Hirdetés
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Gerisz #19297 üzenetére
az csak egy eset volt, hogy nem hűtött rendesen, lehet h a hőcsövek voltak hibásak, vagy egyszerűen nem rakta fel normálisan, de egy esetből nem éri meg rossz következtetéseket levonni, hisz másnek meg jó volt(ilyenkor a selejt asus gt-kről faragott pletyka jut az eszembe).
-
Casanova*
veterán
köszi! de azt én tudom. de vannak azok az on/off beállítások. azokat nemtom melyiket kéne ki-be kapcsolni. hogy a legjobb grafikát kapjon a játék. mindegy,nem érdekes!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
pentium4
senior tag
válasz Biga123 #19291 üzenetére
én a kártyához kapott GamerOSD nevű progival nyomulok, ebbis lehet szabályozni a venti fordulatszámot, hőfokot is ir, real be lehet tuningolni is!
de én maradok a bios modositásnál igy nem kell semmi progi hozzá, független mindentől!
a gamer osd t csak játéknál használom, belövöm 80% ra a ventit és 50-55 fokon szépen elporoszkál crisys alatt is -
danilla
őstag
válasz Larry303 #19233 üzenetére
Én simán ezzel az svideo kábellal használom: svido kábel
Csak persze jó hosszúval, mert messze van a TV a géptől -
Larry303
addikt
válasz danilla #19307 üzenetére
én illent nem kaptam hozzá...
és sztem senzor sincs a kártyán, mert semilyen progival nem tudtam eddig hőmérseklet adatokat kicsikarni belőle...kézrátétes módszerrel viszont megnéztem és deres
3,2es quaddal kártya alapon 13100pontot kaptam...https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
-
danilla
őstag
Ez nem vág témába de ezt mindenkinek muszály megnézni, ez az egér nem mindennapos:
egér -
danilla
őstag
válasz C.Brigante #19316 üzenetére
Jaja nagyon odaver
-
danilla
őstag
válasz AdamNorthWes #19317 üzenetére
Az lehet. De én nagyon nagyon szívesen kipróbálnám, bár majd ha lehet kapni tuti egy vagyonba fog kerülni.
-
ati2
őstag
-
ImI87
őstag
Hello!
Rászereltem az S1-et a Galaxy GT-re, de nem az lett amire számítottam.
Az S1-re egy 1200-as Noctua ventit tettem, pont a kártya közepére.
A karit emelt fesszel használom, és 700/1750/2100on megy.eredeti Coolermaster hűtés:
idle: 45 fok
3dmark06 load: 74 fok
crysis full load: 81fokS1+ 12cm Noctua 1200as fordulaton:
idle: 46 fok
3dmark06 load: 61 fok
crysis full load: 65fokA hőmérsékleteket a Rivatuner 2.06-tal mértem.
Az oké, hogy full load hozott -15 fokot, de idle semmi sem változott, ezért eléggé csalódott vagyok.Mennyire számít, hogy hova szereltema ventit az S1-en? Akienek van tuti tippje légyszi adjon tanácsot! Még annyit tehetek, hogy lecserélem az eredeti pasztát, és teszek rá valami komolyat, hátha számít valamit.
S1 tulajok! Normális ez így, és az emelt fesz miatt miatt meleg ennyira idle is, vagy valami nem úgy működik, mint ahogy kéne?
Köszi
ImI
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valószínű, hogy nincs az S1 megfelelően felszerelve a kártyádra. Idle kb 34-36 foknak kellene lennie, egy kb. 22 fokos szobában. a 74 fok is sok load alatt, nekem sosem ment 62 fok fölé.
Noctua 12-es 800RPM-es ventivel.Arra figyelj hogy a távtartó műanyagok képesek elemelni a GPU-tól kissé a bordát ha feszülnek. Illetve előfordult már, hogy a csavarok nem voltak teljesen jók, és a gyári hűtő rugós csavarjának felhasználásával rengeteget javult a hatékonyság.
[ Szerkesztve ]
-
fernandez93
csendes tag
Sziasztok Mien 8800GTS-t vegyek?
Inno 3D 8800GTS 512mb
Gigabyte 8800GTS 512mbNVárom tanácsaitokat!köszönöm
-
törölt tag
válasz fernandez93 #19328 üzenetére
Az olcsóbbikat.
-
C.Brigante
veterán
valamit nem jól csináltál, a műanyag felfogatókat dobd ki az ablakon. a gyári pasztázásnak jónak kell lennie, a csavarokat rendesen meghúztad? nekem a 25 fokos szobában 39 fokos idle load bármely alkalmazás alatt 48-49 fok 50 fölött még nem láttam. mivel már felszerelted a gyári pasztának úgyis annyi, próbáld meg arctic silver 5 pasztával.
ja, emelt fesszel nekem nincs különbség a hőfokban. 720/1800/1900-en is 49 fok max loadban
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Sárpac
nagyúr
-
ImI87
őstag
válasz #96302336 #19325 üzenetére
syn7h37ic köszi a tippeket! (sárpac neked is!)
A hűtőt feltetem rendesen, körbehúztam minden csavart, és nem nagyon vettem észre, hogy elállna vagy ilyesmi.
Amúgy azokkal a távtartókkal annyit baszakodtam, mire normálisan feltettem őket. Kellenek azok egyáltalán? azok nélkül nem tépi le a nagy súly a hűtőt?
Galaxy- gyári csavarjai is rugósak. Tegyem vissza inkább azokat?
(egyébként nincs egy msn-ed, ahol tudnék kérdezni pár dolgot?)
ImI
-
ImI87
őstag
válasz C.Brigante #19330 üzenetére
oké főnök!
azokat a műanyagokat kibaszom úgyis sok bosszúságot okoztak
hétfőn veszek pasztát aztán újra felrakom.
ventielrendezés hogyan optimális, tegyek rá még egy 8as ventit a fetek fölé?
ImI
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Gyerekek az normális, hogy egy Galaxy Cooler masteres GT idle 46C terhelve felmegy 75C-ig is Crysis alatt?Tök alapon vmod jumpi sincs átrakva!Ha meghúzom egy picit 650re a GPU-t akkor 82C-ig is elmegy Crysis alatt!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Biga123
addikt
válasz C.Brigante #19318 üzenetére
a 32 bites Vista is látja a memót 4GB-ig?
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
-
válasz Sárpac #19335 üzenetére
Szia!
Nekem BFG-m van, igaz gyárilag tuningolt 625-re, de nekem is alapon 45C, Crysis alatt meg olyan 74C körül,everesttel nézve. Én is sokalltam ezt a hőmérsékletet, ezért felraktam még egy 12-es ventit a ház falára, azzal fulyatva a kártyát, de szinte semmi sem változott. Valószínű, hogy nálam marad ilyen forrófejűen. -
ImI87
őstag
válasz Sárpac #19346 üzenetére
hát nem tudom. de azért az is igaz h ez a crysis nagyon dúrva. bármilyen játékhoz és mark-hoz képest +6-7 fokot kell számolni.
most amikor leszedtem a cm-et, eléggé megviszgáltam. nem véletlen, hogy nem nagy szám, elmondom miből áll: egy réz mag, amiből kijön a vastag hőcső. ezen van egy kis lófasz borda (mint kb egy geforce 2mx-en), és egy nyomi 6centis venti. a nagy hőcső meg körbemegy a venti körül, és azon is vannak pici kis lamellák. a hőleadó felület minimális, csodálkozol h nem hoz nagy teljesítméynt?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest