Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz JagelloZ #18276 üzenetére
CM, mint Cooler Master
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Luke84
csendes tag
válasz JagelloZ #18294 üzenetére
Most, hogy modod, a miénk is egy normális háztartás.
Sárpac: amit írtál méretet, akkor a pci-e csati felsőszélétől annyi? És milyen gépházad van (volt akkor)? Hátul 120-as v. csak 92-es (ami nekem) venti fér bele. Valahol olvastam, hogy hátul 120-as ventis házakba simán belemegy.
Milyen ventit tettél rá?
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz JagelloZ #18302 üzenetére
Szerinted akkor miből élnének meg a cooler gyártó cégek, ha mindegyik karin űber hűtés lenne.
Szerintem meg kültségtakarékosság miatt is spórolnak ezen a dolgon.
Főleg ha már a kari nyákját is 8 réteg helyett 5 rétegből csinálják. Spórolnak ezek már mindenen.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
unclefucka
senior tag
válasz JagelloZ #18601 üzenetére
Az a bizonyos grafitozás arra szolgál, hogy a GPU több feszültséget kapjon, ezzel növelve a tuningolhatóságot. A grafit a GPU-t feszültséggel ellátó áramkör beállító-ellenállásának az értékét hivatott módosítani emelve ezzel a GPU felé szolgáltatott feszültség értékét. Általában 1,05V -ról 1,1V-ra (1,2V) szokták emelni a feszültséget. és a 770 MHz -es GPU órajel sem lehetetlen.
De mindez semmit sem számít, ha Galaxy gyártmányú a kari, mert akkor csak egy jumert kell áthelyezni a Vmod -hoz (mint nekem)Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
AdamNorthWes
tag
válasz JagelloZ #18874 üzenetére
Igen de az a 20% az azt jelenti hogy például a 3870-en már nem fut valami akkor a gt-n még igen.
De nem is értem mért vitatkozunk Mert ugye elvileg ami nálam 20% az másnál is annyi.
Szal hogy visszakanyarodjuk az eredeti kérdésre sztem a 20% teljesítmény töblet csak megért 1 plusz ezrest.'Use your brain and you have a good day.' :)
-
buherka
addikt
válasz JagelloZ #20334 üzenetére
Én mind a 3 állását kipróbáltam a Galaxy Vmod jumperének:
1: o o o -> 1.15V... Max 630Mhz-ig megy el a GPU /Load 67 fok
2: [o o] o->1.25V... Max 730Mz-ig megy el a GPU /Load 73 fok
3: o [o o]->1.35V... Max 770Mhz-ig megy el a GPU /Load 83 fok
Ezeket a méréseket a Cooler Master hűtéssel végeztem. Kb 1 órát forgattam a Atitool szőrös kockáját hibamentesen.
83 fokon már kályha a kártya...rettenet módon okádja magából a meleget, rendesen befűti vele a ház belsejét.
Most már egy Zalman VC-ZV9 van a kártyán. Egyenlőre az egyes állást használom alapórajelen, mert minden Game így is elfut akadásmentesen.
Majd ha kell húzom...még nem látom értelmét, mert nem 3DMark-al játszom.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz JagelloZ #20421 üzenetére
Ha nem húzod a karit akkor nem kell ramsüni.
Alapórajelen 1800-on, nekem 1 óra Crysis után 42 fokos a Vram.
Ha viszont felhúzom 2200-ra, akkor 53 körül mozog.
Ha Cooler Master hűtés alá akarsz sünit rakni akkor alacsonyat vegyél, mert a magasak nem férnek el.
És a két legfölső Vram-ra ami a kártya legszélén van, arra nem fogod tudni teljes felületére rárakni a ramsünt, mert a hűtésből kiálló kis fekete alumínium darabtól nem férnek el.1. Lereszelsz a hűtésből, hogy elférjen (de ezzel bukod a garit- ezt nem ajánlom-)
2. Lereszelsz a ramsüni tüskéiből...ez még belefér.
3. Ráragsztod úgy, hogy nem a teljes felületen tapad.
4. Veszel egy AC S1-et v. egy VF900-at, mert ezek alá bizti befér az összes süni
A többi hattal nem lesz gondod.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz JagelloZ #25009 üzenetére
Gondolom Fan Mate 2-es az a venti szabályzó amit adtak a VF1000-hez.
Szomorúan tudatom veled, hogy a fele ami kijön a gyárból kontakt hibás. Már külföldi fórumokon is panaszkodnak rá sokat. Volt hogy egész készleteket rendelt vissza a Zalman, persze ilyen kis fütyi országokkal nem foglalkozik, mint a mienk
A Fan Mate 1 sokkal jobb volt, ott nem volt egy sem rossz.
Ez a kettes széria egy kalap kaki.Annyit próbálj megcsinálni, hogy pattintsd szét a házát (3 kis pöcök tartja belülről) egy vékony csavarhúzóval. Csak finoman feszítsed szét.
Ha van otthon kontakt spary vagy sebbenzin azzal ki tudod mosni magát a pótmétert amit tekergetsz.
Gyógyszertárban 2-3száz Ft-ért kapsz sebbenzint ez is tökéletesen jó a műveletre.
Mikor beáztatod...veszettül tekergesd, hogy kimosd belőle a zsírt, mert ezek a barmok bezsírozzák belölről és emiatt csinálja hogy néha felpörög a veni néha nem.
Mert ugye a gépzsír, az nem vezeti az áramot.
Sok szerencsét a művelethez.
Nekem már sikerült 3 db-ot megcsinálnom ezzel a taktikával, remélem neked is bejönSok szerencsét a művelethez.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...