Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- PlayStation 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz pentium4 #19149 üzenetére
Számokban mit jelent az, hogy alig forog a venti és tűzforró a VGA? Nálam alapbeállításon 38%-on forog a venti, így iddle-ben 58-60 fokos a kártya. Terhelve 80 fölé is felmegy.
Próbáld meg 45-50% ventivel, így még csendes a hűtő, de jóval hűvösebb lesz a kártya.WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
zso73
veterán
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
rup1u5
nagyúr
válasz gyerpi #19148 üzenetére
Core2 6550 vagy 6750 és húzni amíg bírja ! tessék például ez!
pentium4 : én terhelés alatt 60%-on hajtom a ventit.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Nordic
Közösségépítő
Kis crysis alattt felfedeztem egy kis furcsaságot, mikor a távcsővel ránagyítottam a napra...Szerintetek mi EZ? egy kisbolygó??? vagy csak sima grafikai bug?
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #19153 üzenetére
Igen de ahhoz nagy venti fordulat kell ami nagyon zajossá teszi a karit vagy, hűtőcsere ami tovább drágítja!Nézd meg sokaknak alapon lazán 80C főlé szalad, ráadásul 80C fok felett a GTS nagyobb shader érzékenysége miatt sokszor fagy már 700MHz felett is!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Sárpac #19158 üzenetére
Csak extrém tuningnál van szükség olyan magas ventifordulatra, ami már tényleg zajos. 50% még belefér a csendes kategóriába a GTS-nél. Nálam így megy 770MHz-et a GPU (így még tehelve is 70 fok alatt marad), ami ha nem is toplistás eredmény, de azért nem kevés tuning. A gyári hűtőt a GT-n erősen ajánlott cserélni ha tuningolja az ember.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Sárpac
nagyúr
GT vagy GTS-nél?
Amúgy tök egyszerűen meg lehet nézni le kell szedni a biost és nbitorral rálesni ha dinamikusra van téve 83C fokig nem nyúl a ventihez 84C-nél pedig maxra teszi egy ideig!
Ha autora van téve akkor a hőmérsélet függvényében szépen egyenletesen emelkedik a venti fordulata is, de ezt gyártója válogatja, hogy hogyan állítja be!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #19160 üzenetére
És mivel terheled?Cod 4 70C, de lehet ugyan ez a kari 80C Crysis vagy Oblivion alatt, míg 55C mondjuk Hellgate London alatt!
-
Larry303
addikt
sziasztok,
lehetőségem van megvenni egy használt asus nem ref hűtéses 512es gt...kéknyákos zalman szerű hűtő van rajt...van vkinek erről személyes tapasztalata? szinte semmi használható infot nem találtam róla eddig, csak a szokásos marketing dumát...
többi márkához hasonlítva milyen, ill melegedés, húzhatóság, és a tv out is nagyon fontos szempont!
előre is köszi![ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
-
danilla
őstag
válasz Larry303 #19165 üzenetére
Hello
Nekem pont ilyen kártyám van.
Melegedéssel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert énis azok közé tartozok akik nem látják egy programmal sem hány C°-on megy a kártya, viszont a hűtő hang szempontjából, nagyon jó halk. A tv outról nemtudom mit mondjaj,én rákötöttem a tv-mre éstökéletesen jóvolt.
A húzhatóság is jó szerintem, ugye alapból 600/1800, én 700/2000-en használom, de 721/2028 volta legmagassab amit lefutatattam a 3dmarkot meg játszottam is alatta. De 1000% hogy még jóval tovább is lehet húzni. -
Overlocker
veterán
Asus 8800GS 384 TOP Edition , kicsit erősebb procival..3dmark05:18274
Wolfdale-el sima lesz a 21k+
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
válasz Overlocker #19174 üzenetére
Az szép eredmény Várom a további teszteket nagy érdeklődéssel és persze mégnagyobb kíváncsisággal
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz Overlocker #19174 üzenetére
Nem is olyan rossz ez a 96pipás kari!
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudná nekem linkelni a 3d mark 2006 pontok listáját ami itt a ph-n csinálnak??
Next PC Upgrade: 2022
-
Kommy
veterán
válasz Crytek #19178 üzenetére
Tessék: PH toplista
-
Zoli1222
addikt
8800gt átlagban hány %-kal is jobb mint a hd3870?
-
danilla
őstag
válasz Zoli1222 #19181 üzenetére
Tessék ez a kép a kérdésedre a válasz: 88gt...hd3870
-
pentium4
senior tag
Sárpac a privimre pls válaszolj!
kösziP4
-
danati
senior tag
válasz unclefucka #19108 üzenetére
Grat. Szép eredmények egyedül a 03 tűnik nekem kevésnek mert nekem itt a konfigom 36255 pontot hozott igaz a proci az meg volt tuningolva.
Igaz nekem 06 ban alapon 8500 pöty, tuningolva 10037.
3DMark03 -
zui
tag
Hali.
Akik irnak 3dmark eredmenyeket, azt milyen beallitasokkal erik el? felbontas, elsimitas.. stb?
-
Larry303
addikt
válasz danilla #19169 üzenetére
hát úgyfest, hogy akkor mától én is GT tulaj leszek....
erről a glaciator verziórol nem találtam teszteket, de gondolom teljesítményben uaz lehet, mint a sima asus (ill összes ref) csak gondolom a hűtése hatékonyabb...
bármi negativum amit tudnál említeni jó lenne, mert még nem fizettem kihttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
faber24
őstag
Vessetek meg ezért, ha akartok de nem fogok visszaolvasni. Arra vagyok kiváncsi, hogy kb. meddig érdemes elmenni 8800GT húzásával, gyári hűtővel? Esetleg valami ATI-tool féleség ehhez, ami jó ilyesmire, mármint frekvencia beállításra? Létezik ilyen?
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
cettlee
őstag
hali
most rendeltem gépet, e4500 proci mellé kéne valami ütös vga és 8800gt-re gondoltam.
pontosabban erre : GV-NX88T512HP (rev. 1.0) [link]ahogy nézem ezen nem vf700alcu van hanem valami ütösebb.
Ilyet melyik kiskerböl lehetne szerválni? -
czzoli
csendes tag
Hali!
Ma szert tettem én is egy Inno 8800 gt-re. Az első ami feltűnt, ilyen hűtővel még nem láttam egy 8800gt-ét sem. Utána be a gépbe, minden működik, de hőfok és venti adatokat nem lehet elérni. Én úgy gondolom, ez azért van, mert ez vmi. új széria lehet. Megnéztem az Inno honlapját kép még ott sincs róla. Látom más is küzd ezzel a problémával, hogy nem lát hőmérséklet adatokat és venti adatokat. Csak ezért írtam, szerintem ez nem jelenti azt, hogy a kártya nem jó, csak sajnos ezeket a dolgokat nem tudja. A másik, ami még feltűnt állandó sebességen megy a ventilátor, még bekapcsolásnál sincs az a feltűnő jelenség, hogy egy pillanatra felpörög max.-ra, majd visszavesz belőle. Hozzáteszem volt ugyanebben a konfigban egy új GTS és ott ilyen probléma nem volt.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz faber24 #19189 üzenetére
A RivaTuner nevű progit használd. A 700MHz-et valószínűleg bírni fogja a GPU, de a gyári hűtőt nem tuninghoz találták ki (főleg tartósan), én a helyedben nem erőltetném hűtőcsere nélkül a dolgot. Ha mégis, a RivaTuner monitorozó funkciójával figyelj oda a hőfokokra a húzásnál.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
danilla
őstag
válasz Tuco Ramirez #19193 üzenetére
"gyári hűtőt nem tuninghoz találták ki"
Hát szerintem ez nem 100%-as igaz így, mert vannak olyan gyári hűtős 88gt-k amik tökéletes tuningra. Pl.: Gainward, Galaxy új hűtős változata, Asus új hűtős változata, meg még sorolhatnám... Van már sok. -
Biga123
addikt
Mért nem megy a Rivatuner Vista 64 alatt?
pls hlp
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Crytek
nagyúr
Akkor a Call of Juarez gamebe miért nem engedi együtt az SM3-at és az élsímítást?
Mert ha 2.0ás sm-re teszem akkr van élsímitás ha 3.0-ra akkor kiszürkül az élsímitás rész és nemleeht állítani
Far Cry benchmarkban meg ha HDR + AA van akkor szétesik a kép Nemértem ezek mitől vannakMitől lehetnek ezek a dolgok?
Next PC Upgrade: 2022
-
faber24
őstag
válasz Tuco Ramirez #19193 üzenetére
Na igen, Rivatunerrel tolom most, 655/955-ön, csak az érdekelne, hogy meddig mehetek vajon el kb...ventillátorvezérlése természetesen be van lőve, anélkül szerintem már megfőtt volna Eddig még nem nagyon mentem 66-67 fok fölé max terhelésen...persze 100%-os ventrivel
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest