtéses GT 93fok értéke láttán, és szerintem ment volna feljebb is, de inkább leállítottam.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
pityeszka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest