Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Nekem is hasonló a konfigom. De azért elég sok progi megfogja minden fullon
nem kell a Crysis, a Stalker sem megy simán és a Dirt is szaggat no meg Hell Gate London, hogy csak egy párat mondjak.1280*1024
Az igaz, hogy a legtöbb az jó. Node milyen lenne a világ ha minden Game elfutna maxon, akkor mi lenne a piaccal. Ez így van rendjén. -
Malachi
addikt
válasz Gerisz #18752 üzenetére
Érdekes, itt látszik azért mennyire szubjektív ez a "szaggat, nem szaggat" téma. Én is AMD-vel tolom a 8800GT mellett és 1440*900-ban igaz "csak" all high beállítás mellett AA és AF nélkül szerintem tökéletesen fut a Crysis, a COD4-ről nem is beszélve. 1-2-szer fordult eddig elő Crysisban pillanatnyi akadás. Ez szerintem egyáltalán nem zavaró, és ettől még nyugodt szívvel mondom, hogy hibátlanul, tökéletesen fut a játék.
-
Enton
addikt
válasz Gerisz #18752 üzenetére
Ez érdekes!Nálam XP alatt 169.21-es driver van és az említett gamék közül mind megy 1280*1024 ben fullon!
Dirt meg sem akad, S.T.A.L.K.E.R. full maxon semmi baja, CoD4 röffenés nélkül, NFS: PS simán fut, TDU hasonlóképpen!GoW megintcsak akadásnélkül ment, Source engine-es gamék 80~100 fps körül!A többit már nem is sorolom!
A Hell Gate London-hoz meg még nem volt szerencsém.
Valami nálad sajnos nem stimmol![ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kisJack
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni? Ma vettem egy Zotac 8800GT-t,és nem hűti magát megfelelően,pontosabban egyáltalán nem hűt a venti!
Még azt sem tudom hány fokos a gpu,mert le kell hozzá tölteni vmit.(folyamatban)
Előre is köszönöm! -
Enton
addikt
válasz Gerisz #18757 üzenetére
Szerintem látható különbség lesz a vísta és a xp közt!
Viszont az is lehet hogy a tuningod által a memóriaidőzítések végett kicsit belasult a dolog és még a Vista azt a kisebb mem speed-et is visszábbfogta!
Próbáld ki default éertékekkel 3000MHz magonként és 800MHz-es memória 5-5-5-15 ös timing-el!Lehet az is segítene!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz kisJack #18758 üzenetére
Ha ref hűtős akkor a 60~70 fok lesz a normál környéke!Kézzel megállapítva ez már bődületesen melegnek tud hatni ha érinnted a karit!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
AdamNorthWes
tag
válasz Gerisz #18756 üzenetére
Pedig elhiheted hogy sokat fog a vista.
Én kipróbáltam és elszomorító volt a vista teljesítménye azóta nem is használtam.
Méghogy a microsoft szerint gyorsabb röhej
Igen vagy háromszor a crysis 90 fps-el fut alatta míg xp alatt csak 30-al lol'Use your brain and you have a good day.' :)
-
Enton
addikt
válasz AdamNorthWes #18761 üzenetére
[OFF]"Igen vagy háromszor a crysis 90 fps-el fut alatta míg xp alatt csak 30-al lol"
Nem fordítva xp alatt 90 és vista alatt 30???[/OFF]
-
Enton
addikt
válasz kisJack #18762 üzenetére
Ha refhűtős akkor ne is csodálkozz mert azokon nem igazán működik a venti szabályzás!Alapból be van lőve 28~33% körül oszt jóvan!
Ajánlott olvasmány jelen esetben ez:
[link]"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Ginew
aktív tag
emberkék, uj kérdés: sikerült a tvre kitennem a képet hibamentesen, a kábeltv zavart be, de ha kihuztam, jó volt a kép.. szal most azjön... milyen nvidia progi van ahhoz hogy a tvre széthuzzam a képet? alul felül van pár centis csik..
-
joshua7
veterán
65-ért gts vagy ~55-ért gt? Gt-ben csak normális hűtős kéne, pl. Galaxy.
Semper Fi
-
Pety
senior tag
válasz Zoli1222 #18736 üzenetére
Nem értelek,mi bajod.Én is szegedi vagyok de itt 60 alatt nem kapsz 8800GT-t az iponban 2400ft a házhozszállítás egy lépés sem kell kitenned a lakásból.Ha gondolod én is akarok egy,max 2 héten belül rendelni.
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
Kommy
veterán
válasz kisJack #18769 üzenetére
innen például rá kell kattintani az I Agree gombra. én a 169.21-es driver használom nekem ezzel nincsen semmi gondom.
-
ati2
őstag
Melyik driver a legjobb XP-re?
- ForceWare Omega Driver v2 169.21 XP
- ForceWare 169.28 XP (32-bit) WHQL
- ForceWare XP 169.21 (32-bit) WHQL -
joshua7
veterán
-
AdamNorthWes
tag
Az atitool-nak mennyire lehet hinni hogy hibázik a kártya? Mert nálam 680-ig még az atitool alatt nem hibázott de 690-en már igen. Viszont a játékok alatt gyönyörűszépen megy.
Most akkor ez a hibázás még semmit se jelent?[ Szerkesztve ]
'Use your brain and you have a good day.' :)
-
lrobertoc
tag
HELP HELP!
Gigabyte GTS512 tulaj vagyok!! Mostanában e köv. hibaüzenettel indul az xp(169.21):
"Problem report:
The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-powered graphics card is not receiving sufficient power.
To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations."Találkoztatok már hasonló problémával? 750 Chif tápom minden pci-e ágán próbáltam, illetve a karihoz adott tápátalakítóval is, de semmi változás. A 3d teljesítménye a karinak szinte 0!
Valaki segítsen!
Más gépben nem volt alkalmam még a karit tesztelni! Esetleg a Kálvin tér felé valakinél kipróbálnám!! -
AdamNorthWes
tag
És ismered a mondást olcsó húsnak híg a leve
Vagy ez nem az a 63k-s gts?[ Szerkesztve ]
'Use your brain and you have a good day.' :)
-
Ginew
aktív tag
van már erre a kukira vizes blokk ami ráér a memokra is?
-
lrobertoc
tag
válasz AdamNorthWes #18784 üzenetére
A tápcsati rajta van, ha nincs rajta sípol mint állat, szóval azt észrevenném!
-
Zoli1222
addikt
ki melyiket választaná?
xpertvision 8800gt 512mb 59k
vagy
powercolor hd3870 512mb 52kés kéretik nem letépni a kérdés feltevőjének fejét
-
AdamNorthWes
tag
-
Jah'rakal
csendes tag
A 768Mb-os GS mikor kerül végre boltokba?
-
Gerisz
addikt
Ha holnap szépen leszedem a hűtőt (ref. GT)
Leveszem a gyári pasztát és kenek rá vékonyan akkor felfekszik rendesen a hűtő mindenhol?
hihi eljutottam idáig de büszke vagyok magamra, hogy kérdezés nélkül nem merem megcsinálni
Gondoltam várok amíg meg nem jön rá az új hűtő a próbával de már nem bírom
és szeretnék pár °C nyerni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest